Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 392
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofiа
Хей, момичета гледам темата за дънките сте подхванали, та не мога да пропусна да се пхваля.
Не съм се теглила, но пък в неделя не успях да се въздържа и пробвах да се намъкна в любимите си дънки и о чудо - влязох в 26ти номер, но продължавам с режима, защото все още заформям коремче над колана  Embarassed Гложди ме напоследък мисълта обаче, че само с режим няма а стане номера - и коремни преси ще трябват SadЕй това обаче трудно ще си го наложа Embarassed
Ох това с гостито при мама е лоша работа. Аз вече преживях 2 такива доста успешно и в петък ми предстои ново. Заради това се прях на режима на някои от момичетата до четвъртък на протеини а уикенда със зеленчуци Wink

# 136
     Добрутро , момичета.
     От днес пак на протеини ще съм . Направих само 4 дни на смесен , ама искам неделята да ми е по- свободна. Килограмово задържам, настроението е на шеста степен. Нова смеска пектинова ще хапвам , нова гимнастика ще подскачам , ще бъда здрав , слаб и красив , ехеееее. newsm68

Вече погълнах една чаена лъжичка пектин с две чаени лъжички кисело мляко. Малко лепкаво , ама не е лошо на вкус. За после съм си направила цели пет мини палачинки от две яйца , два белтъка , една лъжица извара,магданозче  и три супени лъжици пшенични трици. До обяд това ще ям.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 08:52 от Айя

# 137
Айя, ти сега нова бомба хвърли.  newsm78 Сега тоя пектин как да го ям? Сладко ли е, какво е? Много странна работа.
Аз вече какво ли не ям за отслабване. То от много зор, та затова вече 3 седмици задържам.  #Cussing out А иначе за протокола до сега от Дюкан свалих общо 11 кг. Супер е, ама искам още и то скорооооо  #2gunfire

# 138
Здравейте, красавици!
Браво Деси, за свалените килограми! Hug
За пектина информацията е от Айя (аз имам книгата, ама я прочетох толкоз набързо - тепърва ще се задълбочавам). Моето мнение е, че всяко разнообразие е добре дошло, още повече, че трябва да спазвам този режим още почти 2 години newsm78
Успешен ден на всички!

# 139
  • New Zealand
здравейте, момичета Laughing аз продължавам да карам само на протеини и съм свалила още 2 килограма Laughing място не мога да си намеря от радост Hug останаха ми 10, които да боря Rolling Eyes

# 140
    Десси , ама аз в книжката го прочетох , миличка , като алтернатива на овесените трици. А като потърсих и прочетох вчера , много хубави неща пеше за него.
    Българският ябълков бил 100% , щото имало и чуждоземски от цитрусови , ама той бил сладък и не толкова добър вариант при диети. А  този , който се извличал сега бил специален , който не увличал със себе си ценни минерали и можел да се хапва дългосрочно.
   На вкус е много приятен. Дъщеря ми снощи си слага в чая и рече , че и харесва . А аз го хапнах с кисело мляко. Ама какво да му е лошото - ябълков продукт.

За нахъсването и аз да дам моя дял.
   От 29 09. съм Дюканка и съм  - 5кг. Но това не са ми начални кг. Преди това бях свалила 10 с НВД  за пет месеца. Затова съм много доволна и продължавам , че имам още поне 15 да гоня .

# 141
Вие за пектин само говорите и аз освен в обедната почивка да ходя да си купя  Rolling Eyes щом и за 00 помага Simple Smile

А дали може едновременно със триците да се приема  Rolling Eyes

Някъде по-назад коментирахте Цептер Моля, който има да ми каже точно какъв и от къде  newsm78

Хубав ден на всички   bouquet

# 142
Здравейте Дюканки!

Виждам, че настроенията са супер! А това само по себе си е много диетично  Wink

Valery аз там 28-ми номер пращах в ъгъла, а теб с 26 къде да завра, а ? newsm78 А с коремните преси се стягай и по 10 мин дневно нище няма да ти стане, а помага страхотно. Давай с мен!

Айче, има ли на пектина някакво латинско название? Просто не зная как да го търся тук.

А иначе за протокола до сега от Дюкан свалих общо 11 кг. Супер е, ама искам още и то скорооооо  #2gunfire

Алоооуууу, къде са разбърза и ти? Нали сме се разбрали за бързата квачка... споко! И не ми казвай, че "по пътя" не се кефиш на всеки успех! Хайде, хайде, да не се карам пак, че ми омръзна да се правя на по-лоша от колкото съм (а съм!)  Outta Joint

bouquet за всяка от вас!

# 143
Гутен морген и от мен!

Сега закусвам яйца с лук и извара (нещо като бъркани станаха), сложила съм им магданоз и малко соев сос.
Станаха окейка, вчера вечерта като си легнах и само за манджа мислех Simple Smile Simple Smile
ама няма как предполагам.

И аз примирам за нещо сладко, ама нали съм ужасен инат и само си мечтая като гледам рекламите, те пък прасетата само това дават - то не беше Милка, то не беше Туикс, то не бяха шоколадови бонбони!
Ама ха! Ужас, само за диетични като нас Simple Smile
Иначе синът ми им се кефи

# 144
Каквото се ожалих при рицарките, сега се жаля и тук : дано някоя дюканка ме окрили, че вече не знам. И ми е едно лошо...Вече трета седмица не мърда гада! smile3514 Кантарът, де. Що така, бе, дайте акъл...Днес приключвам за втори път пет-дневния ударен режим, много съм стриктна, пък след първите кила нищо не става smile3514 smile3514 smile3511 Ако има някоя като мен, нека каже защо, докога, да рева ли, да се отказвам ли що ли.....Помооощ smile3518

# 145
Ей, маняна, никакво отказване! Сигурна съм, че ако изчакаш още малко не ще мръдне - ще скочи! Hug

# 146
Ми накъде ще скача, щото скоковете обикновено са нагоре Mr. GreenА пък аз искам да се срине надолу, да се срути, да пропадне.....Щото не бива мама на четиримесечен фастък да е кюфте newsm61

# 147
Слушай сега! Мама на четиримесечен дъстък може да е "приятно закръглена" - така по ми изнася! А мама на големи ученици, която не е раждала скоро, на която й отстъпват място в автобуса, защото си мислят, че е бременна - е това е гадно! Та значи никакво отказване, може бавно да става, но е сигурно, полезно е така! Пиеш ли вода? Пий повече! За Дюканките това е по-важно, отколкото при другите диетуващи! Hug

# 148
Маняна, аз съм като теб в момента. Луна ли е, менструация ли е, задържане ли е, кво е? И аз не знам вече, обаче не се отказвай. Асса преди време съветваше в пероди на застой да се махнат млечните - аз ям само кисело мляко от тях, а също така да се увеличат малко калориите. Само тогава не разбрах дали да се увеличат с месо или с нещо забраненичко?  Joy Аз за пореден път казвам, че минах на режим 2/2. Определено ми действа по-добре на психиката, че при мен има вече психически отклонение на тема диета  Joy Joy Joy
Почини си малко, разпусни леко режима, но не се отказвай.

Мили мами, трябва да се стегнем - до Коледа малко остана и тогава ще си починем малко. Но само малко!  Naughty

Майче, карай ми се, карай ми се, добре ми действаш. Аз си имам причина да бързам, но определено съм съгласан, че свалянето трябва да става бавно! Simple Smile

# 149
Маняна .... жалко че не мога да напиша тона, скойто искам да се обърна към теб, а той е  Naughty такъв. Да не си мешаме шапките! Никакво отказване! Накрая като тръгне надолу, чак ще се шашнеш. Кажи сега по-подробно с какво се храниш, колко пиеш и само за информация колко си свалила до сега?

Общи условия

Активация на акаунт