От ФБ:
Опааа, ето го моя момент. Оглеждам се – зад мен възрастна госпожа припряно ме побутва по задника с количката – сигурно бърза да не изпусне 346-ти епизод на някоя индийска драма. По-назад семейна двойка се гледат като боксьори на кантара преди мач – мъжът се чуди на рафт ли ще събира прах или в някой забутан шкаф този пореден боклук, а в очите на жената се чете нещо като „аз това нещо цял живот чаках да го намеря някъде за тринайсе и шейсе“. Най-накрая отнесен тийн се поклаща в такта на виенски валс и си зяпа в телефона, вероятно четейки Ницше в оригинал.
Ей сегa ще го извадя от вглъбения му свят. Рядко се удава такава възможност в "Джъмбо", пък и защо го бях тренирал няколко дни в къщи! Изпъчвам гърдите, изправям раменете и след кратко прокашляне започвам с пълно гърло:
-Скартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскарта......😄
Всеки да си сложи разстояние пред "шуми"
с футболиста Камбуров...тя надбягва спортна кола, а той великан ... ?