Тема 5 - Февруарски мами 2022 г. 👶

• 37 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
В една от лекциите, които гледах казваха като трик при момченцата особено да се минава с мокро тампонче/памуче по вътрешния ръб на памперса преди да се свали, това ги стимулирало и ако им се пишка го правят вътре, а не вън. Но инциденти.. със сигурност ще има.
Потърсете в гугъл "чаршаф с ластик за количка" и тук продават, само си измерете матрачето.

# 616
Paradise-m ако намерите такива протектори ще съм благодарна да споделите. В процес на търсене съм за такъв. 😊😊

# 617
Матрачето на количката, която взехме има собствен калъф, който се сваля и пере, така че само чаршаф мисля, че ще е достатъчен и както казахте пелена под главичката. Ще видя и аз за чаршаф с ластик по размера на матрака. А за чувалчета за спане можете ли да препоръчате някои наистина хубави? Искаше ми се да намеря такива с размер 50/56, защото тези от 0-3 месеца може да са му големи в началото и да отидат на главата. Мен в началото ще ме е повече страх и ми се иска нещо наистина сигурно.

# 618
Здравейте, аз също бих се радвала да споделите от къде сте купили хубави чувалчета за спане и в началото какъв размер се взима. Някъде пише че трябва да е една идея по- свободно, но пък да не е широко за главичката.

# 619
Sim при чувалчетата унишлено е 0-3месеца, защото тези 50/56см може да се израстват за няма и месец, а то си струва пари и е сложно да се сменя за няма и месец. До колкото четох в темата за подготовка за малкия човек е че е предвиден размера на вратлето, така че хем да му е добре хем да не си вкара главичката в чувалчето Simple Smile. Препоръчват доста мами на Литъл айнджълс. И според това на каква температура ще се гледа бебо дебелина за чувалчето.

# 620
Аз също ще се радвам на препоръка за чувалче за спане.
Всички ,които гледах са от 0 до 6м и са 70 см.
Вчера ми пристигнаха спални  комплекти-3взех,като единият е само чаршаф с ластик и калъфка,другите  са х 3 части.
И бодита взехме-2 са 50-ки,2-56 ,а едното е 68 и е тип потник ,но взехме,че таткото го хареса.
Взехме количката,повивалник  ,поръчахме легълце…
Усещането е страхотно ,макар да надделява понякога чувството ,че е рано.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 09:16 от Sun and shine

# 621
Angel baby са чувалчетата, за тях аз имам позитивни отзиви Simple Smile

А и имат доста симпатични дизайни Simple Smile

# 622
Точно отвора за глава ме притеснява да не е много широк и заради това ми се искаше да взема 1-2 малки чувалчета 50/56, които да изпалзвам и месец, но да съм спокойна, че всичко е безопасно. Ще ги погледна тези, аз гледах на Гробаг, които имат копчета, за да се прибират или вадят ръцете според предпочитанието на бебето и мислих от тях да взема, но нещо този отвор за главата ме притеснява.

# 623
  • София
Точно отвора за глава ме притеснява да не е много широк и заради това ми се искаше да взема 1-2 малки чувалчета 50/56, които да изпалзвам и месец, но да съм спокойна, че всичко е безопасно. Ще ги погледна тези, аз гледах на Гробаг, които имат копчета, за да се прибират или вадят ръцете според предпочитанието на бебето и мислих от тях да взема, но нещо този отвор за главата ме притеснява.
Тези на гробаг с копчетата са доста умалени и не мисля, че представляват риск за бебето дори като новородено. По-скоро се ползват по-малко от отбелязаното на етикета.
Това не важи за обикновените им чувалчета, които аз много харесвам за по-нататък.

Иии да се похваля, точно ми пристигна количката и съм много щастлива. Поръчах Пег Перего Велоче по препоръка от тук.
Чакам в понеделник и кошарката. Играчки и дрехи имам в повече - ще запълня само пропуските заради това, че този път е зимно, а не пролетно бебе.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 17:50 от tartaleta123

# 624
Да знаете, че някои деца изобщо не харесват чувалчетата. Дъщеря ми много се изнервяше от тях и изобщо не съм ползвала, а имах 3 различни. Добре, че 2 ми бяха подарък и не се ядосвах за парите Grinning

# 625
Мале момичета, колко много сте изписали и като чета как се подготвяте ми става много хубавоо Heart аз за съжаление още нищо не съм взела ама нямам как и в момента, че тоя ремонт бая се проточи и всичко е с краката нагоре Joy  дано декември да успея да ви догоня с покупките, че като се замисля не ни остава много време People Baby Heart

# 626
И ние сме купили някои неща вече - кошарка за в хола, скрин за повиване и малко дрешки. Повечето от нещата ще ползваме от каката, така че остават разни дребни неща и все отлагам Simple Smile за чувалчетата аз също съм харесала тези на grobag snuggle 0-4 месеца мисля се водят. С каката в началото въобще не съм ползвала чувалчета, чак към 6-7 месец.

Да ви питам, какви добавки пиете за желязо? Аз пих 10 дни тотема по 1 ампула и вместо да се покачи от 14 падна на 11 .. и понеже предишния път като родих пак така рязко ми падна желязото та вече започвам много да се филмирам :/ ако може да споделите някоя добавка, която ви влияе добре?

# 627
И аз имам проблем с желязото и каквото и да пия не се качва, а пада, но повечето жени казват, че след Тотема имали значително подобрение и аз се надявах на тях, но като те чета и съвсем се отчайвам. Ще се настроя, че ще ми вливат в 9 месец, явно няма да се измъкна от това.
Иначе пия Билкова кръв, но от 2 седмици и утре ще пускам изследвания, а за толкова кратко време едва ли ще има ефект.

# 628
Сим, и аз много се надявах на тотемата, но уви.. може би нещо му пречи да го усвоявам, защото пия и магнезий.. уж гледам да има 4 часа между двете, но знам ли

# 629
Аз пия ferrotone пие се по 1 саше на ден и е с приятен вкус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт