Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 890
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Като чуя "нехристиянско" ми е много забавно. Ислямът например е много повече против хомосексуализма и се наказва в строго в повечето мюсюлмански държави. Знаменцата с дъгите са предимно в християнските държави. Само вметвам.

# 106
Сами по себе си знамената с дъгата не ми пречат.Нито гей хората,които също се дразнят от всякакви нови изг@зици.Дразни ме изкривяването на история,традиции от новото НЕнормално.Иисус гей или чернокож,Орфей и той,ей такива неща.Не ми се изрежда как са променени стари,детски,класически приказки.''Новите'' да си измислят техни герои и да си ги популяризират.

# 107
Едно не мога да разбера - те могат да рекламират педерасите, но аз ако кажа, че ги рекламират и бг мама ми трие коментара.
Да живее свободата на словото!
😆😆😆

# 108
Аз не мога да разбера и защо превзеха дъгата като символ. Работила съм много в цветовете на дъгата, обичам го това съчетание, сега може да излезе, че съм рекламирала гейове.

# 109
Това мисля, че е от много десетилетия... просто тук не сме знаели. Още 60-те, 70-те години в САЩ има такива движения...които се борят за свободи. Рисувайте си спокойно, никой нищо няма да си помисли.
То и БНС (на Расате) си присвоиха знака ıYı, други пък си присвоиха Розетата на Плиска и си го сложиха като свое лого. Имам колега, който носи Розетата на едно синджирче и ми каза, че всеки втори го нарича ултра-националист  и го питал "ти от нацистите ли си".. Смятайте хората колко са зле. Ислямска държава си сложиха за лого Печата на Ресуллулах, който всеки втори в арабските държави и в Турция носи като пръстен... от години. И сега като видиш това лого и си казваш "тоя е от Идил", а този печат всъщност е от столетия. Но групировката си го сложи на черното знаме и така опорочи цялата работа. Така е когато някой си присвоява чужди символи.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 11:52 от diziler

# 110
  • София
Има една реклама за лекарство милгама ,говорещият е с ужасно дразнещ говорен дефект,не може да казва ч, ш,щ...🤨
То у нас вече е рядкост да попаднеш на говорител, водещ или озвучител без говорен дефект.

# 111
Аз не мога да разбера и защо превзеха дъгата като символ. Работила съм много в цветовете на дъгата, обичам го това съчетание, сега може да излезе, че съм рекламирала гейове.
Не съм сигурна,само предполагам,че идва от лафа,ако минеш под дъгата,ще си смениш пола.Този лаф пък откъде идва,нямам идея.Чувала съм го мнооого отдавна.От друга страна е противоречие,защото казват,че не може да минеш по дъгата,забравих по какви причини.Физични може би?
Ще потърся инфо за Печата на Ресуллулах,че нямам никаква идея какво е.На знамето на ИД виждам само арабски текст.
Появи се реклама,която адски ме забавлява.Любо Нейков с превъплащенията му и бързите кредити.
-Искам лаптоп.Ама геймърски.....Joy

# 112
  • Пловдив
Дичо и Фики в реклама на Чиполино.

https://fb.watch/9F1UQ6nA5k/

За минаването под дъгата и смяната на пола съм го чела още преди много години в един от разказите/приказките на Ангел Каралийчев в Приказен свят.

# 113
...
Появи се реклама,която адски ме забавлява.Любо Нейков с превъплащенията му и бързите кредити.
-Искам лаптоп.Ама геймърски.....Joy
Даа, много е забавна Grinning Всички образи са сполучливи!

А рекламата на Чиполино само ауидо варианта съм слушала по радиото. Не бях я гледала.

Нищо не пишете за гномчетата Фънки и Коцето Grin

# 114
  • ВАРНА
Явно Любо Нейков е ответен удар на тьотките Фънки и Коцето за КрАдисимо.

# 115
  • София
А рекламата на тоалетна хартия с принцесата? Нейно величество отива да а.а в къщата на хората, само защото имат точната тоалетна хартия. Simple Smile

# 116
А рекламата на тоалетна хартия с принцесата? Нейно величество отива да а.а в къщата на хората, само защото имат точната тоалетна хартия. Simple Smile

Хахах тази съм я изтървала Simple Smile

# 117
И аз съм пропуснала рекламата, дано докато се прибера да я дават още. Аз май съм виждала в YouTube рекламата на КешКредит. Съгласна съм че е много сладка 🤭

# 118
Много ме дразнят всички реклами с Рачков. Лигави, безсмислени и просташки. И не мога да разбера това "Искам Ицето да си е тук". Какво е това Ице, все едно са любовници, че иска да си бил тук. Тъпотия голяма.

# 119
Всички реклами със Стоичков, а и изобщо за игрите със залагания, са ми адски противни.

Общи условия

Активация на акаунт