За тези, които четат любовни романи № 40

• 61 284
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Вики, аз първо в Озон проверих заради безплатната доставка, но там има само първата. Колко ти беше доставката, като поръча директно от Никол.
23,24 с доставка. Мисля, че имаше намаление при нея ако си вземеш двете книги, но не съм сигурна, не обърнах внимание.
Няма ел книга. Между другото направи ми впечатление колко качествена хартия използа и за двете книги. Много бели листове. Егмонт, Сиела, Ориндж... техните са леко жълтеникави

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:28 от VikiE

# 181
  • Euskal Herria
А може ли кратък преразказ на съдържанието на книгите й. Поне на тези, които сте чели.

# 182
  • Stara Zagora
Здравейте момичета 🙂
Преди време прочетох анотацията на една книга и сега не мога да се сетя за автор или заглавие. Ще се радвам ,ако някой се сети по това ,което си спомням 😁
Момичето получава покана за сватбата на бившето си гадже и нейна приятелка. Решава ,че няма начин да отиде ,но се появява един красавец и тя отива.
Само това се сещам 😔 надявам се някой я познае . Лека вечер

А на български ли беше? Защото със същия сюжет четох съвсем скоро ето тази  , но тя не е издавана на български. Иначе има много с подобен сюжет , но обикновено момичето се залюбва с кума Joy

П.п. и аз си взех втората книга на Никол Калева, но си я пазя като шоколадово яйце и не съм я изяла още Joy
Точно тази беше 🙂 Благодаря 🙂

# 183
По-късно ще напиша в скрит текст Simple Smile

Тези, които четете на английски ползвате ли някакъв преводач? Четох третата от Кръв и пепел преведена с някаква програма и ставаше. Но не знам каква е програмата, ако някой ползва подобна моля да сподели

# 184
И аз си поръчах книгата на Никол от нея, по-скъпичко излиза , защото си плащаш и доставката. Цената зависи от това дали искаш да я изпрати по Спиди или Еконт. Еконт е по-скъпо. По Спиди ми излезе 23.24лв и на мен. Ако поръчате 2те книги беше 35лв без доставката. Първите няколко глави и на двете книги са качени в wattpad, ссега ще намеря линка да ви пусна. Всеки може да си види сам дали историята и стилът на писане му допадат.
Не е тежката първата книга , романтична е , има
и криминален елемент,  главната героиня е толкова добричка , че наистина ти се иска да съществуват такива хора , с добро послание. Има си описателни любовни сцени, но са след средата, slow burn е. Аз лично бях много впечатлена от стила на писане на авторката, как да го кажа...не е елементарен Joy  като повечето преводи от английски. Joy Доста е  подробна в описанията на пейзажите и емоциите , но на мен това ми харесва, усещаш книгата повече.

Ето моят коментар за книгата в goodreads
Скрит текст:
Тази книга ще ви накара да се замислите за живота, приятелството, ще ви накара да повярвате в доброто, да осъзнаете, че да си добър човек е твой личен избор и го правиш всеки ден, всеки ден имаш избор и определено ще ви накара да спрете да мислите за ежедневието и проблемите си. Колкото и да ви смачква животът не губете ангела в себе си, бъдете добри, подавайте ръка , но на първо място обичайте себе си , на Зоуи й беше малко трудно да научи този урок.

Ето и линка към wattpad
https://www.wattpad.com/user/NikolKalevaDimitrova

П.п tedito88, радвам се, че помогнах , хубава е книгата, приятно четене. Blush

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 17:54 от mikipoli

# 185
  • Варна
Вики, аз първо в Озон проверих заради безплатната доставка, но там има само първата. Колко ти беше доставката, като поръча директно от Никол.
23,24 с доставка. Мисля, че имаше намаление при нея ако си вземеш двете книги, но не съм сигурна, не обърнах внимание.
Няма ел книга. Между другото направи ми впечатление колко качествена хартия използа и за двете книги. Много бели листове. Егмонт, Сиела, Ориндж... техните са леко жълтеникави
Това и аз го забелязах. Вкъщи няма друга книга с толкова бели страници.

# 186
  • Бургас
Това съм писала аз като отзив
Цитат
Интересен сюжет, гладък и приятен за четене стил. Горещо препоръчвам. Срещу стандартната цена за една книга получавате 444 страници, ситно изписани и почти от край до карай, т.е. текста е като за две, и удовоствието от четенето е Х2
Рзбира се от това не можеш да разбереш сюжета
Скрит текст:
Млада девойка, загубила брат си при трагичен инцидент се опитва да спаси всяка една изгубена душа. Старият и шеф е решил да се оттегли, за нов е избран племеникът му, който пък си мисли, че Зоуи е любовница на чичо му. Тормози я, старае се да я мрази. Заплита се и крими елемент и така...
Видях, че и Хеликон я разпространяват и вероятно ще я купя от книжарницата по нататък.

# 187
  • Euskal Herria
От първо лице ли са написани книгите?
Проблем е, че няма как онлайн да платя, ако ги поръчам - ако пиша  в страницата на авторката. Предполагам, че чрез нея са с наложен платеж книгите.

# 188
  • Бургас

Честно, не помня.
https://www.wattpad.com/975981276-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA … %B0%D0%B2%D0%B0-1
всъщност, да.

Книгите видях, че ги има в Хеликон и стор.бг

Момичета, а някой чел ли е /купувал ли си е книга на Ванеса Гъркова?
https://www.goodreads.com/author/show/21566224._
https://xn--c1ajbfp.xn--e1a4c/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0% … 0%BF%D0%B8%D0%B5/
Доста я хвалеха четящите в wattpad, не зная дали вече като издава книги все още ги има за свободно четене.

# 189
По-късно ще напиша в скрит текст Simple Smile

Тези, които четете на английски ползвате ли някакъв преводач? Четох третата от Кръв и пепел преведена с някаква програма и ставаше. Но не знам каква е програмата, ако някой ползва подобна моля да сподели

Да, аз обикновено чета онлайн с преводача на браузъра, много е лесно и бързо. И е доста приличен, много рядко да не разбера нещо.

# 190
Проблем е, че няма как онлайн да платя, ако ги поръчам - ако пиша  в страницата на авторката. Предполагам, че чрез нея са с наложен платеж книгите.

И двете са написани от 2 гледни точки , на двамата главни герои. Това също е едно от нещата, които ми харесаха. И случките не се повтаряха, в смисъл , една и съща случка да се разказва 2 пъти от двамата герои, не, това го няма. С наложен платеж са.

# 191
  • Euskal Herria
Видях, че в Хеликон ги има и двете книги. Ще почакам и в Озон да се появат и ще поръчам.

# 192
Момичета, а някой чел ли е /купувал ли си е книга на Ванеса Гъркова?
Доста я хвалеха четящите в wattpad, не зная дали вече като издава книги все още ги има за свободно четене.
Аз си я купих, тя е само една издадена, не съм чела от wattpad (чета само на киндела и на хартия заради очите). Книгата ми напомня за Номадите на Д. Пери. Свързани герой, книгата си е завършена за определената двойка и леко загатва другите персонажи. Интересна история - той е лош мъж, луд по моторите и неслучайно й става шеф Simple Smile, а тя милата изобщо не му се дава. Отново историята се разказва от първо лице и от двамата. Само края ми беше малко набързо написан, изведнъж всичко стана и свърши. Но смятам, че като за първа книга е много добре. Сигурна съм, че в следващите вече е понатрупала опит.
Ето първите глави за да видите как пише
https://www.wattpad.com/story/186563542?utm_source=android&u … YJ4RHLbi8ECQLDYl7

# 193
  • София
Здравейте Simple Smile

Бих искала да ви поканя в Номинационната тема за Книга на 2021 година:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1390489

# 194
  • София

Отзиви за Малъри Кроу да има някой (Fractured Farrells)?

Дала съм им по три звезди. Значи не са били лоши за мен.
Не ми върви на мен нещо. Още съм в началото, ама стилът ли не е моят или пък трябва да напредна малко в историята.

Общи условия

Активация на акаунт