Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 876
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
М да...па дали е Криско, Марто или Стоичков се тая Laughing

# 466
Приятна реклама: Новата на Yettel - най-основно заради музиката. Много хубава песен.
Дразнещи реклами: Джъмбо, Ариана и Теди - "гениални" са, сигурно доста време са ги умували.

# 467
Заварих реклама на някакъв сладолед. Една мадама ближе сладолед, идва някакъв тип, иска да я черпи нещо, а тя му казва: "Друго не близвам."... Grin Много безвкусна работа...

# 468
Приятна реклама: Новата на Yettel - най-основно заради музиката. Много хубава песен.
...
Всеки път привлича слуха ми, много ми харесва музиката. Също ми допадат и момчето, баскетбола, залеза, добре са измислили всичко.

# 469
Не съм чела назад може и да сте споменали,но за мен най-неприятна и досадна реклама е "Цикатридина мас..." или там как беше.Ужас просто,най даваната ,на всеки час,по врем на обяд,на вечеря...абе няма празно! Joy
А любима доскоро ми беше една реклама на Турция,такава зареждаща музика  с кадри от красивата ни съседка.
О,още една неприятна ,тази на "Джъмбо,джъмбо.."и така до безкрай,направо намалям звука.

# 470
  • Sunshine state
Много е хубава рекламата на Турция и музиката към нея е супер.

# 471
На мен ми харесва бебето от рекламата на Pampers pants, много е сладко, с едни пухкави бузки и сладки малки устенца и прави много сладки муцки докато уж прави "производство" Wink.

# 472
  • София
Не съм чела назад може и да сте споменали,но за мен най-неприятна и досадна реклама е "Цикатридина мас..." или там как беше.Ужас просто,най даваната ,на всеки час,по врем на обяд,на вечеря...абе няма празно! Joy
А любима доскоро ми беше една реклама на Турция,такава зареждаща музика  с кадри от красивата ни съседка.
А на всичко отгоре Цикатридина има маз и за хемороиди, и за нос. Само човек да не обърка кое за какво е
На Турция тази ли: https://www.youtube.com/watch?v=hLfZXb_Ug6o
Откак открих превъртането на съдържанието, никакви реклами не ми пречат, нито ми харесват

# 473
Ха ха,да.Ох,да де маЗ-от мазане .Не, май не е същата музика.Много ми е хубава.Ето:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 15:56 от Amber*

# 474
# 475
Pupitka, ти си постнала тази, която и Cuckoo.Само, че е показала цялата песен. Хубава е, имам я в плейлистата. Моята е другата, която вече съм показала.

# 476
  • Велико Търново
Рекламата с песента на Махмут Орхан е на Турските авиолинии, не на Турция.

# 477
  • София
А дъщерята много харесва на Джъмбо, даже се чуди защо са я скъсили Simple Smile.  На Йетел случайно чух, Йетел е от няколко месеца, как за пети ,пореден път е на върха? Обикновено спирам звука на реклами, та доста изпускам, но понякога го оставям, да не забравя да го пусна ,като започне предаването.

Аз на турските авиолинии гледам с един американски актьор, Морган Фрийман.Нещо в смисъл,че в началото континентите са били едно цяло, после са се разделили, но сега ги свързват турските авиолиннии.

https://youtu.be/QTKtQF_o63Y

# 478
  • София
Попаднах на рекламата на някакви бързи кредити, с Коцето и Фънки. Сценарият е умопомрачителен - вързани и двамата, не могат да се отвържат, но могат да извадят карта. Трагична е.

На Айко рекламата - ако на мен в магазин на всеки въпрос ми отговарят като онзи герой, ще ме вбесят ужасно.

# 479
На Йетел случайно чух, Йетел е от няколко месеца, как за пети ,пореден път е на върха?
Явно лежат на лаврите на Теленор.

Общи условия

Активация на акаунт