Хитринки за всякакъв случай

• 75 331
  • 363
  •   1
Отговори
# 270
Я малко и от мен:
1. Топчетата за супа-топчета - предварително разстилам брашно в плитка тавичка и после хвърлям топчетата там. После "ръчкам" тавичката насам-натам и топчетата се овъргалват равномерно в брашно. Така не стават "рошави" в супата.
2. И нещо, което откраднах от Джулия Робъртс и "Хубава жена" - понеже съм си голям палачор, редовно си надрасквам върховете на обувките. Драскотините "крия" с перманентен маркер.
Сигурно има и още, ама ще се включвам по-нататък. Peace

# 271
Как не съм я забелязала тази така полезна темичка  Peace Grinning Grinning Grinning

# 272
Много хубава тема, но ми е малко времето, та ще чета друг път Peace

# 273
2. И нещо, което откраднах от Джулия Робъртс и "Хубава жена" - понеже съм си голям палачор, редовно си надрасквам върховете на обувките. Драскотините "крия" с перманентен маркер.
Сигурно има и още, ама ще се включвам по-нататък. Peace

Супер идея !  Hug smile3501

# 274
  • Шотландия
Ааа, хапчетата се бутват, когато теменужките са цъфнали!
Ми то като са цъфнали, какво още трябва... нали уж номерът е да цъфнат...  newsm78

Като спрат, опитайте да изрежете долните листа, старите, те са големи и се обезцветяват и всички остатъци от стари цветове, ако не сте го направили. Малко засушете цветето - майка все казваше, че цветята по принцип цъфтят, когато "видят зор" - тогава се сещат, че трябва да се размножават, да спасят поколението, един вид. а тези по принцип не обичат много вода.

Предполагам, знаете, че тези теменужки не се поливат отгоре, а само отдолу в чинийката и сами си попиват колкото вода искат. Пряка слънчева светлина не им понася добре, трябва да е разсеяна, но все пак да е достатъчно. Моята едната цъфна отново, като я преместих малко по-навътре от рамката на прозореца - сложих я върху масата, която е пак там, но малко по-навътре.

А, да, и вижте дали цветето не се е разделило на две - тогава трябва внимателно да се разсади в 2 саксийки. Изобщо - опитвайте.  Hug

# 275
Бърз запис  Mr. Green  Идеята за темичката е повече от чудесна  Hug

# 276
Топчетата и аз ги овалвам по същия начин с брашно.

# 277
От моя колежка знам лесен начин на масажиране. С ел. крушка се правят въртеливи движения върху тялото. Може на голо или през дрехите. Така не се уморяват ръцете. 

# 278
От моя колежка знам лесен начин на масажиране. С ел. крушка се правят въртеливи движения върху тялото. Може на голо или през дрехите. Така не се уморяват ръцете. 
Хм,тук се сещам,че аз включвам направо целия кош с играчки- камионче,кубче от конструктор,пухкава плюшена играчка и т.н...само че,този масаж се води еротичен Mr. GreenМалко оспамих,ама се сетих Hug

# 279
Хм,тук се сещам,че аз включвам направо целия кош с играчки- камионче,кубче от конструктор,пухкава плюшена играчка и т.н...само че,този масаж се води еротичен Mr. GreenМалко оспамих,ама се сетих Hug
Как еротичен бе, аз така масажирам детето Embarassed

# 280
Как еротичен бе, аз така масажирам детето Embarassed
А-а-а,пробвай и при таткото  Peace и ще видиш Mr. Green

# 281
Здравейте!
Да се включа и аз по въпроса за теменужките - от опит знам, че номера с хапчетата става! Само че наистина трябва да са изпълнени останалите изисквания за отглеждането им, които по долу millla е дала. Имам теменужки в службата, на които намерих перфектното място /затова и се запалих да ги отглеждам/, но бялата ми в един момент спря да цъфти. Не помня кой ми даде идеята за хапчетата, но реших че нио не губя - взех си от най-евтините, които вероятно са били с най-много хормони  Simple Smile и след около2-3 седмици се появиха първите пъпки! Всъщност не се наложи да повтарям процедурата.

# 282
Записвам се и се заемам да прочета всиииичко. Ще следя с интерес темата.

# 283
  • На село
Изцапано с гипс или цимент много лесно се почиства с оцет. Сложихме дървена дограма със стъклопакет през лятото, която майсторът беше изцапал до неузнаваемост с гипс при обръщането. Напоено с оцет  парче плат ми спести няколко часа търкане.

# 284
Четох до към 10-та страница, но не успях да видя отговор на много наболял за мен върпос - петна от лак за нокти върху дамаската на дивана и килима Embarassed Twisted Evil
Преди малко реших да разтръскам шишенцето с лак, а бях забравила, че е отворено и познайте какво се случи - дъжд от тъмно кафяв лак върху дивана и килима под мен( и двата светло екрю) . Вече установих, че с лакочистител нищ не става Confused Някакви идеи???? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт