Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 19 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,
Тези от вас, чиито бебчета са вече на около 6м - какви изследвания ви казаха, че трябва да се направят?
Също така ротарикса 1вата доза сме я изпуснали, какво друго може сега преди 6м да сложа и да не съм изтървала, извън заъдлжителните?

# 586
Момичета,
Тези от вас, чиито бебчета са вече на около 6м - какви изследвания ви казаха, че трябва да се направят?
Също така ротарикса 1вата доза сме я изпуснали, какво друго може сега преди 6м да сложа и да не съм изтървала, извън заъдлжителните?

Ние на 8ми сме на консултация, навършва 6м на 7ми. При пристигането в кабинета ще пусне ПКК (има лаборатория в същия коридор), а ние трябва да носим урина. Ще даде и направление за нефролог, за който предстои да запазя час.

За ваксините не знам, ние Ротарикс сложихме още около 2рия месец, засега за други незадължителни не сме говорили.

# 587
  • au bout du monde
Момичета, имам проблем с цикъла. Реве ми се. Дойде ми на 20ти февруари и все още не е спряло. В понеделник съм на лекар чак, едва издържам. Влияе ми много зле психически. И спорт зарязах и храненето изпуснах, желание и за децата нямам. Само проблеми след второто раждане. Налага ми се и операция да правя лятото.

Ние на 10ти сме на ваксина.

# 588
  • до най-прекрасния мъж
Пиши после какво е казал лекарят. На мен ми дойде първи цикъл на 20.01, спря ми на 05.02, на 10.02 пак ми дойде, спря на 23.02 и на 01.03 пак ми дойде и още ми тече

# 589
  • au bout du monde
Пиши после какво е казал лекарят. На мен ми дойде първи цикъл на 20.01, спря ми на 05.02, на 10.02 пак ми дойде, спря на 23.02 и на 01.03 пак ми дойде и още ми тече

Съветвам те да идеш и ти на лекар. Не са добре нещата. Pensive

# 590
Миже нещо от хормони да е. Трябва да се изследват.
Как върви с бебоците в групата.
Моят вече много говори, преобръща се много, не спира. Става интересен. Каза мама докато реве, ама не е хич осъзнато.

# 591
Миже нещо от хормони да е. Трябва да се изследват.
Как върви с бебоците в групата.
Моят вече много говори, преобръща се много, не спира. Става интересен. Каза мама докато реве, ама не е хич осъзнато.
И моята се върти, лази. Бърбори си по цял ден. Със захранването върви бавничко...
Иначе зъби, регресия май през всичко минаваме 😬

# 592
  • до най-прекрасния мъж

Май ще трябва. Аз съм от декемврийските мами. Лохиите ми бяха до около 15.01 и после това с кървенето през 15 дни. Кърмих до 25.12, това предполагам оправдава рано появилият се МЦ. Ако и този е така дълъг и обилен, отивам и аз на лекар. Предходните два бяха много обилни.

# 593

Ехеее! Чак пък да не са добре.

Цикълът след раждане е СТРАШНА БЪРКОТИЯ! Може и две седмици да е, да е супер обилен, много болезнен, много нередовен и т.н.
Да, прегледа е задължителен, но не мисля, че фатално ....

# 594
  • au bout du monde
Ами на мен предните 2 цикъла ми бяха нормални и сега изведнъж това и няма изгледи да спре скоро, тече си постоянно. Няма да издържа още така. Определено искам някакви хапчета, за да спре. На мен дори лохиите ми бяха 10 дни.

# 595
Ами на мен предните 2 цикъла ми бяха нормални и сега изведнъж това и няма изгледи да спре скоро, тече си постоянно. Няма да издържа още така. Определено искам някакви хапчета, за да спре. На мен дори лохиите ми бяха 10 дни.

Спокойно! АГ ще даде, въпросът е да не се притесняваш. Рано е още за тялото ти да функционира нормално..Simple Smile)

# 596
  • au bout du monde

Спокойно! АГ ще даде, въпросът е да не се притесняваш. Рано е още за тялото ти да функционира нормално..Simple Smile)

Честно казано много ми е кофти и подтиснато Pensive 6 месеца почти, няма ли да се нормализира.
И утикарията и тя не минава. Persevere

# 597

Честно казано много ми е кофти и подтиснато Pensive 6 месеца почти, няма ли да се нормализира.
И утикарията и тя не минава. Persevere

Оооо...и аз съм с уртикария.. От преди да забременея. Няма махане. Да не те отчайвам!🤣🤣🤣 Само можеш да подтискаш симптомите..

# 598
  • au bout du monde
Оооо...и аз съм с уртикария.. От преди да забременея. Няма махане. Да не те отчайвам!🤣🤣🤣 Само можеш да подтискаш симптомите..

С какво ги подтискаш?

# 599

С какво ги подтискаш?

С антихистамини, които не мога да пия докато кърмя .... 😀

Общи условия

Активация на акаунт