Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 910
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
И нова тъпотия с оня актьор...Антон Радичев в реклама за кроасани???? Ужас!

# 331
# 332
Не е лоша, но е много дълга.

# 333
гледам ,че не сте коментирали рекламата на Ариана- онази малоумната ,с нечленоразделното мънкане на Китодар и Филип Аврамов

# 334
Снощи я видях за пръв път, още я осмислям Grinning

А рекламата на магазина за килими, който затваря и прави голяма разпродажба? Те периодично май го правят това, защото съм виждала и преди такива реклами, и винаги е финална и последна разпродажба.
По радиото също ги въртят и все си мисля не ги ли разпродадоха тези килими.

# 335
Ако имаш предвид Килимуърд точно това си мислех и аз.
Почти година върви рекламата за тотална ликвидация, разпродажба за без пари, две за лев дет се вика Joy

# 336
  • Велико Търново
Мен пък рекламата на Ариана много ме развеселява. А смисълът е точно в това, което казва гласът зад кадър: "Приятели са - разбират се". Т.е. даже и на неразбираем за околните "език". И с помощта на Ариана, естествено... Grinning

# 337
И аз я видях бегло рекламата на Китодар и ми се видя много весела. Като я видя пак, ще я загледам.
Много ми е гнусна рекламата на кроасани те с Антон Радичев. Така натъртва на думите и ги произнася по някакъв много старчески начин, все едно си е напълнил устата с кроасани и не може да ги преглътне.

# 338
Чудно ми е кога го гледате тези реклами - у нас ТВ-то работи по цял ден, ама почти не виждам рекламите - или превъртам, или сменям канала, или съм на лаптопа и не обръщам внимание. Рядко ми се набива някоя реклама и най-често знам рекламата, но не и за какво е. Напоследък като карам кола ми се набива една реклама с някаква интерпретация на песента "Бела чао", ама да пукна ако знам какво рекламират Grinning

# 339
И аз не гледам внимателно, но има такива, които се набиват на очи.

# 340
  • Велико Търново
Рядко обръщам внимание на рекламните блокове. Тази с Фицата и Кито първия път я "хванах" чак към края. След това поне още 5-6 пъти съм я засичала и въпреки това още не съм я гледала от самото начало, та не съм им чувала целия "разговор", но все пак са ми много смешни.

# 341
  • гр. София
Сега за първи път я гледах. Няма нито една членоразделна дума.

# 342
Ако имаш предвид Килимуърд точно това си мислех и аз.
Почти година върви рекламата за тотална ликвидация, разпродажба за без пари, две за лев дет се вика Joy
Вече четвърта година имат "разпродажба"... Гнусни хора.

# 343
Вярно ли?
А аз ги съжалих в началото, когато чух рекламата. Викам си ковид-мовид съсипа им бизнеса. Не заслужават съчувствие 😐

# 344
  • Ланкър, планините Овнерог
Знам, че лятото за първи път попаднах на билборд за тази "разпродажба" и им отворих сайта да видя какво-що. Цените ме втрещиха и го затворих.

Общи условия

Активация на акаунт