Тема № 22 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Ноември 2021

• 70 167
  • 2 064
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малкото ми дете е неваксинирано, но ходи на училище. Голямото ми е ваксинирано, но не ходи. И то не ходи вече 3-та година!! На министъра "само за 2 седмици" е като "аз само главичката..!"

# 1 486
  • София
Дидева, имаш ли представа кога се появи на сайта на МОН Заповед № РД09-4201/05.11.2021 г. на министъра на образованието и науката за организацията на обучението? Пише, че е публикувана на 08.11., но имам известни съмнения.

# 1 487
Дидева, имаш ли представа кога се появи на сайта на МОН Заповед № РД09-4201/05.11.2021 г. на министъра на образованието и науката за организацията на обучението? Пише, че е публикувана на 08.11., но имам известни съмнения.
Има я на сайта. https://www.mon.bg/bg/61

# 1 488
  • София
Знам, че я има на сайта. Питам кога се е появила.

# 1 489
  • София
Аз вече се оплетох в подмяната на заповеди и насоки.
Мисля, че числата на заболеваемостта (ако за това питаш) ги подмениха тогава горе-долу, около старта на тестването на малките. Но в насоките пишеше друго... Може и да се бъркам, разбира се.

Денков надмина Вълчев и Ангелов, взети заедно. Не може да не му го признае човек! Rage

# 1 490
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много ми е интересно как голямата ми дъщеря не е дискриминирана спрямо малката, но е дискриминирана от дете в ЧУ?

# 1 491
Гледам, че точно на осми съм коментирала появата на въпросната заповед. Но нямам идея дали е бил същият текст. Ако не е, няма да е първият случай на подмяна на файлове.

# 1 492
Ние правим всичко възможно - всяка седмица пишем писма, предложения,  каквото може да се сетите и МОН ни връщат заповедта и казват "Не може!". Имам клас почти изцяло ваксинирани деца, аз съм ваксинирана с трета доза - не можело.  Съвсем сериозно обмислям вече да ги водя на кръчма или в мола - ако това, че там може със ЗС, а в училище - не, не е дискриминация, не знам какво.

# 1 493
  • София
Много ми е интересно как голямата ми дъщеря не е дискриминирана спрямо малката, но е дискриминирана от дете в ЧУ?
А тези в Кърджали пък, как ни дискриминират... И в Търговище вече...
Гимназисти, които ходят на училище. Не знам как още никой не е ревнал, че не може така. Всички трябва да са вкъщи, под строй.

# 1 494
Тезата с дискриминацията е най-слабото звено в исканията на родители - независимо дали е за ДО или ПО.

# 1 495
  • София
Гледам, че точно на осми съм коментирала появата на въпросната заповед. Но нямам идея дали е бил същият текст. Ако не е, няма да е първият случай на подмяна на файлове.
Почти съм сигурна, че последните три точки ги нямаше. Най-малкото нямаше да говорят всичките тези глупости за необходима промяна на насоките, ако имаше заповед с такова съдържание. Нищожността на тази заповед е отделен въпрос, но допълнителното нерегламентирано вмъкване на текстове е нещо, което не допусках, че ще направят. Всичко е ясно, да влезе убитият!

# 1 496
Почти съм сигурна, че последните три точки ги нямаше. Най-малкото нямаше да говорят всичките тези глупости за необходима промяна на насоките, ако имаше заповед с такова съдържание. Нищожността на тази заповед е отделен въпрос, но допълнителното нерегламентирано вмъкване на текстове е нещо, което не допусках, че ще направят. Всичко е ясно, да влезе убитият!

Тъй като ми стана любопитно, та попрерових нета. АКо имаше подмяна, няма начин да не е останала следа. Намерих това сканирано копие.
https://ou-hr-botev-dorkovo.com/wp-content/uploads/pdf/do20-21/zrd09-4201-21.pdf

# 1 497
Значи са я сменили тихомълком

# 1 498
Аз не видях разлики между копието и това на сайта на МОН.

# 1 499
  • София
И аз не намирам друг вариант на заповедта.

Общи условия

Активация на акаунт