Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 19 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Мисля, че може и да се появят. Въвеждала ли си нова храна?

# 661
Възможно е. Мисля, че имах 2-3пъти такива реакции. Но аз не мога да съм категорична, че са колики. Реве, когато му се спи принципно. Помня, че тогава го увувах с одеало около корема да се успокои.

# 662
Възможно е да са колики, какво беше пюрето?
Голямото ми дете имаше колики от домати и другото не помня... Но от 2, 3 неща имаше колики.

# 663
Има храни, които повишават киселинността на стомахчето и водят до дискомфорт. Аз бих давала пробиотик и съответните зеленчуци в по-малки количества отначало. Червени и оранжеви зеленчуци обикновено дразнят.

# 664
Благодаря на всички! Беше тиквичка с морков пюрето и двете неща са въведени , но в тази комбинация е за първи път. Днес ще дам сладък картоф само за първи път и ще видя как ще се отрази.

# 665
  • Wonderland
Здравейте,момичета.
Вчера бяхме на преглед при Фурлакис. Като изключим, ревът на младежа,който започна от самото начало на прегледа и продължи до края- всичко е наред. Даде ни снимка на двете стави. Обясни ни подробно за проходилките и бънджитата. Той не е против тях,което ме учуди. Говори за обувките, показа ни два чифта тип маратонки на найк. Аз все си мисля,че обувката трябва да обхваща глезена на прохождащото,но по нататък ще преценя какво да взема. Беше изчерпателен доста в обясненията си. Показа ни и упражнение за ахилесовата пета. Това само и единствено трябвало да правим като упражнение. За спането каза,че няма проблем да спи по корем, защото нашето разбойниче от известно време иска да го прави,а аз съм все на тръни. Извинявам се за дългият пост,но бях обещала да споделя как е минало. Grinning
Много ни тормозят зъбките нас, намалил е пиенето на АМ и спането му е през деня по 20 минутки. Само навън в количката може да спи по 2 часа,дори и по 2 и половина. Налице зъбче няма все още.

# 666
Здравейте,момичета.
Вчера бяхме на преглед при Фурлакис. Като изключим, ревът на младежа,който започна от самото начало на прегледа и продължи до края- всичко е наред. Даде ни снимка на двете стави. Обясни ни подробно за проходилките и бънджитата. Той не е против тях,което ме учуди. Говори за обувките, показа ни два чифта тип маратонки на найк. Аз все си мисля,че обувката трябва да обхваща глезена на прохождащото,но по нататък ще преценя какво да взема. Беше изчерпателен доста в обясненията си. Показа ни и упражнение за ахилесовата пета. Това само и единствено трябвало да правим като упражнение. За спането каза,че няма проблем да спи по корем, защото нашето разбойниче от известно време иска да го прави,а аз съм все на тръни. Извинявам се за дългият пост,но бях обещала да споделя как е минало. Grinning
Много ни тормозят зъбките нас, намалил е пиенето на АМ и спането му е през деня по 20 минутки. Само навън в количката може да спи по 2 часа,дори и по 2 и половина. Налице зъбче няма все още.

Фурлакис ги изпява тези като песен. На нас ви каза същото - до последната думичка.

Аз обаче съм против бънджито... Каквото ще да ми се говори. Нито проходилка, нито бънджи.

# 667
  • София
Цвети, подут ли му е долният венец?
И към другите момичета, които казват, че децата ги мъчат зъби, как го диагностицирате?
Лигавенето и лапането на ръце, извинете, но не е никакъв критерий. ЛЛ проверява механично за твърдо място. Аз уж опипвам, но не знам какво точно трябва да усетя. И последно: температура вдигат ли?
Също

# 668
На моят са му побелели и подути венците от два месеца, но няма нищо още. Иначе ръцете са много надълбоко, яко мачка бибата и зърната ми 😒 ние вчера бяхме на консултация. Вече сме 8,550 и 67 см. Вашите мъници колко са високи. Почна да расте с по половин см. В нормите е, де, просто аз очаквах по-интензивно да расте на височина. Взела съм му 80 и 86 дрешки за лятото. И то от х&м, явно ще са ни доста провлачени 🤣😂😅. Иначе сега ще се боря да събирам урина, та пожелайте ми успех 😂😂😂

# 669
Моят младеж не е качил и грам. От 69.5 е 71см. 7300гр. Сега го охранвам. Минах на 180мл мляко и увеличих от 5 на 6 хранения. Голямо дебнене за часовете е. Иначе яде всичко, което му дам. И ние нямаме зъби. Урината от раз я взех. Но я хвърлихме, че решихме др ден да ходим. Вие какви плодове давате. Минах основните. Банан, авокадо, ябълка, круша, сливи, че и манго. Кайсия, но направи реакция.

# 670
Петя, вие с таткото високи ли сте много? Аз съм 1,70, таткото - 1,78. Сигурно по-нататък ще дръпне, де. Само се филмирам. Аз съм давала банан и ябълка. Дадох две лъжички слива на плазмон с оризова каша, но я повърна, та не я броя за вкарана. По-нататък когато им е сезона ще взема пресни и ще предложа пак. Сега след ваксината ще изчакам два дни и ще предложа пуешко и после круша. Бананът най-добре върви при нас. Почти цял банан яде за СЗ

# 671
  • София
На 6 м. и 3 дни е 8.100 кг и 74 см. Носи ромпъри от hm 74 и на дължина са перфектни, но ужасно широки. С тези 80/86 ще трябва бая да загъваш ръкави/крачоли Grinning Grinning Ама нека това да ти е проблема. Аз точно обратното, надявах се да не дърпа толкова бързо на ръст.
 За вземане на кръв, опитвахте ли на гладно да ги водите? Момчето хапва в 7 и не мисля,че мога да го заведа гладен.

# 672
  • Wonderland
Luellis , споделих мнението си и как е протекъл прегледа при него,защото обещах. Аз за бънджи също няма да слагам малкият,но в проходилка ще го сложа, ако му харесва. Отгледала съм едно дете, което е на 12 вече и спортува активно и няма проблеми. Тук сме за да изкажем мнение. Ясно е,че повечето доктори си изпяват добре наученият урок. Рядко има такива като д- р Макки например,които са заинтересовани от самото дете.
a.n.d.r.e , подут му е венеца да от седмица и нещо може би две дори.  Личната никога не е пипала венеца и аз не съм я и карала да го прави. Температура не ми е вдигал досега. Утре сме на консултация ние. Дрешките носи HM 74 в момента.

# 673
Педиатърът ми каза, че няма нужда да е на гладно, така че не го мисли.

# 674
Зъбите може да мъчат бебето доста време преди да пробият. С баткото беше ад, само вечер. Спеше 15- 20мин и се после рев, после пак малко сън и така. Температура не е вдигали и мое мнение, че хрема от зъби е вследствие, че им пада имунитета и лепват нещо.
  Май само моята лична не ни пусна изследвания, а не е такава... Сега не знам какво да правя, дали на своя глава да си ги пусна или да я притесня:thinking:
  За бънджи и проходилка, когато е в нормите на нормалното ползване според мен не е проблемно. С баткото ползвах и двете хем разнообразие за него, хем и аз да свърша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт