Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
О, имаше и сърцераздирателни статии по кафявите медии как пандемията е съсипала собственика и го е накарала да продава килимите по два за лев. И бегом към магазина, че далаверата е само до края на месеца. Grin

# 346
Рекламата им проработи: вързах се на билборда и влезнахме в магазина, даже в темата за килимите ги споменах Grinning За вЪлна цените на -80 % наистина са прилични, но шарките, о, шарките са потресаващи! И миризмата в магазина. Смърди на ориенталщина отвсякъде.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 17:10 от krasimilo

# 347
По филмовият канал AXN върви румънска реклама с едно раззеленило се дръвче каращо кола-кабриолет. Но така и не мога да разбера за какво става дума...?!

# 348
Адски ме дразни на Макдоналдс с мляскащия, докато говори. Кой умник е решил, че това продава?!?

# 349
Адски ме дразни на Макдоналдс с мляскащия, докато говори. Кой умник е решил, че това продава?!?
Ау, добре, че не съм я засякла. Всякакви мляскащи, сърбащи, преглъщащи, шепнещи са ми отврат.

# 350
Особено шепнещите. От тях ме избива на агресия и ми идва да "счупА тоС тАлАвизор".

# 351
  • София
На Ариана рекламата я правят актьорите. Иначе е тъпичкакато сценарий.

# 352
Е, да, не е кой знае какво, тя и бирата не е кой знае какво. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама го караме "агалье, агалье" и "джагара, джугара", щот неска ни е льжерно. Joy Пп Всъщност не е толкова лоша рекламата. В подходящото настроение, може да те усмихне. Grinning

# 353
  • Разпиляна във въображението
Мен винаги ме кара да се усмихна Simple Smile

# 354
  • Бургас
А това ,,агалье,, 🤔 ко ши рече 🙄

# 355
  • Бургас
Полека-лека, турцизъм.

# 356
Особено шепнещите. От тях ме избива на агресия и ми идва да "счупА тоС тАлАвизор".
А има едни дето не са точно шепнещи, ама говорят като ...... "неустоимо" с парченце шоколад на устните и със затворени очи. В рекламите на Lindt са едни оргазмени имитации с полушепнене... не е за разправяне.

# 357
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега мина реклама на Милгама. Човекът, който се обяснява зад кадър, е с говорен дефект. Ч-шка, Ш-шка...Няма да ми направи впечатление и да ме подразни "на живо", ама "по телевизора" е неприятничко.

# 358
Избива ме на агресия Head Band като чуя някоя от новите реклами на yetel. Едно на ръка, че каканижат някакви изсмукани, лайфкоучинг глупости нямащи нищо общо с мобилните комуникации, и друго че щели те да ми намират баланса-WTF?

# 359
  • София
Избива ме на агресия Head Band като чуя някоя от новите реклами на yetel. Едно на ръка, че каканижат някакви изсмукани, лайфкоучинг глупости нямащи нищо общо с мобилните комуникации, и друго че щели те да ми намират баланса-WTF?
Ти пък разбалансирана ли искаш да си ходиш? Да вляза в някой офис и да питам дали на място правят баланс? Или дали намират други неща

Общи условия

Активация на акаунт