За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 455
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Започнах Indigo Ridge на Девни Пери и ..... леле, Идънс са трима братя и три сестри, а аз си мислех, че серията е две книги. Доста ще се проточи тази работа.

# 76
  • Разпиляна във въображението
На мен ми хареса "Когато Януари срещна Август" Simple Smile

Днес започнах "Ще дойдеш в точния момент" на Софи Казънс. Взех си я от промоцията за 1 ноември.

# 77
И аз Колийн Хувар не я харесвам особено. Самият стил на писане, струва ми се, някак си е опростен. Не си спомням в коя от книгите й беше/ надявам се да не я бъркам с друга писателка/ направо ми се видя даже смешно. " Влезе в банята, взе четката за зъби, сложи паста и си изми зъбите" - нещо от тоя род. Иначе историите й са интресни, изпълнени с емоции.
По във стила на Колийн Хувър е да го напише по този начин : ,,Влязох в банята , сложих си паста за зъби и си измих зъбите,, Smirk
Колийн Хувър не е от захаросаните автори , нейните герои не са алфа мъжкари милионери и милиардери със секси тела. Нейните книги не са от типа , запознаха се , влюбиха се , скараха се , и след това се събраха и заживяха щастливо. Тя пише истории които се случват в реалния живот , сурова драма . Нейните книги са със неочакван обрат и край . Истории които те докосват и те вкарват във книжен махмурлук. Аз лично като прочета нейна книга , след това много трудно си намирам какво да чета. Затова и не прочетох всичките и книги , оставям си ги на час по лъжичка...

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
Харесах и Ларк Коув на Девни Пери, но не си падам по мотоклубове и Тенекиени номади все ги заобикалям. Бъркам ли?
Интересни са книжките. Първата започва малко мудно, но след това се наместват нещата. Щом Ларк Коув ти е харесала и тази ще ти допадне Simple Smile

# 79
  • Бургас
Не ми върви Глина. Повечето герои в книгата имат имена на хора,които познавам реално и все едно тях "гледам" като чета Simple Smile

# 80
  • Смолян

Ричард Рамзи е харизматичният китарист на най-известната нова банда. Той притежава вроден сексапил и талант. Ричард отдавна е напуснал родния си дом, но трябва да се върне заради сватбата на по-малката си сестра. Срещата със стара любов е неизбежна и води до пробуждане на забравени чувства и опасно привличане.

Вайълет Марин ненавижда Ричард заради онова, което ѝ е причинил. След него тя едва събира разбитото си сърце и се учи да живее отново. Въпреки това един поглед е достатъчен, за да разклати световете им. Докосването е пламък, а любовта им – огън. Но Ричард е продал душата си на дявола заради славата и тайните, които крие, могат да го опустошат. Да напусне Вайълет отново е невъзможно. Но да остане с нея може да му коства всичко.

# 81
  • София
Не ми върви Глина. Повечето герои в книгата имат имена на хора,които познавам реално и все едно тях "гледам" като чета Simple Smile
Аз имам подобен проблем с Люси Елеазар.

# 82
Здравейте, момичета, започнах новата книга на A. Zavarelli https://www.goodreads.com/book/show/58572211-kingdom-fall. Не съм чела нищо от авторката, но тази ме заинтригува. Нямам никакви очаквания, но се надявам се да ми хареса.

# 83
  • Euskal Herria
Прочетох трилогията "Леджънд" на Марч. Понеже имаше намек за по-различни отношения и между други герои , се чудех дали няма книги за тях (за Флин и Кю). Но видях, че има две книги за Магнолия (Безмилостен крал)  и Моузес (Леджънд). Някой да ги е чел и да сподели впечатления?

# 84
  • София
Здравейте, момичета, започнах новата книга на A. Zavarelli https://www.goodreads.com/book/show/58572211-kingdom-fall. Не съм чела нищо от авторката, но тази ме заинтригува. Нямам никакви очаквания, но се надявам се да ми хареса.
Добре звучи. И на мен ми е непозната освен като име – имам отбелязани нейни книги за четене, но още не съм стигнала до тях. Пиши отзив като добиеш впечатление Simple Smile

# 85
Прочетох трилогията "Леджънд" на Марч. Понеже имаше намек за по-различни отношения и между други герои , се чудех дали няма книги за тях (за Флин и Кю). Но видях, че има две книги за Магнолия (Безмилостен крал)  и Моузес (Леджънд). Някой да ги е чел и да сподели впечатления?
Аз съм ги чела, на мен ми харесаха, но аз харесвам почти всичко на авторката. Виждаш Моузес в една различна светлина.

# 86
[quote author=𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 link=topic=1381025.msg43777076#msg43777076 date=1636472613]
Прочетох трилогията "Леджънд" на Марч. Понеже имаше намек за по-различни отношения и между други герои , се чудех дали няма книги за тях (за Флин и Кю). Но видях, че има две книги за Магнолия (Безмилостен крал)  и Моузес (Леджънд). Някой да ги е чел и да сподели впечатления?
[/quote]П  Леджънт, Крал, Грях, Милионер историите са различни, но са написани така, че вмъкват героите от другите поредици всеки се познава с всеки. Серия "Крал" ми хареса много. Но за мен всички на Марч са хубави.

# 87
  • Бургас
ЗА Флин и Кю няма книга (ими аз не я знам)

# 88
  • Euskal Herria
Да, видях. Аз заради тях се разрових и тогава видях за Магнолия и Моузес. Дано Егмонт решат да продължат с Марч и през 2022 година.

# 89
И на мен трудно ми вървеше.
 Дет се вика с 300 зора я прочетох. При цялата реклама очаквах много, много повече.

Общи условия

Активация на акаунт