Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 911
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Говорим за Дичо... който е "дядка", а не баща!
Значи рекламира нещо за внучето.Още не съм гледала рекламата.Може и да е за добро.
Надявам се отчитате кавичките, които съм сложила...

# 151
  • Велико Търново
От друга страна е противоречие,защото казват,че не може да минеш по дъгата,забравих по какви причини.Физични може би?
Защото дъгата е оптично явление в резултат на пречупване на светлината, при което местоположението на слънцето е точно определено. Просто дъга физически не съществува, за да може да се мине под нея.

# 152
Оххх.... Викам, пуснали нови реклами и отзиви за тях, ще чета.... То какво било...🤦
Днес случайно мернах рекламата на принцесата и тоалетната хартия 🤣 Много е забавна. Допада ми, въпреки че пируетите на малката ми идват в повече 🤪

По въпросът за родителство - няма срамно и на 80 да станеш родител, важно е да не се отричаш от детето си. Това е престъпление, докато другото е скруполи.

# 153
Всъщност, едва ли някой забелязва и се занимава с това, кой кога е станал родител. Но човек, който се е измъчил да чака този момент, обръща внимание и го преживява, защото това му е болна тема. Предполагам, че нито авторите на рекламата, нито пишещите тук са имали идеята, че някой би останал обиден. Бих казала, че на мен тази реклама не ми прави впечатление. Не ми харесва, но и не ме дразни - търпеливо изчаквам да свърши, забола нос в таблета. Най-много ме дразни стържещият глас в "а може ли"

# 154
  • Разпиляна във въображението
Харесвам коледната реклама на Теленор и рекламите с Стефан и Максим Иванови - Неверест

# 155
Аз пък гледах преди години една реклама на Кока кола, която обяснимо съм запомнила и до днес. Беше като филмче направено, как от малкото дете израства голям мъж и през цялото това време Кока кола е на семейната трапеза. Много хубава музика и добре изпипано, за съжаление не я намирам сега.

# 156
Цитат
Надявам се отчитате кавичките, които съм сложила...
Да,шегувах се.Днес видях рекламата.Харесва ми.Абсолютно честно го казвам.

# 157
И аз спрях да гледам ТЛС заради отвратителните реклами. Преди вървеше почти постоянно у нас. Гледах Бъди, Кажете Да на булченската рокля и други от този тип, но рекламите бяха много по-умерени...Сега изгледам малко и трябва да съм на дистанционното, за да нямам кошмари ... и прсто не го пускам тъпия канал

# 158
Аз гледам у дома HTV, май така се изписваше ( блондинка съм, та забравям лесно🤭). Дават основно предавания за покупки-продажби-ремонти-наемане - подреждане на жилища в различни страни. Чудесен фон е 😍

# 159
  • Разпиляна във въображението
Много ме е яд, че нямам този канал Simple Smile

# 160
HGTV да не е? Home & Garden TV? Той е от групата на Дискавъри, ТЛС и ID

@Miriel, на Виваком, А1, Net 1 и Neosat го има.  При Bulsatcom и Polaris го няма.

Всъщност по TLС търговските реклами са нормални, а авторекламите са пълен ужас. Тоест анонсите. Предавания за пъпки, кисти, лоша кожа, джуджета или 300-килограмови... всякакви.
Аз там гледам "90 дни до сватбата" и онова предаване за близначките Дарси и Стейси, които са омъжени съответно за българин и албанец.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 23:48 от diziler

# 161
Аз гледам у дома HTV, май така се изписваше ( блондинка съм, та забравям лесно🤭). Дават основно предавания за покупки-продажби-ремонти-наемане - подреждане на жилища в различни страни. Чудесен фон е 😍
През последните няколко месеца гледам само този канал. Много го харесвам. Имам и любими двойки дизайнери. Simple Smile

# 162
  • София
Там ли преместиха "Търсене на дом по света?" Гледах го непрекъснато, докато беше по Travel Chanel и после изчезна.

# 163
Сега видях рекламата на кралицата на тоалетната хартия.Ако не ви бях чела тук,не знам дали щях да схвана на първо гледане,каква кралица,каква тоалетна хартия.Малко момиченце се кипри нещо,покланя се.

# 164
  • София
Аз и на трето гледане не я схванах.
Образите на Любо Нейков са мнго добри, бива си го.
На кока-кола малко им е постничка рекламата тази година, очаквах повече.
При руснаците на Первы дойде сезонът на рекламите с катеричките. Заради тях започнах да следя кога им започва рекламният блок. В скрит текст давам микс

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт