Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Ахаха. Joy
Как не са ги погнали още. Sunglasses

# 181
https://youtu.be/HrEFKbYh5NQ
На тази реклама попаднах вчера и ме развесели. Да имаше повече такива реклами, щеше да е чудесно.

@Лонита, за слагане на youtube линк може да използваш опцията:

Иначе малко хора кликват ей така на празен линк, без да знаят за какво става въпрос

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 17:59 от diziler

# 182
  • София
Благодаря, не я знаех тази опция. Коригирах го.

# 183
Хаха....тази реклама с дюрекс може да стане серийна, сещам се за някои политици например......

# 184
  • Разпиляна във въображението
Дразня се на рекламите на сериалите по бтв Комеди - "Нищо сериозно" казват във всяка една.

# 185
А новата реклама на Джъмбо

# 186
Е една от най-смотаните им.Като се сетя за Ристе,се двоумя.Абе да пуснат чернокожия в снега с готините мадами и да се приключва.Голотата нали продава.Бъзикам се,влакчето им беше най-добрата реклама.

# 187
  • Пловдив
А новата реклама на Джъмбо
отврат!

# 188
Дайте линк към новата реклама на Джъмбо, плс? В профила им в тубата Jumbo Bulgaria последните клипове са Jumbo Back to School, дето са на диалект (за феноменалния Тиктокър)

# 189
  • София
Но определено не я дават толкова често, колкото предишните години. За Джъмбо говоря.

# 190
Но определено не я дават толкова често, колкото предишните години. За Джъмбо говоря.

И Слава Богу 😆
По-тъпа реклама май не съм виждала скоро.

# 191
И те затягат коланите, с ограниченията оборотите падат, поне не е фрашкано в Джъмбо, като предишни години. Ако успееш въобще да паркираш и да намериш за каквото си отишъл, отвисяваш на касите минимум половин час. Това е вече в миналото.

Ще допълня, че днес в 11 часа, като последна събота преди Коледа, паркингът беше по-празен, отколкото през летните дни.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 12:36 от 💙 Clo 💙

# 192
Тая реклама на Джъмбо не ви ли е малко "канибалистична" Wink или "убийствена" Wink.
Ако правилно съм разбрала Джъмбо Торбичката нарязва друга Джъмбо Торбичка(която обаче не е одухотворена, няма крака, ръце и очи), за да стане на ресни и те да бъдат залепени на брадата на техния вариант на дедо Коледа. Нещо не ми се вързва на мен. Торбички кълцат торбички. Жив хорър. Scream Sunglasses Joy

# 193
  • Пловдив
Мезнам баш ква е, ама е дъъълга...кал ли плащат толкова и то за такава глупост?

# 194
Тая реклама на Джъмбо не ви ли е малко "канибалистична"
Коя е тя, дайте някакъв линк да я видим...

Общи условия

Активация на акаунт