Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Може би смятат нашето население за по-хипохондрично и лековерно... И за по-болно, което си е така

# 256
Рекламата с Латинка Петрова е дразнеща и то доста.

# 257
За мен сякаш най-дразнещата реклама е тази на Айко, която май не е българска.

# 258
С гласа на Христо Топузов. Много лигаво звучи.

# 259
Нова малоумна реклама на лекарствен препарат: "Това е Ценка, която честичко боледува. А това си ти..."
Ех, тая Ценка...
И защо трябва да е Ценка? Не може ли болната да е с по-модерно име, например Виктория, а "умната" здрава, която знае как да се лекува да е някоя Труфка например?

# 260
Е,кофти е.Кой знае колко Виктории ще се почувтсват засегнати,че ги представят като болнави.Друго си е баба Ценка да се разпознае,че е болнава.Не съм гледалала въпросната реклама.

# 261
  • Бургас
Хумористично-просташки анализ на нЕкои реклами от следения от мен Иван Иванов във ФБ, който ми излезе тия дни и не мога да не споделя.  Grinning Ако сте изтънчени и с аристократично възпитание и изказ, прескочете Joy
Скрит текст:
Цитат
Не може ли просто, докато показват тубичка с неясно съдържание, глас зад кадър да казва: "Това е лекарство против хемороиди. Процедира се по следния начин - гАзАт се маже обилно. После започва да ти минава. Предиупотребапрочететелистовката."
Край!
Ма, не! То философското - "Хемороидите променят твоето ежедневие.."; то се върти един диск от банцинг на седалката на стол, на който стол манекенка кани тираджия да се разположи; то кактус на диван и съпруга гледа тъжно своя двоумящ се съпруг, а той -"Ся, да седна ли връз кактуса, да не сядам ли!?"; то бълващата адските огньове тоалетна на Гилгамеш...
Ами тия за простатата?
Едновременно гузни и скръбни физиономии на двойка пред развод. Той е минорен, защото покрай простатита не му става оная работа, тя - също защото покрай простатита не му става оная работа, но пък импотентната гадина нощно време става от леглото на всеки три минути, за да пикае, разбужда я, тя се разсънва, не може да заспи и се принуждава да чете "Инсомния" на Венета Райкова, а всъщност си пада по съдебните трилъри на Джон Гришам, но ето докъде я докара тоз кастрат.
Абе, кажете на фона на кутийката с хапчетата - "Пикаете на тънка струйка и то по хиляда и двеста пъти на денонощие? Оная работа перманентно ви е нагъната като стар автобус" Икарус"? Постоянно чувате някаква аларма да вие в областта на скротума? Много просто - простатата ви алармира ве! Пийте от тия таблетки и сичко шес! И ше си отчукате на всичкото отгоре...само жена ви да не я боли глава и да е склонна да ви даде или пък да не е в тежък климактериум и да се дразни, че ви рипа, пък тя страда, но и за нея има хапчета - колегите в следващата реклама ще ви разкажат! Предиупотребапрочететеидветелистовки."
И край!
А най обичам рекламите тип" Ве Ес Телешоп".
Либерално семейство - тя е по-малка от десетокласника на съседите, той може да ѝ е прадядо -
си купуват суперско одеяло изтъкано от сърдечните нишки на рядък охлюв населяващ само една малка и изключително закътана област в Амазонската джунгла, и за да не се зяносва цял охлюв заради две-три сърдечни нишки, от остатъците му се прави крема за подмладяване "Хеликс Оригинал", но за него в следващата реклама. Одеялото може да се вземе и на изплащане по 38,90 на месец за две години и тази ексклузивна оферта е валидна само докато трае рекламата. Иначе ще важи при същите условия чааааааак след десет минути, когато ще я пуснем отново в следващия рекламен блок.
И двамата от либералното семейство чакат с нетърпение да настъпи нощта...не, не за да се налазят както охлюв полазва лист от маруля, а за да може да се завият със суперското одеяло и да му се кефят. Вече е привечер и ги дават в леглото - лежат, оправят грижовно гънките на новата си придобивка, милват я и през цялото време се гледат влюбено и обсъждат неоспоримите качества на това суперско одеяло. Въобще, до среднощ се въртят и се чекнат сякаш са изпили два стека кока-кола и сън не ги лови.
Цитат:
"Одеялото - реди ги дикторът - е толкова меко и нежно, че ти иде да не ставаш от сън до обяд. И обгръща цялото ти тяло."
Да, а обикновеното и простовато родопско одеяло, което имам от баба си, успява да обгърне само пръстите на краката ми. Щото одеялата, които не са произведени от органи на охлюв и не са закупени от Телешопа са с размерите на пешкир за ръце и не само, че не топлят, но и са груби като шкурка 60-ти номер, поради което ти се подсичат деликатните зони по тялото.
Кажете, бе, кажете, че одеялото е за льольовци, които със сутрешното кафе са изтъркали най-малко по пет билета от Националната лотария, или са администратори на фейсбук групите за мами с деца до две години или пък традиционно гласуват за ГЕРБ, щото бате Бойко мачка комунистите и ако не е той, Орешарски ще изяде децата на мамите от по-горе.
Накрая кажете - "Предиупотребапрочететенаръчниказасамообесванеистриктноследвайтеинструкциите"
Край!
Край и на поста!

# 262
  • гр. София
Освен нещастната Ценка има и мъжки вариант Велко. Това е подигравка с хората.

# 263
  • Варна
Да сменя темата от физиологичните нужди.
Реклама на шампоани - коса пълна с обем. Това не е ли идиотщина?
Не може нещо да е е пълно с обем.. хахах Всяко нещо, което е триизмерно има обем.. или това е начин да рекламират нещо, без да ги обвиняват че лъжат..

# 264
  • Велико Търново
Ох, да... това "пълна с обем" и на мен ми "бърка в здравето".

Радва ме, че пак завъртяха рекламата на Snickers с пишман "алпиниста". Винаги ми е супер смешно Satisfied

# 265
Преди малко получих нюзлетър от About You, озаглавен "Псст..." . Отговорих им "Да не съм куче"?

Може да се счете за офтопик, защото не е "ТВ реклама", но пък идеално се вписва в темата "най-просташка...". Говоренето на "ти" е отделно.

# 266
  • София
Пссст по-скоро е към котките, но иначе съм съгласна

# 267
В арабските страни, в Турция, за да се обърне някой или да те забележи, да ти обърне внимание, се казва "псссст" или "пшшшт", ама това пак е прекалена улично и фамилиарно. Възпитан човек няма да вземе да вика "чшшшшшш алоу"  или от сорта.

Иначе да, "пссст" е към котки, но да ги прогониш. А тук е един вид "poke", както е във ФБ, сръчкване. Получавал съм имейли от други фирми: "Ехо! Разбра ли за грандиозното намаление в ....". Ама едно е "ехо", друго е "пссст".

# 268
  • София
В арабските страни, в Турция, за да се обърне някой или да те забележи, да ти обърне внимание, се казва "псссст" или "пшшшт", ама това пак е прекалена улично и фамилиарно. Възпитан човек няма да вземе да вика "чшшшшшш алоу"  или от сорта.

Иначе да, "пссст" е към котки, но да ги прогониш. А тук е един вид "poke", както е във ФБ, сръчкване. Получавал съм имейли от други фирми: "Ехо! Разбра ли за грандиозното намаление в ....". Ама едно е "ехо", друго е "пссст".
Всъщност да, пссст е за привличане на вниманието само на определен човек, тайно, без другите да видят.
Просто като собственичка на котарак, чиято мисия в живота е да се мотае из краката на хората,  първата ми асоциация беше за котка

# 269
  • ВАРНА
Хемороида от рекламата на Олинеза съвсем се възпалил.Хем  го дават мимоходом и пак е неприятно усещането от продукта.

Общи условия

Активация на акаунт