Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 66 988
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Да, не се разбира, защото първо, че песента е супер лошо смесена, музиката отдолу заглушава гласа. А и тя пее с много срички на малко тонове, тоест текстът не е съобразен с мелодията и затова е пълно с прозодии. "През двайсивтора" се чува, вместо "през двайсет и втора", но очевидно не им се е занимавало много. Резултатът е налице. Пълен шит.

# 211
За мен най малоумните реклами от тоя сектор са ми на Мьомакс. Просто нямат конкуренция. Градирам ги така: малоумна реклама, по малоумна реклама, най малоумна реклама, Мьомакс реклама.

Най-вече гласът на жената, която ги озвучава, ужасен е.
Хи,хи като каже накрая,бъъър,искам да я гръмна.
Прея не съм я слушала и без това не я долюбвам.
Приятна е рекламата на бисквити с ягоди,забравих как се казва продуктът.Май са на моминско парти.Жените са красиви,добре,че не се превземат и облизват.

# 212
  • Велико Търново
"Мираж" на Престиж.

# 213
Дама Пика, ти си по- в час с тия неща... шоколади LZ вярно ли вече ги произвеждали в Литва? Онзи ден се залафих с един колега в барчето на работното ми място за LZ и той каза "допреди година го правеха без палмово масло, но го произвеждаха в България, от 1 година вече българския шоколад LZ се произвежда в Литва и е с палмово масло", даже май ми се стори, че в Своге се бил произвеждал до 2020. И то поводът беше, че видях някакви бисквитки, на които пишеше с големи букви на етикета "без палмова мазнина" и си рекох УАУ на глас Grinning
Скрит текст:

# 214
Ми то и "Милка" да е, пак има палмово масло. Само видовете ноазет и млечен са без, затова вкъщи само тях ядем.

# 215
То почти всички са СЪС, затова вече си отбелязваме тези, които са БЕЗ палма, хехе. Че станаха рядкост. Например тези черните шоколади J.D.Gross в Лидл: Перу, Мадагаскар, Гренада, те  нямат палмово масло.
Скрит текст:

И някои Lindt са без палмово, но не всички.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 00:03 от diziler

# 216
Цитат
И някои Lindt са без палмово, но не всички.
Кои например?В магазина трябва да слагам очила да чета супер ситен текст и става  дълга,и широка.Натуралният с мента,дано няма.

# 217
Тези от поредицата "Линдор" имат палмово масло, тези от поредицата "Екселанс"  с изписаните проценти какао - нямат. Има един със синьо-бяла опаковка, той няма. Така че по възможност не си взимайте от тези червените.
Скрит текст:

От бонбоните Линдор всичките имат "Масло от палмова ядка" Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 10:58 от diziler

# 218
  • Велико Търново
diziler, за LZ и аз сега чувам, но по принцип не ме изненадва. Логично е, защото да се инвестира в оборудване (най-вече), доставки и персонал за всяка една продуктова група във всяка една производствена база действително е твърде икономически неизгодно. Затова едни произвеждат шоколади, други - вафли, трети - бисквити, четвърти - бонбони и т.н. След това има и транспортни разходи, разбира се, но те със сигурност са по-малко перо в себестойността.

# 219
diziler,мерси!Късметлийка съм.Точно на натурални "Екселанс" налитам,дъщерята също.Няма да лъжа,че ако ме почерпят с бонбон си хапвам,но не си купувам.Не за друго,уж се пазя,а и не ми допада млечният шоколад.Изобщо не се замислям и не чета,какво пише на етикета.Вече ще го правя.

# 220
  • Велико Търново
Според мен палмовата мазнина в шоколадите и бонбоните на Lindt е именно в мекия пълнеж. Какаовото масло е с точка на топене около 34°С, няма как при по-ниска температура да бъде мек пълнежът, а той е.
А всъщност вредни са мазнините, допълнително обработени чрез хидрогениране, за да се постигне втвърденото им състояние (с което се постига по-удобно съхранение, респ. по-лесно транспортиране и при по-високи температури). В резултат на този процес се получават трансмазнини или т.нар. "лоши" мазнини.
Маслата, които се използват за меките пълнежи, обаче, са в течно-полутечно състояние. Т.е. - не са втвърдени. С други думи - не винаги "палмова мазнина" задължително означава "вредно".

# 221
Снощи във фейса ми попадна една реклама. Не я бях виждала. Мноооого точна и мнооого се смях 😂😂😂

Скрит текст:
  на Дюрекс е, не мога да го сложа като клип
https://www.facebook.com/100004384324163/posts/2045573978932060/

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 07:40 от rummi_pl

# 222
Ако някой гледа рекламите ни след 100 години ще реши, че всички сме пред умиране - влажна кашлица, температура, запек, диария, болен черен дроб, забравяне и лоша памет, настинка, сополи, хемороиди, болна простата, болка в кръста и въобще навсякъде, стави, напикаване, болни венци и зъби, киселини и т.н.

Като някакво спешно отделение са рекламите. Аман!

п.с. Да не забравяме и вагиналните инфекции и онази култова космата тулумба, която се "гаси" с маркуч!

# 223
Кога сме се напикавали и какво ни предписват?Виж срещу  нас.ране има десетки хапчета и съответно реклами.Забрави да споменеш и главоболието!Би било съществен пропуск,ако  неволно спестим този факт на бъдещите поколения.Има симпатична реклама на болката в лицето на една дама.Въпросната ходи навсякъде с потърпевшите.Тръгва някой да почивка,а тя се появява:Да дойда и аз?Open Mouth

# 224
Кога сме се напикавали и какво ни предписват?Виж срещу  нас.ране има десетки хапчета и съответно реклами.Забрави да споменеш и главоболието!Би било съществен пропуск,ако  неволно спестим този факт на бъдещите поколения.Има симпатична реклама на болката в лицето на една дама.Въпросната ходи навсякъде с потърпевшите.Тръгва някой да почивка,а тя се появява:Да дойда и аз?Open Mouth

Е как кога сме се напикавали? Има(ше) една дама, която избягва смеха, защото я "поставя в неудобно положение"!

Пропуснах корега и падащите ченета, заради които собственичката им не яде заедно с колегите, както и трите дами в критическата, които на масата в кафето вадят от дамските си чанти три различни вида хапчета за климакс.

Общи условия

Активация на акаунт