Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 882
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Sweat SmileSweat SmileЧухте ли новата реклама на сокчета TEDI? Sweat Smile

Загинах от смях! Тия хора които одобряват рекламите, не чуват ли ефекта, който се получава? Grinning

# 436

Загинах от смях! Тия хора които одобряват рекламите, не чуват ли ефекта, който се получава? Grinning

От създателя на “Вие не знаете аз под какъв стрес съм, под какво напрежение” 😅

# 437

Навремето повтаряхме бързо разни изрази, за да се получи "простотия/незенцурна думичка" и т.н. , та с тази реклама точно на това ми напомня + повтарянето до откат на дЖъмбУ Wink

# 438
  • София
С тази реклама се получава без да се напъва човек.

# 439
  • Велико Търново
И все пак малките деца не са обременени от такива неща. Нито на съзнателно, нито на подсъзнателно ниво.

# 440
Явно аз съм малко дете. Joy Не разбрах какво чувате.

# 441
  • София

Теди ебе с...захар

# 442
Лошото е, че все ще има такива деца които просто ще започнат да го тананикат/викат наляво надясно дори и без да осъзнават простутията, която се получава :/ . Мелодийката наистина е зарибяваща и "хваща".

# 443
  • Велико Търново
Теди ебе с...захар
Ами не е точно това, което се чува. По никакъв начин пък и чак с предлог "с".
Чува се "Теди-е-беез, Теди е-беез, Теди е-беез... захар". Вярно, че се сливат третото лице на глагола "съм" и предлога "без", но реално това е въпрос на възприятие. И най-вече - на обремененост на подсъзнанието.
И да, AniNe, ще има такива деца, но не е ли задача на родителите им да им обяснят? В крайна сметка го има в езика ни, не е някаква измишльотина.

# 444
Аз пък чувам Теди е бес(т).. захар.
Мисля, че са се опитали да се заиграят с думите и по точно с английската думичка "best" от "the best", но явно не им се е получило много, щом чувате друго. Joy

# 445
  • Велико Търново
Ето - интерпретацията на Джаста Праста е чудесен вариант за обяснение.

Защо, примерно, тя чува това? Та... такива деца ще има, докато има такива родители.

# 446
  • Sunshine state
В интерес на истината ми стана любопитно и все дебнех рекламата, за да чуя за какво иде реч. Ами аз нищо др освен теди без захар не чува, тоест това, което трябва да чуя. 🤪

# 447
И аз чувам само "без без без захар". Скучна работа. Joy
Обаче няколко пъти засичам реклама на филм за Буратино. Всеки път като кажат "на дървеното човече", да не ви казвам какво чувам. Rolling Eyes

# 448
Надървено човече?! Joy Joy Joy

# 449
Да се оплача от Кубети: "Ще кажа на мама". И така 5 пъти поне. Аман от тъпи реклами.

Общи условия

Активация на акаунт