Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 838
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
На мен са ми много забавни рекламите на популярна верига оптики.

# 601
  • Бургас
О, да, последната я помня и всеки път съм се смяла като съм я гледала Simple Smile

# 602
А аз на котката без пулс. Joy

# 603
Много яки. Има ли още?

# 604
За първи път от дълги години превключвам канала заради реклама.
Ужасна, шумна и напълно отвратителна за мен е рекламата на Виденов с народните певици.

# 605
Ау да, така възмутено погледнах към телевизора, когато я чух за първи път.

# 606
Пълната версия на песента от рекламата на Fashion Days излезе пред 1 месец: https://www.youtube.com/watch?v=jwJYApDqPPE

Всички сме съгласни за рекламата на Джъмбо, че е най-ужасната реклама за тази година. Толкова е ужасна, че е достойна за награда за Най-ужасната реклама по телевизията за 2022г.

# 607
  • София

Всички сме съгласни за рекламата на Джъмбо, че е най-ужасната реклама за тази година. Толкова е ужасна, че е достойна за награда за Най-ужасната реклама по телевизията за 2022г.
Не всички, дъщерята(не е малка) днес ме пита  пускат ли я още, защото не я чувала и ѝ липсвала.

# 608
  • София
Рекламата за бърз кредит с бабите е ужасна.

# 609
  • София
Само за телевизионни реклами ли може да се пише?

Скрит текст:
Щото мен ме дразни тукашната реклама на сирене Президент, и не толкова рекламата, а това, че заради едни награди , карат хората да лъжат, че готвят точно със сирене Президент. А едва ли  не всички писали се изкараха, че готвят и ядат само и единствено с  президент, сирене,което може би не са и виждали или опитвали..Интересно, кой яде другото сирене, като всичко живо само президент яде.

# 610
Тайне, за тукашната игра ли говориш? Първоначално условието беше - напишете любимата си рецепта със сирене. Поне, когато аз се включих. След това постът е редактиран и гледам, че е добавено "президент".

# 611
  • София
Тайне, за тукашната игра ли говориш? Първоначално условието беше - напишете любимата си рецепта със сирене. Поне, когато аз се включих. След това постът е редактиран и гледам, че е добавено "президент".
За тукашната.

# 612
  • София
Омръзна ми от рекламата с Горан Брегович и Стоичков, а гласът на Рачков вече ме кара да сменям канала.
Детето от рекламата на Допелхерц в с език между зъбите, защо все избират деца с артикулационни нарушения!

# 613
За да са inclusive 😂

# 614
Знам, че темата не е за това, но не знам къде да попитам - знаете ли коя е песента към рекламата на Kinder Delis?

Общи условия

Активация на акаунт