Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някаква сръбска фолк звезда - Теодора Джехверович. Не ми е позната, но може да е известна в Сръбско жената.

# 631
И Криско, който казва "Да започнат рекУамите" Confused

# 632
Само известни сме се събрали...
И тии...Joy

Тези ме кефят мен. С Рачков, Ицата и Горан Брегович...

# 633
  • Някъде в Матрицата
Едва ли съм първата, която идва да изкаже мнение за рекламата на МебелиВиденов...новБългарскиДизайн....
Всеки път се напрягам да разбера какво пеят момите. Чувам били-били-чоп-чоп- променили мозъка - и т.н FlushedLaughing
Ихуу!
Не е в списъка ми с приятните реклами

# 634
Много, много, много ме дразни Лайк а Бош.
Загубени в превода, както се вика Joy

# 635
На мен най-досадните реклами са ми тези на Айко, абсолютно безидейни и истерични ми идват и тази мацка с вагиналната сухота, дето и продукта не й запомних, обаче недоумявам за какво иде реч при тези глобули и какво точно облекчават и защо трябва да слушаме за вагини и ануси всички по време на вечеря например. Побеснявам като си раздвижва палците за да демонстрира къде точно вагината боли или там нещо, което продуктът облекчава. Очаквам в скоро време и контрацептив с нагледно приложение да ми покажат така с ръчичките.

# 636
Натам върви. Засега само ни уверява колко лесно "влиза". Rolling Eyes

# 637
  • Ланкър, планините Овнерог
Много, много, много ме дразни Лайк а Бош.
Загубени в превода, както се вика Joy
На мен пък ми харесват много.

# 638
И на мен ми харесват рекламите на Bosch.
А също така и тази на AEG ми допада - на различни уреди, включително и на прахосмукачка робот с една котка отгоре, която се вози Grinning

# 639
Не знам коя е рекламата с котката, която се вози върху прахосмукачка, но веднага се сетих за Джеф. 🦎 Simple Smile

# 640
  • София
Ето една котка върху робот: https://www.youtube.com/watch?v=ZdYFT278Tes

# 641
Много се смея на рекламата на Синкванон кидс,когато цензурират "антибиотик" 🤣🤣

# 642
  • София
Много се смея на рекламата на Синкванон кидс,когато цензурират "антибиотик" 🤣🤣

И аз го чух. А защо го правят? Не беше така преди.

# 643
  • Sunshine state
Тая реклама я чувам по 100 пъти на ден и не съм го забелязала. Сега ще започвам да слушам по-внимателно. Много странно.

# 644
  • София
Тая реклама я чувам по 100 пъти на ден и не съм го забелязала. Сега ще започвам да слушам по-внимателно. Много странно.
Току-що я пуснаха и заради темата забелязах пюукането върху казаното от майката накрая. На детето в началото не е заглушена думата. Странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт