На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 613
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Аз лъжа ли се или една от нашите мами участва в конкурса на сп. "Моето бебе и аз" за най-чаровна бременна? Бързо да си признава, за да могат и другите да гласуват за нея Simple Smile

# 61
  • София
Аз лъжа ли се или една от нашите мами участва в конкурса на сп. "Моето бебе и аз" за най-чаровна бременна? Бързо да си признава, за да могат и другите да гласуват за нея Simple Smile

да, даниеле, разконспирира ме, моя милост  Mr. Green

на майтап реших, тъй като моя приятелка спечели предния път и си казах: какво пък, а да видим, нали с нея бременяхме заедно Simple Smile)

ето и линка:
http://www.moetobebe.net/konkurs.php

пък за спечелването, опитвам, нищо досега ен съм печелила, понеже и не играя, но каквото такова Simple Smile)

# 62
Знаех си аз, че не съм сгрешила!!! Стискаме палци, Ванилка, дано да спечелиш Simple Smile   bouquet

# 63
Честит първи сняг!!!
Ходих до магазина, но не ми беше много студено, съжалявам, че не взех Марти, за 20-30 минути нищо нямаше да му стане... пък и трябва да свикват и да се каляват... Пейзи много хубаво си направила.../ а Ради е голям красавец, нежен, прилича на момиченце, дано не се обидиш/

Утре ще излизаме, защото сме канени на детски рожден ден, на една едногодишна красавица... Днес и купих една розова блузка и една диадемка, много сладка и се размечтах за момиченце...  babydust7  - мамина отмяна...

Оставям Марти при мен в кухнята, докато правя нещо и той се заиграва, но като му омръзне играчката трябва да му я подменя. Понякога, каквото и да му казвам мрънка и няма начин - носим се... дано не свиква, че тежи...

Още нещо съм забелязала- както си играе, разплаква се и като го взема се оригва... Мисля, че поглъща много лиги и е от тях се оригва... Ако не го взема повръща...

Мажа го с Бюбхен против вятър под устичката... друго не смея.
Олче, да не забравя да те поздравя, БРАВО!!! Ти си страхотен дизайнер, забравих какво работиш...
Марти вече също сяда, ама по някое време започва да се клатушка, като неваляшка...  rotfImbo ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧНИЧЕТАТА !!!
Смайли, строхотни хелуинчета!!! Йонката, да го нацелуваш много силно!!!
Приятна вечер - лекичка и мекичка /така пожелава моята племеница, а тя днес има рожден ден/! smile3524

# 64
  • София
е аз тъкмо подканях мамата да се разкрие и тя го направила преди да публикувам.Ванилка пожелам ти успех в конкурса,имаш един глас от мен newsm10
Икати,ходих до 43 ОДЗ,това което е зад 29 ДКЦ,уж там съм решила да записвам Иван,но както писах те ми казаха че ще записват след Нова Година и сега се чудя какво да правя.В Хош и Мин не ми се подават документи,а за яслата в Стрелбище изобщо нямаме шансове.

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 20:07 от imar

# 65
  • София
мерси ви, момичета!  bouquet

# 66
И аз гласувах за Ванилката, но нищо не ми даде, че ме е регистрирало, така ли е? Нещо да не сбъркам?
Успех, стискаме палци!  Naughty

# 67
  • София
bubi, само над снимките изписва: регистрирахме вашия глас , нещо от сорта.

# 68
Привет от нас,
Честито на всички празнуващи днес.....

Ние сме много по-добре.......особено аз......а и Мони спря да кашля, няма Т и почти няма сополки...

За разходките....ние искаме не искаме имаме по две на ден с кенгуруто......да заведем и да вземем Габи от градината

Втори ден го слагам за 5-10 минути в проходилката....така или иначе се набира и сяда сам в количката и шезлонга.....освен това откри че в проходилката е гот....понеже са му свободни и двете ръце а има толкова много играчки на плота отпред.....само Габи се ядосва че ги хвърля по пода......защото тя му ги вдига непрекъснато и така до припадък....проблем е с изваждането от проходилката....сърди се....а и в проходилката се изморява доста явно защото после заспива веднага, щом се усети че е в креватчето

Ванилка....сега ще дадем и ние глас за вас.
Цял ден ту има , ту няма интернет......дано успея да публикувам Simple Smile
Чао засега

# 69
Ванилка и аз ще да гласувам,но не мога да разбера коя е снимката ти Cry

# 70
да ви покажа какво става като оставиш татето да гледа бебо.....

# 71
  • София
Ванилка и аз ще да гласувам,но не мога да разбера коя е снимката ти Cry

didi, http://moetobebe.net/konkurs13/ivanka_papazova_sofiq_9.jpg

# 72
Ванилка, аз също ще дам гласа си за теб. Желая ти успех.
При нас времето ужасно много се развали. Духа един гаден сливенски вятър...  Cry Усещам, че скоро няма да си подадем носа навън. Само нямам идея утре как ще вземем кухнята.
Като споменах кухня - днес тъкмо се оплаках от детето, че не яде пюретата от кухнята и взе, че го омете цялото, да му се не надяваш. Е, естествено вкарах всички циркови номера и целия си репертоар от детски песнички. На всичкото отгоре дрънчах с една лъжичка по една метална купичка и "карах храната да лети". Нервите си заслужаваха.
http://www.youngnutrition.net/parents/forum/album_rate2.php?pic_ … 78cb6215d7a0ff767

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 22:38 от lony_13

# 73
Мале, Уна, Раличка е много сладка с "пивото" и милата със  сълзичка на оченцето... става за реклама...

Забравих да ви кажа, че съм много горда, че избрахте моето заглавие...   bouquet и аз много си го харесвам...  Simple Smile

Нещо не мога да се светна, как да гласувам, цъках, цъках...

# 74
Ванилка, имаш и един глас и от нас. Желая ти успех.
Вики радвам се, че сте по-добре с Монката.
Имарче и аз там смятам да подам документи за Зари и да го записвам на кухня. Ти ще го записваш ли за кухня?
smily_5q - страхотни са снимките за Хелуин.

чao smile3524

Общи условия

Активация на акаунт