Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Те вместо баланс да вземат да си оправят офертите на сайта, че детектив не може да разбере всъщност какво предлагат като план за мобилна услуга на потребителите. Точно преди два месеца разглеждах оферти и нищо не разбрах, следователно ги пропуснах като доставчик на услугата.

# 361
  • София
На Йетел са им много приказки, които нищо не означават. Рекламисти, какво да ги направиш!

# 362
Новите им брандирани автомобилчета, дето щъкат напред - назад из задръстванията в час пик, са ми приятни за окото.

# 363
Абе, Джъмбо да не спонсорират някоя психиатрична клиника?!
Видяхте ли им новата реклама.
Джъмбо, Джъмбо, Джъмбо, Джъмбо, Джъмбо... и така до безкрай.
Имам чувството, че наемат за създаване на рекламите си психично болни припознали се като част от рекламен криейтив екип. Луда работа.

# 364
Това е сигурно същия екип с онези гадните шоколади, Лакме ли бяха. Дето повтаряха до припадък името им. Заради рекламата, не искам и да ги опитам дори.

# 365
  • Стара Загора
Сутринта, докато се оправях за работа, чух новата реклама на Джъмбо и бях потресена Flushed Дано по-рядко я засичам.

# 366
Ей, сега ще трябва да дебна кога я пускат, пробудихте интереса ми. Още не съм попадала на нея.

# 367
  • Бургас
И аз не съм я засичала.
Много ме кефи ,,Всеки ден със магнезий,, 😋
Усещам се,че честичко си я пея 😂

# 368
И аз не съм я засичала.
Много ме кефи ,,Всеки ден със магнезий,, 😋
Усещам се,че честичко си я пея 😂
Няколко такива реклами съм засичала последните месеци с "пренаписани" песни. Тъй като са ми любими и аз мн се кефя на рекламите....честно казано не съм сигурна какво рекламират, ама ми харесва да чувам музиката Wink
Едната май на сокове беше, друга с песен на Милена Славова и тази за "магнезия". People Dancer

# 369
  • Велико Търново
Хаххах, на мен пък сега магнезият ми "влезе" в главата и не се сещам коя оригиналната песен. Жокер, моля!

# 370
https://www.youtube.com/watch?v=0X9GizOeHzM&ab_channel=KameliqPetrova
DamaPika, на Графа "Пачанга" Rolling Eyes или аз си ги нагласям.

# 371
  • Велико Търново
А, да, тя е. Не че не знаех, но днес магнезият измести пачангата Satisfied Благодаря, annysy!

# 372
Днес между 15 и 16 ч. засякох (мисля, че беше по Nova News) Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo... и така много бързо... около половин минута Grinning

# 373
# 374
  • Wonderland
Аааххх, и аз с тази реклама идвах Rage Направо ми идеше да хвърля дистанционното по телевизора Joy А от бързо сменящите се снимки свят може да ти се завие Head Band

Днес между 15 и 16 ч. засякох (мисля, че беше по Nova News) Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo, Jumbo... и така много бързо... около половин минута Grinning

Общи условия

Активация на акаунт