Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 67 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
И гъбичките по ноктите. Joy

# 226
  • Велико Търново
.Има симпатична реклама на болката в лицето на една дама.Въпросната ходи навсякъде с потърпевшите.Тръгва някой да почивка,а тя се появява:Да дойда и аз?Open Mouth
За "Оклис". Даже вече към рекламата е "лепнат" надпис, че било продукт на годината за 2021-ва. Сигурно от общо три, ама ето - още един начин за увеличаване на продажбите.

Сега рекламират една "Гурманица", за която финалното рекламно изречение е "супер селско изпълнение". И то с един такъв апломб казано... На мен пък тази фраза ми навява асоциации, напълно противоположни на тези, които вероятно са били целта на автора.

# 227
Сега има една за "Гурманица", в която финалното рекламно изречение е "супер селско изпълнение". За тази фраза все ми се струва, че обикновено се асоциира с противоположното на това, което вероятно са целяли авторите на рекламата.

Аз "супер селското изпълнение" го интерпретирам по друг начин - уж е шеговито и оригинално послание към българския вариант на хипстърите от града, които се прехласват по автентичните неща от село. Представител на целевата група е примерно живеещ в стар апартамент на Руски паметник брадат IT специалист с грозни кръгли очила с ултра дебели черни рамки, носещ вълнен каскет и пазаруващ от фермерския пазар и разни малки магазинчета, който ходи често в планината и работи седнал по турски от някой баир, правейки си клипчета за влога. "супер селското изпълнение" за него уж звучи добре. И въпросният си купува бурканчето айвар Гурманица, което струва десетина лева.

# 228
  • Велико Търново
Е, то е ясно, че точно тази интерпретация е била целта на рекламата. Въпросът обаче е че хората, които възприемат словосъчетанието "супер селско" в негативния му контекст, са много повече от тези от описания таргет.

# 229
Е, то е ясно, че точно тази интерпретация е била целта на рекламата. Въпросът обаче е че хората, които възприемат словосъчетанието "супер селско" в негативния му контекст, са много повече от тези от описания таргет.

е тя и Гурманицата на тая цена не е масов продукт, който ще си го купи всяка баба. Ясно е, че те се обръщат целенасочено към определен таргет. Последно я видях, че е към 10 лева тая лютеница.

# 230
  • Велико Търново
Бе то и аз едва ли ще хукна да си купувам баш такова, ама ей на - видях рекламата. И ми направи впечатление. И го написах. Мнението си е мое, на никого не го натрапвам. Пък и темата е за това.

# 231
Аз съм си купувала, когато е в намаление малиджаното и хич не е лошо. Но наистина ми идва скъпичко.

# 232
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е забавна. Отделно за първи път я гледах почти веднага след репортаж, че са признали пристрастяването към игри за болест Simple Smile

# 233
Днес ми направи мило впечатление една реклама за някакви бисквити. Не гледах достатъчно внимателно, за да запомня КОЕ е рекламираното, но иде реч за детенце, което се разхожда из нива с плашило на нея. После една жена взема кутия бисквити и ги поставя в джоба на плашилото. Детето ги намира и споделя със семейството. Музиката също беше приятна.

# 234
  • Велико Търново
Да, на ето тия:

# 235
Писна ми от реклами за болежки и хора пред гътване! То не са настинки, то не са добавки, то не са болки в гърлото, то не са напикани и нас*ани големи и малки с температура, втрисане, стомашни, чревни и пикочни проблеми, хербитусини, все кашлят, подсмърчат, пър*ят, топли вълни ги заливат, ставите, мускулите, гърбовете и гъз*вете ги болят...аман вече от тъпотиите им.

# 236
Цитат
Е как кога сме се напикавали? Има(ше) една дама, която избягва смеха, защото я "поставя в неудобно положение"!
JoyJoyJoyJoyJoy Да,значи наистина сме се напикавали.....И това ме подсети да тичам за дебокан (взе ли?!) или гинко-билоба,щото нали......''спомняте ли си''?

# 237
Цитат
Е как кога сме се напикавали? Има(ше) една дама, която избягва смеха, защото я "поставя в неудобно положение"!
JoyJoyJoyJoyJoy Да,значи наистина сме се напикавали.....И това ме подсети да тичам за дебокан (взе ли?!) или гинко-билоба,щото нали......''спомняте ли си''?

Направо е някакъв АД, като почнат реклами и вече очаквам от екрана да ме налазят живите мъртви или някакви невменяеми (забравящи) разпадащи се зомбита. Днес избеснях докато гледах Черешката, една "нормална" реклама, една за лечение на зомбита, и така ги редуваха. Включително забелязах нова, за някаква, която не знае очаква ли я бяло течение и трябва да има превръзки под ръка по всяко време или нещо подобно. Как е възможно такова нещо, това е гавра с хората, които гледат тв.

# 238
И като че ли искат да ни приучат да не гледаме ТВ, докато се храним. Наистина имам чувството, че седнем ли да вечеряме, точно тогава се появяват всички реклами за стомашни нерозположения и разни течения Wink Fearful

# 239
И първенецът в категорията: плюете ли кръв, когато...

Общи условия

Активация на акаунт