Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Абсолютно на същото мнение съм. Всичките с Рачков, Стоичков и разни чалга певици.... Уинбет, Ефбет и т.н. мега досада.
А и тази на Милка  "you got the love" като от някакъв сектантски хор.

# 121
А и тази на Милка  "you got the love" като от някакъв сектантски хор.

Laughing Настина са като сектантски хор. А главното момиче сектантче ми прилича визуално на Грета Тунберг. И тъй като въпросната реклама е вероятно немска, където Грета е популярна сред тийновете, според мен са търсили нарочно приликата. Изобщо всички немски реклами на шоколад са някаква розова лигоч. Кикотещи се хиперактивни дечица, разлигавени майки с пингвински походки, някакво пресилено, та чак истерично изкуствено веселие и т.н.

# 122
Мен пък ме дразни "лайк а бош".
Разбирам играта на думи в английският, но в тъпия превод на български няма смисъл. И остава една тъпа песен от цялата работа 😆

# 123
  • София
Коя е жената от новата реклама на Джони Уокър? Тази, която сега казва "Наздраве!", вместо Ейдриън Броуди.Grin

# 124
  • София
Коя е жената от новата реклама на Джони Уокър? Тази, която сега казва "Наздраве!", вместо Ейдриън Броуди.Grin

Мила Йовович

# 125
  • Пловдив
Мен ме хваща жал за рекрамите на Тотото с Пената...той горкия едва мърда и говори, ама го изтипосали там, явно за да конкурират Стоичката...

# 126
Аз пък се дразня от рекламата с Николета Лозанова и Златка Каква беше там на футболна тема. Адски плоско и досадно, сто пъти съм я гледала и пак не запомних какво рекламират. Което означава, че рекламата всъщност не си е изпълнила задачата.

# 127
Димитре,събуди се! Hands Minus1

# 128
Новата на Чиполино с Дичо и Фики ми е страшно неприятна. Айде Фики е млад татко, ама тоя "прекрасен възрастен чичо" Дичо, ай, моля ви се. Татко ще ти купи слон. Не, не, не татко, дядо, дядо ще ти купи слон. Изобщо пълна безумица е тая реклама.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 10:20 от Джаста Праста

# 129
  • Sofia
Дичо стана татко за втори път преди 1,5год.Рекламата тогава е снимана.
Защо да не рекламира?

# 130
И  е на 48, не е чак дядо.

# 131
Ако в рекламата имаше някакво послание, с удоволствие бих приела участието и на по възрастни татковци. Далеч съм от мисълта, че не може и не трябва да си родител на по големи години, като изключвам моделите да ставаш родител на преклонна възраст за които пише и Diziler.
Но мазен ухилен чичко да пее за слон-балон ми идва твърде много. Това е реклама на детски стоки, без друго конкретно послание и намирам, че друг тип рекламни лица биха направили рекламата гледаема поне. И няма да се извинявам, че не я харесвам. Ужасна ми е.

# 132
Всеки да прави каквото иска. Но показвайки такива кадри по телевизията, всъщност показват модел на поведение... (който иска да го следва, който не иска - не). То и норвежката реклама за Дядовците Коледа е показване на модел. А щом го дават по телевизията, значи е "напълно в реда на нещата", нали така? Grinning
Неслучайно се махна показването на цигари и пушещи хора по тв, защото дават лош пример. По турските телевизии например изобщо и алкохол не показват, нито пък голи сцени, а ако има кръв в някой филм/сериал (което всъщност е червена боя), пак е замазано, така че зрителят да не вижда. То не значи, че в реалния живот не съществува. Просто не дават пример.
Скрит текст:
По въпроса за цензурирането на кадри: например по руското TLC  замазват кадрите в "Д-р Пъпкотрепач" и "Клиника за лоша кожа", по българското ТЛС - не Wink И само като им видя авторекламата с кистите... особено когато хапвам в това време.. направо повръщам.  Помните рекламата "плюете ли кръв, нали?". По време на вечеря... направо чудничко

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:26 от diziler

# 133
  • София
Богатите и известните са се множили на всякаква възраст откак съществува светът. Но са започвали млади, пък докогато може...

Дичо си е вече за дядо, не за баща, дори да е бил на 46. Иначе и Ботьо Петков е направил последното си дете (от 9) на 51

# 134
Лошо е да се припознаваш там където никой не те визира. Идеята е съвсем друга.
В днешно време все по късно хората стават родители и никой не оспорва този факт. Когато ти е писано - тогава. Но ти не пееш мазни песнички по телевизора, нали?!
Въпроса не е точно в късното родителство, ама.. както и да е.
Най ми става неприятно, когато някой се припознае неправилно и трябва да се обясняваш надълго и нашироко.

Общи условия

Активация на акаунт