Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 838
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Има тема "Песента от рекламата?"

# 616
В къщи обожаваме песничката на Takeaway, дъщеря ми и танц си измисли вече, а аз си я припявам дълго след като е минала

# 617
  • София
Не одобрявам рекламата с едрата фигуристка, мисля, че беше на превръзки Allays. Ясно е, че трябва да се харесваме такива, каквито сме, но това ми идва ту мъч.

# 618
На мен тази немска леля с вагиналната сухота и овулите ми е ужасно противна. И като цяло, не мисля че това трябва да е по тв преди 23 ч.

# 619
На мен тази немска леля с вагиналната сухота и овулите ми е ужасно противна. И като цяло, не мисля че това трябва да е по тв преди 23 ч.
О,да!Особено в първата реклама ,как разперваше пръсти докато обясняваше за вагиналните си проблеми.Всички реклами с баби с народни носии и песни са ми непоносими

# 620
  • София
Рекламите за простатите и други мъжки неща станаха толкова коректни и лигави, че се сетих за "вдигни самолета".

# 621
  • Sofia
А с този тъмнокож вляво какво искат да ни внушат 🤔

# 622
Не само тъмнокож, а доста по-стар от мацката. И аз се чудя на посланията на тази марка. Май нямат никакъв смисъл.

# 623
Ми то сега в тв и филмовата индустрия, ако не присъства чернокож, гей или извънземно и те заклеймяват.
Та, хората от рекламата просто са се застраховали Joy

# 624
  • Велико Търново
Тя нали е до билярдна маса, може той да ѝ е противникът.

А и слоганът им е "Вдъхновението започва тук". Може да се вдъхновява човекът. За вдъхновител някак не пасва Joy

# 625
Ами може да искат да кажат ,че от А пазаруват и млади и стари

# 626
Много ме "кефят" рекламите на Ефбет, с Криско и червенокосата дама. Не стига, че ги дават в рекламните блокове, но и в самите заставки предизвестяващи/закриващи рекламния блок. В една от тях чуваш гласа на момичето и всякаква илюзия за стил и класа (каквото се опитват да внушат) изчезва. А сигурно е било най-добрият дубъл.

Или може би излъчването тип селска пръчка има голяма вървежност сред таргета, Над десет години активно се натрапва по медиите. Отначало беше подигравателно, с ирония - помните Белгия като столица на Холандия според черната Златка. Но после почнаха да ги наричат "модели" и хората го приеха за новото нормално...

# 627
  • Велико Търново
А всъщност някой знае ли коя е въпросната червенокоса персона? Чисто любопитство.

# 628
Мен ме дразни тази дето вика "Ефбетссс"
Ясно ,че е чужденка,но дразни слуха ми 😂

# 629
  • Велико Търново
Е да де, не става ли дума за една и съща?

Общи условия

Активация на акаунт