Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 973
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Diz, не ми се търси. Въртят я по тв. Тъпа до безкрайност. Ако някой му се занимава, моля, да пусне линк.

# 196
А, не търси линк. Но като я видиш, запомни в колко часа и по кой канал е, ще върна да я видя Grinning

# 197
Дават я в прайм тайма - между 19 и 22 часа между другите реклами. С един дядо Коледа, който влиза да се подстригва. 🌺🤪

# 198
Аз не мога да разбера замисъла на тази реклама.Лепят му някакви боклуци,И?

# 199
  • гр. София
С торбичките става хубав Joy И да ходиш в Джъмбо Joy
Страшно тъпа реклама е.

# 200
Кърпят му брадата. Joy
Едната Торбичка - бръснар му клъцна брадата, щото друга любопитна му бутна ръката. И се почна едно вайкане и извор на тъпи идеи как да закърпят положението. Joy
Само не разбрах какво му имаше на брадата, че му трябваше бръснар. Ама така е то - да би мирно седяло, не би чудо видяло. Joy
И после почва "хорър" Wink частта с накълцването на една торбичка на ресни.
Joy
Пп Аз посланието на рекламата го разбирам като: "Убий" торбичка - Спаси брадата на дядо Коледа. Joy
Като още по правилното послание е: Кажете на дядо Коледа да не ходи на бръснар. Joy

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:18 от Джаста Праста

# 201
Аз все пускам със закъснение нещата, които гледам и после превъртам рекламите, така се пести доста време, хаха

# 202
  • Бургас
Аз на тази реклама така и не разбрах - щом има с какво да му залепят нарязаната торбичка върху физиономията, що не му залепиха направо кичура брада, дето стискаха в ръце?! Ама коя ли съм аз и какво ли разбирам...

# 203
  • Велико Търново
Щото тогава за какво им е торбичката Joy

Разбира се, че въпросът е напълно логичен. Ама явно логиката е чужда за разбиращите от реклама.

# 204
Новата реклама на Айко, за намаленията, днес ми скъса нервите. Сменям канала, пак същата реклама. Ужасен ужасон.

# 205
  • София
Аз за реклама на Айко, която не е малоумна не се сещам

# 206
За мен най малоумните реклами от тоя сектор са ми на Мьомакс. Просто нямат конкуренция. Градирам ги така: малоумна реклама, по малоумна реклама, най малоумна реклама, Мьомакс реклама.

# 207
  • София
За мен най малоумните реклами от тоя сектор са ми на Мьомакс. Просто нямат конкуренция. Градирам ги така: малоумна реклама, по малоумна реклама, най малоумна реклама, Мьомакс реклама.

Най-вече гласът на жената, която ги озвучава, ужасен е.

# 208
На Айко ми харесват рекламите -забавни са.
Новата не съм я виждала, че в къщи си пуснахме ЕОН на компа и директно прескачам рекламите.
То и преди това все на запис гледахме и пак прескачахме...
На Мюмакс май беше с папагала, нали?
Рекламата на Кинг сайз с бебето винаги я гледам. Не знам дали съм споделяла, но много ме радва - като започнем с табелката на креватчето, сестрата ( много красива усмивка) и приключим с езерото...

# 209
Не е реклама, но я пускат в рекламният блок.
Подлудява ме песента на БТВ за нова година или по-точно гласът на Прея ...нищо не и се разбира какво пее.

Общи условия

Активация на акаунт