Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 904
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Я се върнете и прочетете коментарите... кое се обсъжда рекламата или това кой кога е станал баща. След първият и вторият си коментар променихте насоката на изказването си, но прочете тези на съфорумците си..... и да припознах се ...

На 41 една съм, а Дичо е бил на 46 разликата не е голяма
Цитат
Дичо си е вече за дядо, не за баща, дори да е бил на 46

Т.е няма право да рекламира и да си купи количка Чиполино, защото не е млад татко ...
Мнение на българското ни общество.

А може би идеята на рекламата е била млад татко-циганин и "дърт" татко ... избират най-доброто за наследниците си "....Чиполино...любима марка на няколко поколения"

# 136
  • Варна
Аз предпочитам Дичо да ми рекламира детски и бебешки стоки, отколкото Николета Лозанова.

# 137
Стига с този нелицеприятен бивш певец. Ясно, че всеки трябва да изкарва някак парите си, но този не е за пред камера. Едни и същи лица навсякъде.

# 138
Господи какво ги очаква неродените ми още деца....като Ви чета....
Колко съм жалка, че успях едва на 41 да забременея за първи път ... как посмях..........
Никой не говори за 41, а беше даден пример с Ицко Финци който прави деца на 83! Двойно повече години, нали? И какво го очаква това дете, никой не мисли...

Що се отнася до Дичо, поне да беше "убав". А то... само плаши хората, като се появява на екрана.

# 139
Говорим за Дичо... който е "дядка", а не баща!

# 140
  • София
Господи какво ги очаква неродените ми още деца....като Ви чета....
Колко съм жалка, че успях едва на 41 да забременея за първи път ... как посмях..........
И живот и здраве как ще дразня такива като вас, че ще съм бабичкомайка, ще разваляме страхотните ви гледки на млади 20 годишни родители...
...
Всеки сам си преценЯ. Но точно защото жената е ощетена по въпроса и може да има проблеми въпреки желанието си, не споменавам жените.
Някак не ми беше дошло наум, че Дичо се е борил с такива проблеми. Освен ако случайно не е зачевал и износвал Stuck Out Tongue
А непременно ли трябва да се принизява изборът да имаш дете на 20? В крайна сметка, е по- природно и естествено от други неща...
Ех, какви сме прости, другаде и сурогатно майчинство има

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 14:13 от Cuckoo

# 141
ОК.. Но и визуално не е приятен. Има хора, които остаряват, без да си личи. Например Део е на годините на Дичо, ама прилича на 30 годишен.
А някои пък от секс символи се превръщат в това:

Скрит текст:

# 142
Работата стана: "Това, което съм написала, не е това, което сте прочели."
Отговарям само за написаното, но не и за това, което някой друг е криворазбрал. Точка.

# 143
Екранно име, обсъждаме реклама!

Приятно не приятно живот...

# 144
  • София
100 пъти предпочитам Дичо пред мазника Фики. Без да ме интересува кой на каква възраст е.

# 145
100 пъти предпочитам Дичо пред мазника Фики. Без да ме интересува кой на каква възраст е.

А защо е мазник? Аз винаги съм се отнасяла с предубеждение към него, защото е чалгар, а аз такава музика не слушам, камо ли "Исдислав"....  Да де, ама случайно го гледах в "Като две капки вода" и си смених мнението - говори културно, определено има глас и умее да пее, отнася се сериозно към задачите, справя се с всякакви стилове ...
Ми, кофти му е жанрът, ама така си печели парите. Иначе се оказа свестен. И Азис ми се вдигна в очите, когато в същото предаване изпя "Черна овца" даже по-добре и от Звезди.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 19:09 от Черна станция

# 146
Аз пък се сетих за Део като го споменахте и предаването Рекламна пауза дето го водеше едно време - беше култово!!!
Скоро нищо не ме е грабнало от рекламите по ТВ.
А по радиото попадам на една реклама на Магама - леле, потрес. Нещо такова е: Много от вас имат изгорена, изтощена коса или нямат никаква - Магама има коса за всяка глава, мъж или жена. 
Изключително грозна и обидна реклама, особено на това дето наблягат  - много от вас. Значи, те нямат такива проблеми, видиш ли, защото си имат перуки и всичко им е ОК.

# 147
Между другото Фикрет е с музикално образование и има пълното право да се нарече “музикант”, за разлика от доста други известни муцуни, които се тупат в гърдите, че са уж музиканти, а дори не знаят нотите.
И защо да е мазник? Ако говорим за визия, изглежда сто пъти по-добре от Дичо

# 148
  • София
Е, нали споделяме мнение, защо трябва да се обяснявам. И за да не е спам - рекламата на е-баг ми е супер нелицеприятна. И участниците и "сюжета "

# 149
Говорим за Дичо... който е "дядка", а не баща!
Значи рекламира нещо за внучето.Още не съм гледала рекламата.Може и да е за добро.

Общи условия

Активация на акаунт