Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Но и вицовете вече са в стил рекламата на Джъмбо.

От ФБ:
Цитат
Идва моя ред на опашката. Касиерката, енергично миньонче с неустановен цвят на косата, ме пита: “С карта или кеш?“.
Опааа, ето го моя момент. Оглеждам се – зад мен възрастна госпожа припряно ме побутва по задника с количката – сигурно бърза да не изпусне 346-ти епизод на някоя индийска драма. По-назад семейна двойка се гледат като боксьори на кантара преди мач – мъжът се чуди на рафт ли ще събира прах или в някой забутан шкаф този пореден боклук, а в очите на жената се чете нещо като „аз това нещо цял живот чаках да го намеря някъде за тринайсе и шейсе“. Най-накрая отнесен тийн се поклаща в такта на виенски валс и си зяпа в телефона, вероятно четейки Ницше в оригинал.
Ей сегa ще го извадя от вглъбения му свят. Рядко се удава такава възможност в "Джъмбо", пък и защо го бях тренирал няколко дни в къщи! Изпъчвам гърдите, изправям раменете и след кратко прокашляне започвам с пълно гърло:
-Скартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскартаскарта......😄

# 451
  • София
Ми да, най-нормалното нещо. Навремето Хиподил имаха цял албум "Надървени въглища".

Не обвинявайте хората, че се сещат за някои думи, които на пуристките не им идват наум.
Така се е родило и прочутото "Искашкавал", въпреки, че въпросният термин не се ползва навсякъде

Ето ви пример: Как ще съкратите "Комитет за управление на риска"? Сега настава масово хихикане, когато се спомене. А можеше да е "Съвет за...." и тогава нямаше да има драми

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:21 от Cuckoo

# 452
Ми да, най-нормалното нещо. навремето Хиподил имаха цял албум "Надървени въглища"

Или партизанска поезия "Куршуми в пръстта" Wink  Всеки да си сложи разстояние пред "шуми" Simple Smile

# 453
Питах и мъжа ми какво чува на рекламата на Теди и той също чува "Теди е бес(т)".
Обаче аз преди малко се заслушвам в една телешопска реклама на някакъв грил и на прима виста чувам: Новия "no fuck" грил. Blush Joy
Викам си ехее, тия па каква неприлична  заигравка с думи са направили - грил, който не те прее&ава, ъъъ предава Joy, а то било грил "no fat". Joy Луда работа с тия реклами. Joy

# 454
Ужасна нова реклама - този път на някакъв препарат срещу ХРОНИЧНА диария. 10 пъти поне повтарят думата "диария", даже описват какво и как втвърдява. Много образно. Такива реклами трябва да бъдат официално и категорично забранени!

# 455
Да...коремна хрема. Ег@ти сравнението Close

# 456
Допада ми рекламата на Мастър шеф, в която автомонтьор приготвя мастършеф ястие на колегата си, който пък с пренебрежение изхвърля украсата и залива всичко с кетчуп. Добре е направена!

# 457
  • Велико Търново
"Автомонтьорът" не беше ли участник в някой от сезоните или се бъркам?
Мдаа... май се бъркам, защото не можах да го открия досега....
Но наистина рекламата е добра, да.

# 458
И аз много харесвам тази  на  Мастър шеф.
Непоносима ми е Джъмбо и Ариана
Как пък събраха двамата ми най непоносими актьори да дрънкат на измислен език.Много гадна реклама

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 07:58 от MG18

# 459
  • Sunshine state
И аз не я трая рекламата ма Ариана. Много глупава.

# 460
  • Бургас
От известно време пак въртят рекламата за Брускети Марети.
 Та въпроса ми е - този пекар не е ли Ергенът? Не го следя предаването,но от рекламите на него ми изглежда.

# 461
Баш той е, да.

# 462
  • Пловдив
Не мога да чуя кво казва Яна Маринова на новата реклама на Ефбет ли Уинбет ли, то не моа ги различа Grinning  с футболиста Камбуров...тя надбягва спортна кола, а той великан ... ? Simple Smile

# 463
Абе важното е да видиш логото, на играта. Другото е талаш Joy

# 464
Не мога да чуя кво казва Яна Маринова на новата реклама на Ефбет ли Уинбет ли, то не моа ги различа Grinning  с футболиста Камбуров...тя надбягва спортна кола, а той великан ... ? Simple Smile
Аз чувам "Голям си бе, Марто"

Общи условия

Активация на акаунт