Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 392
  • 407
  •   1
Отговори
# 150
    Маняна , хич да не чувам за отказване. Не си нито първата , нито последната , която изпада в такова състояние на духа и тялото.  Weary
     Поразбутай го малко тоя метаболизъм. Увеличи си малко калориите няколко дни , а после рязко ги намали и виж какво ще стане. Опитай да се движиш повече , тия дни и времето ще е хубаво. Бъди сигурна , че ако спреш режима ще се почувстваш много по - зле отколкото сега  newsm45

# 151
Майче, Айя, докладвам, че ми горят ушите...Значи на режим съм 5/5, сутрин една чаша кис.мляко 0.1%, на обяд пилешка пържола на скара или пилешки шишчета, по някое време сурови орехи /Асето нали каза, че може/, вечер варени яйца и/или пилешко, пуешко. Трици почти не ям, щото и без тях тичам често до онова място... До сега съм свалила около 4 кг с Дюкан, солено не обичам, вода пия откакто се помня по 3-4 л на ден, движение - тичам по цял ден по задачи, а след 16 ч ако не вали още час-два с количката из квартала, от няколко дни имам вело..в къщи, за друго просто нямам време. Сантиметрите мръднаха доста надолу, но не и килата. А ми тежат. Нямам възможност да си броя калориите, че това съвсем ще ме затормози. Ей ме на...А сега ако можете хвърлете камъка....

# 152
Моето скромно мнение е, че твърде малко ядеш. Вече сме говорили не веднъж тук за този проблем. Ако организма няма какво да гори, няма как да гори и излишествата. Влиза в режим на самосъхранение и си пази запасите. Това едно. Второто зло е, че организма "помни" такива липси като травма и при всяка следваща диета (дано не ти се налага) ще се брани все повече и повече и повече.

# 153

Опитай да махнеш орехите поне временно , много мазнини . Дюканчо не ги долюбва , а хапвай повече от другите разрешени неща. Ако можеш по- начесто  , по малко. Друго не се сещам. А ако знаеш , аз как обичам ядкиии.

И мисли за мечтаната си фигура в по-дългосрочен план. Ще бъдеш по- спокойна, а това е важно.

# 154
И от мен здравейте на милите изстрадали за сладки изкушения дюканки.Нямах известно време нет връзка , но ето че отново съм на линия.Виждам ,че чекнете темата с влакната.много са полезни за перикталтиката и действуват за намаляване нивата на лошия холестерол какато писа Айя.Аз съм категорично ЗА тези добавки.Според мен пектина може спокойна да се приема и с двата вида трици.Аз от днес започнах приема на трици по нова схема заради проблемите с 00.Сутрин на гладно-1ч.чаша топло прясно мляко+2с.лпшенични трици.На обяд ядох задушена мерлуза,а за десерт си спретнах сладък бъркоч от извара+киселомляко +2с.л.овесени трици+много малко за вкус само степче.До момента никой не ме  е викал в стаятя с 00 за разпит но ще видим...От утре смятам към някой от млечните смеси с трици да включа и ябълков пектин. Hugбраво на Айчето ,че ме подсети за пектина.Аз гопрочетох също в книгата преди да започна режима,но непредположих ,че ще имам чак такъв мързелив стомах Thinking.Иначе  съм с още- 1кил.Остават ми още 5 кг.Дали ще устоя на купоните които ме очакват в близките дни Rolling Eyes Embarassed

# 155
  • София
ееееееееееее за 3 път пиша и все ми го изтрива #2gunfire,но както и да е и без това съм бясна след 3 на смесен килата,к/то загубих през ударния период се въэвърнаха пакужас къде греша newsm78 вярно е,че не пропускам хранене,но пък си хапвам само от позволените храни и до сега нямам прегрешения.Днес хапнах триците+кис.мл. за закуска,за обяд-пил.пържолка+снежанка+печ.чушки за вечеря сигурно ще си направя пил. сърчица пак със печ.чушки и снежанка,пия по 3,4л. вода.Да не би да е лукчето,някой беше писал,че е много въглех.,а аз много обичам newsm78 newsm78 А забравих да спомена,че моя спорт се състои в това да щракам на клавиатурата по цял ден Embarassed Embarassed ДАЙТЕ ИДЕЯ КЪДЕ ГРЕША

# 156
 Stop никакво отказване казвам и аз на Маняна.Стискай зъби и споко.Иаз мисля ,че може да са ти малко калориите, а за тези ядки Дюкан не е писал ,че са позволени за този режим.Според мен този режим е близък до НВД но не е като при НВД  по отношение на мазнините.Дюкан не съветва по колко кал. да се приемат, което означава ,че можем да се храним с позволените храни, когато огладнеем  без ограничение на поетите количества.Опитай да се храниш през 2часа .Ащом см ти показва надолу какво по хубаво от това-кг-те рано или късно ще ги последват.Освен това доколкото разбрах си родила преди само 4месеца-не че това трябва да ти успокоява ,но все пак ... ThinkingОт собствен опит казвам,че аз с второто си дете се възстанових по-бавно от колкото с първото/бях качила 30кг,които свалих за около 1г и10месеца/незнам на колко си години ,но и възрастта е от значение.Аз сега съм на 39 и всеки качен кг го свалям по-трудно от колкото след второто ми раждане например -тогава съм била29годишна.  love001

# 157
ееееееееееее за 3 път пиша и все ми го изтрива #2gunfire,но както и да е и без това съм бясна след 3 на смесен килата,к/то загубих през ударния период се въэвърнаха пакужас къде греша newsm78 вярно е,че не пропускам хранене,но пък си хапвам само от позволените храни и до сега нямам прегрешения.Днес хапнах триците+кис.мл. за закуска,за обяд-пил.пържолка+снежанка+печ.чушки за вечеря сигурно ще си направя пил. сърчица пак със печ.чушки и снежанка,пия по 3,4л. вода.Да не би да е лукчето,някой беше писал,че е много въглех.,а аз много обичам newsm78 newsm78 А забравих да спомена,че моя спорт се състои в това да щракам на клавиатурата по цял ден Embarassed Embarassed ДАЙТЕ ИДЕЯ КЪДЕ ГРЕША
      По-моя кулинарен калкулатор лука няма повече калории от другите безнишестени зеленчуци-1глава е 7,87ккал,а 100гр са-10,50ккал.Тази снежанка ти ли я правиш или е готова-знаеш ли какво съдържа -т.е.млякото от което се прави с  каква масленост е.Като цяло мисля ,че малко дори ядеш.Дюкан пише ,че по време на смесените дни някои могат да задържат ,а дори да качат леко кг,но после като се премине отново на протеинови дни всичко ще си доиде на мястото.Виж си обиколките -те на би трябвало да са се увеличили.Аз съм 173см-Започнах Дюкан преди 12дни от 72кг.Направих първо 6дни ударен- свалих-3кг.После минах 4днисмесен-задържах.Сега съм -пак на протени 2ден от 5днев. цикъл и съм -1кил.Общо до момента съм-4кг.Цел-62 или 60кг.Спортувам активно 3пъти седмично интензивна аеробика.Килограмите,които смъквам са резултат от спиране на цигарите от преди 3години.Това е от мен .Аз съм твърдо за спорта .Не е задължително да е аеробен-но на мен това ми се е преварнало в хоби.Дори се препоръчват нискоинтензивни спортове като йога,пилатес ,спортно ходене,плуване.Много се отплеснах... Sunglasses

# 158
  • София
LUZORO мерси за отг.  bouquet  bouquet  bouquet снежанката аз си я направих дори и сол не съм слагала,а по отношение на спорта си много права,но пусти мързел все се заричам да ходя до залата,но...........Вкъщи имам степер ще почна с него пък по нататък ще видя  Peace

# 159
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета,днес съм пак на същото положение няма надолу но и нагоре няма ,ама аз съм си виновна до петък с тоя глад сега и да искам няма да станат чудеса.Сега да кажа какво съм хапнала днес може и малко да ви се стори но пък на мен ми се струват много неща и гладна не съм стояла и минута.
Та сутринта 2с.л овесени трици с водичка към 10часа една консерва риба тон с изцеден лимон около десетина капки,на обяд си взех 1/2 печено пиле и хапнах всичкото бяло месо без кожа и мазни части и сега към 18часа пак и консерва риба тон пак с толкова лимон.
И сега това достатъчно ли е или да хапвам още нещо че вече късно стана,и друго аз млечни не ям дали през смесения да ги включа и после пак само на месце та да видим какво ще каже негово величество кантарът сега малко и спорта поспрях но нарочно само клекове и малко коремни правя да не е без хич но от утре май пак ще яхам уредите да видя дали и това ще е от значение.
Хайде до после да видя дали ще ми одобрите менюто или да давате идеи за друго.

# 160
Здравейте и от мен момичета,днес съм пак на същото положение няма надолу но и нагоре няма .........
Та сутринта 2с.л овесени трици с водичка към 10часа една консерва риба тон с изцеден лимон около десетина капки,на обяд си взех 1/2 печено пиле и хапнах всичкото бяло месо без кожа и мазни части и сега към 18часа пак и консерва риба тон пак с толкова лимон.
И сега това достатъчно ли е или да хапвам още нещо че вече късно стана,и друго аз млечни не ям дали през смесения да ги включа и после пак само на месце та да видим какво ще каже негово величество кантарът сега малко и спорта поспрях но нарочно само клекове и малко коремни правя да не е без хич но от утре май пак ще яхам уредите да видя дали и това ще е от значение.
Хайде до после да видя дали ще ми одобрите менюто или да давате идеи за друго.
    Опитай да се храниш ритмично през 2  или 3 или през 4 часа,както ти е удобно на теб самата.На дентрябва да имаш  поне 4 хранения.Закуската е задължителна и да има протеини в нея.Как ги приемаш тези трици само с вода ...уффф гадост-виж с млекце са друго нещо.?? Shocked ShockedИначе яхай уредите и съм убедена ,че ще имаш с какво да се хвалиш. newsm10

# 161
Мире, Негово величвство кантара ще те прати при Баше величество хладилника. Не съм на ясно как издържаш - ти си направо на фотосинтеза. Обещавам ти, че няма да мръднеш и грам, само се тормозиш психически. Вземи сега си забъркай един хубав омлет, например. Наистина много малко ядеш.

# 162
  • Бургас
   Опитай да се храниш ритмично през 2  или 3 или през 4 часа,както ти е удобно на теб самата.На дентрябва да имаш  поне 4 хранения.Закуската е задължителна и да има протеини в нея.Как ги приемаш тези трици само с вода ...уффф гадост-виж с млекце са друго нещо.?? Shocked ShockedИначе яхай уредите и съм убедена ,че ще имаш с какво да се хвалиш. newsm10
Ами аз така правя в 7,30 триците в 10 рибката, в 13,30 пиленцето в 17,30 пак рибката и сега много водица и пак пиленце,само се чудя като е на грил дали е диетично месцето е сухичко пък и ги питах нищо не им слагат.
А за триците ами даже са ми вкусни лапам лъжицата и после водичка много ми е добре,а за уредите знам си аз по добре с тях отколкото без.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 19:54 от Mira(vatan1919)

# 163
  • Бургас
Ами майче аз толкова сита се чуствам че даже мисля че прекалявам наистина аз и преди толкова хапеах ама пълнеех,дали от утре да вкюча и зеленчуци и сиренце и после пак само на месце незнам вече.
Майче ти след 6 часа хапваш ли че аз нали знам че не бива и все преди това гледам да хапвам

# 164
  • Бургас
Хайде майче готово сега погълнах 3 яйца и 1 малка глава воден лук и 1/2 консева риба тон стана много вкусно погълнах го цялото и даже не ми натежа Embarassed,а сега да видим дали по добре ще станат нещата

Общи условия

Активация на акаунт