Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 931
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Много са сладки катеричките! Blush

# 166
На въпросния Первый канал преди доста години забелязах, че си слагат разделителен екран между рекламите. Просто разделител между отделните клипове. Например за половин секунда бял екран... или минаваща бяла линия по средата на екрана (както и тук Радио 1 и други.. си слагат звуков ефект между отделните реклами, за секунда). Това ме впечатли при руснаците. Не знам дали е още така "на Первом канале", дето се вика. Тук рекламите са слепени, едната завършва на говор, другата започва на говор и няма минута дъх...

# 167
  • София
Няма го вече. Направили си много красиви заставки и ги въртят тематично в началото и края на рекламния блок. Винаги с удоволствие ги гледам. Ето още един микс на обикновени заставки

Скрит текст:

# 168
Страхотни са,красота! Както би казала на А.Вулева майка и:Клас,клас!

# 169
Да, супер са. Не гледам тази телевизия заради про-путинската пропаганда. По-скоро бих гледал руски телевизии, в които няма новини. Само филми, само сериали или само музика.
Заставките ми харесаха, най-много тази с кучето в хладилника, хахаха...
Скрит текст:
А тази със совата е уау... първата асоциация ми е Бохемската гора Grinning

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 21:52 от diziler

# 170
Дразни ме рекламата с мустакатия младеж, който с умилителна интонация казва "Чичо Манчо, дай един домат!" Кой ги измисля тези реплики, и защо не обръснаха муската преди снимките Worried

# 171
Мисля,че има руски телевизии без новини.Мисля,че ''Домашний'' е такъв канал.За др. не съм много сигурна,защото се заглеждам само,ако нещо ме заинтригува,докато превъртам каналите.К.ато цяло не гледам много телевизия.Пускам нещо м/у 20-22ч.
Мен ме дразни младежа като казва,че всичко избират сами още от фермата.Защо трябва да лъжат така?Значи търчат по фермите и посочват кои домати и др.зеленчуци да откъснат за техните клиенти,за да са пресни.И той и чичо му Манчо  са много противни.И намигането на чичака също,пфу!

# 172
Мисля,че има руски телевизии без новини.Мисля,че ''Домашний'' е такъв канал.За др. не съм много сигурна,защото се заглеждам само,ако нещо ме заинтригува
О, много са. То има руски телевизии само за лов и риболов например (Охота и рыбалка), или само за филми (TV1000 русский), само за руски филми (Наше кино), само за децата (Детский мир), само за документални филми RТД. На Виваком има поне 15 руски канала, както и отделен платен пакет за 3 лв.  Рекламите са си нормални, но шапките и кашовете винаги са пипнати... Просто ти е удоволствие да гледаш. Тези на Первый канал личи, че са правени с отношение... и от хора, които разбират. При нас, БТВ за трета поредна година използват един и същи каш по Коледа и Нова година преди и след автореклами (анонси), с елха и звънчета. Не им се занимава на хората.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 00:53 от diziler

# 173
Не им се занимава,на някой не му се плаща,а някои толкова си могат.Има една реклама с неменструиращ човек,който посочи  бял прах в/у секция.Не,не си помислих,че е кокаин,а реших,че има пърхут Joy чак е нападал по мебелите.То било най-обикновен прах и той ли е,тя ли е,не знам как политкоректно да се изказвам,започна с една четка да бърше прахта.Направо ме учуди.Свикнала съм неменструиращи хора,да има пърхот в тв рекламите.Не знам сега това стереотипи ли са,дискриминация ли е,какво е?
За руските канали,имаме доста.Да,пипнати са,интересни.Онази вечер до никое време гледах документалният канал тв999.Мостовете на Санкт-Петербург,когато ги вдигат нощем.На най-големият площад в града,посред нощите събрани абитуренти.Грандиозна работа.Правят им концерт,страхотно!Поканите ги раздавали в у-ще.Някои ги продавали,защото много хора не зрелостници имат интерес да присъстват.Супер замислено!Е,казах,че няма алкохол,защото не е разрешено,но явно може и без пиячка и изг@зици.

# 174
... неменструиращ човек ...

НоминирВам те за най-политкоректен ... човек
😂😂😂😂😂

# 175
rummi_pl благодаря за голямото признание.За мен това наистина означава много! Wink Трябва възможно най-бързо да влезем в крак с новото нормално.

# 176
rummi_pl благодаря за голямото признание.За мен това наистина означава много! Wink Трябва възможно най-бързо да влезем в крак с новото нормално.
Аз уж слушам новините, ама май съм пропуснала.... Да не са променили конституцията, докато съм в чужбина? Толкова бързо?! Ама сигурно бройката на депутатите са я оставили... Знаех си, че трябваше да осиновя дете от по-рано 🤦 сега няма да знам как да го възпитавам ☹️

# 177
В коя чужбина си?Ние нали от там се учим.Не се отчайвай,никога не е късно да влезеш в ''правият'' път.На децата им ''помагат и ги обучават да мислят,и да се чувстват,и изразяват правилно''.

# 178
Е, аз съм за малко в чужбина (около месец). За едно малоумно обучение и заради един мал..... шеф.   Ама реших, че нещо официално е прието вече 😃 Ама интернет не ми дава такива новини. Слава богу.

# 179
  • София

На тази реклама попаднах вчера и ме развесели. Да имаше повече такива реклами, щеше да е чудесно.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 14:17 от Лонита

Общи условия

Активация на акаунт