Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

• 14 847
  • 366
  •   1
Отговори
# 270
Обезпокоена съм. Точка 1. Scream В България почти няма живи мъжествености по тая логика... Persevere

# 271
  • София
Странна смесица от истини и щуротии

# 272
  • По света и у нас
Е ти не убиваш мъжествеността с една точка. То става постепенно.
Кое е щуротия бе цуцко? Коя точка не ти се нрави? Simple Smile

# 273
  • София
Е ти не убиваш мъжествеността с една точка. То става постепенно.
Кое е щуротия бе цуцко? Коя точка не ти се нрави? Simple Smile
т.2, т.6, т. 9 Впрочем, пише се "улесняват". И никът ми е cuckoo на латиница , което се произнася "куку"

Ако постът ти е ироничен, има неща, които са съвсем верни и не заслужават ирония

# 274
  • По света и у нас
ОК, поправих се.
А защо трябва да му решавам проблемите, и да му натривам носа че аз умея повече от него? Това са демонстрации.

# 275
  • София
Ами не че трябва, но ако можеш - защо не. Това не го прави по-немъжествен, стига да не е постоянно явление.

# 276
Кои проблеми? Worried
Ако има проблем с шефа, жена му отива да говори с шефа или...?

# 277
  • По света и у нас
Ами не че трябва, но ако можеш - защо не. Това не го прави по-немъжествен, стига да не е постоянно явление.

Защото е удар по самолюбието и честта. Все едно си майка му а той е на 2 годиники, все още неумеещ.
И като му разрешиш въпроса той те намразва моментално, защото си го унизила.

Жените обичат някой да им решава проблемите, а мъжете обичат да ги решават. Това е.

# 278
Взаимопомощ не става ли? Sad

# 279
  • По света и у нас
Жената трябва да е полезна по женски. Например като е ядосан и напрегнат - отпускаш го, разтриваш го, украсяваш къщата за да е приятна за живеене. Организираш парти, развлечения. Такива работи.

# 280
Кои проблеми? Worried
Ако има проблем с шефа, жена му отива да говори с шефа или...?
Или майка му, ако не жена му. Wink
Действително познавам мъже, които са свикнали мама за всичко да ги обгрижва, да решава проблеми, да отстранява пречки... После очакват същото от съпругите. А в същото време се правят на господари. Ако гледаш отстрани, сигурно изглежда смешно мъж едновременно да се държи като принцеса и да си налага волята, но когато ти е в къщата, комичното става трагично.

# 281
Взаимопомощ не става ли? Sad
Това е много важно.
И жената и мъжът трябва да са си полезни според ситуацията в момента и да се грижат един за друг както могат.

# 282
  • София
Жената трябва да е полезна по женски. Например като е ядосан и напрегнат - отпускаш го, разтриваш го, украсяваш къщата за да е приятна за живеене. Организираш парти, развлечения. Такива работи.
Олеле...
А когато аз съм ядосана и напрегната - да се саморазтрия ли? Обаче не съм татко Барба и не се стигам навсякъде.

Ако аз имам по-добра възможност да реша проблем на ММ - защо не? Утре той ще закара моята кола на ремонт, вместо аз да се нахендря на някой пишман майстор, защото нямам такава информация и познати.

# 283
  • София
Жените убиват мъжествеността на мъжа, като:
1. ходят на работа и изкарват пари
2. се бият в гърдите, че те могат та могат
3. предлагат да си платят обяда/вечерята в ресторанта, или не дай си боже да му платят вечерята
4. предлагат да го карат (да го шофират)
5. казват му, че е тъп, некадърен, инфантилен, женчо
6. помагат му и му улесняват живота, без той да е поискал дори
7. очакват той да се провали или да не се оправи както трябва
8. злепоставят го пред другите
9. решават му проблемите
10. обличат се и се държат като мъжкарани или прекалено неглижарски
11. ухажват го

Част как да му убием мъжествеността, част как да убием своята женственост, част как да установим, че той не е имал мъжественост на първо място Joy

# 284
  • София
Част "Как на жените им пречи мустака"

Доста вярно експозе от Примадона, апропо.

Общи условия

Активация на акаунт