Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 403
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Не хапвам, ами направо си ям.  Crazy Аз не мога да геройствам като вас. Ето днес например какво съм яла (аз съм до утре включително на смесен):

Сутринта рано по пътя за работа - моркови, краставица и зелена чушка, така, пресни
9.30 - активия с трици
11.30 активия
13.30 пилешка пържола на скара (доста прилична)
16.00 подладено кисело мляко
18 омлет с малко извара и малко нискомаслена шунка
20 тиква с малко ядки
И да ти призная, не мога да обещая, че до преди да си легна няма да забърша още нещо. Лакомияяяяя

кафетата не ги писах - 2

А така, видя ли, няма страшно - лапай, за да има организма гориво.

# 166
  • Бургас
Ами майче не искам млечни бе, страх ме е че хич няма да стане, ама по нататък и тях може да набавя, да видим сега как ще потръгне,сега до петък включително съм решила ударен после 5 дни смесен и после 5/5 но с млечни още през смесения съм решила да започна може малко да кача но после ще да смъквам ми се струва например ще хапвам обезсолено сиренце и мляко активийката най я обичкам дали е подходяща незнам но с нея ще се храня.
А и да си питамам аз кафе нали може колкото искам че аз доста си пийвам да не би да има нещо което да вреди на режимчето

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 21:01 от Mira(vatan1919)

# 167
  • Sofiа
Здравейте момичета - аз този път за да се оплача пиша Sad От днес май приключвам с диетата за известно време, че се поразих нещо, а именно: от сутринта ме боли коремче, разторйство и ме е едно тежко, че едвам се мъкнех из офиса. Следобяд опитах да хапна пуешко филе и ми стана още по зле. накрая върнах всичко, което съм изляла за обяд Sick
Цял ден се борих, но накрая реших, че ако яам месо и на вечеря няма да ми се отрази добре. за това хапнах 2 препечени филийки със сирене. Стана ми пак гадно, не не повърнах поне Confused
За сега ще спра триците за няколко време и ще хапвам разни печени филийки с чайче.
Помонете ми моля как да се храня през третият етап, към който минах непланувано Praynig
Обещавам, че няма да се освинвам, ще се храня доста умерено и ще ви чета редовно. По-нататък ще започна пак режима от началото за да си постигна желаното тегло.
До сега за малко по-малко от месец свалих 3 кг. поне (не сем се теглила от 10 дни) и влязах в бленуваният номер дрехи.
Благодаря ви момичета за куража и подкрепата  bouquet
Стискам ви палци да остигнете това, към което се стремите  bouquet

# 168

Помонете ми моля как да се храня през третият етап, към който минах непланувано Praynig
Обещавам, че няма да се освинвам, ще се храня доста умерено и ще ви чета редовно. По-нататък ще започна пак режима от началото за да си постигна желаното тегло.

Режим за запазване на теглото -ще ти го цитирам от книгата на Дюкан-"Продължителността на този режим зависи от това колко кил. сте свалили.Ако са 10кил.умножете 10х10=100дни."Втвоя случай са 30дни.Имаш право на следните храни:
-протеинови храни от ударния режим
-зеленчуците от смесения режим
-1 порция плодове на ден/без банани,череши ,грозде
-2филии пълнозърнест хляб дневно
-40гр кашкавал дневно
-2 порции нишестени храни на седмица/тук Дюкан поставя първо макаронените изделия,кус-куса,качамака,булгура,целите житни зърна,лещата и накрая ориза и картофите по значимост за консумация/
-агнешко бутче и печено свинско филе
Имаш право на 2 галавечери седмично т. е.консумираш каквото си пожелаеш ./без да си сипваш допълнително/.Задължително остава -
1 ден в седмицата приемаш чисти протеини!
Това от мен Tired Лека нощ!

# 169
  • Бургас
Здравейте красавици.Днес мога да се похваля че кантарът твърдо застана на 74 и още нещо обух си много обичните ми дънки които носих на тегло 68-70 и те ми заспаха много добре се чувствам в тях сега, пък и пранички си ги обух значи наистина сантиметър четата заминават,а за килограмите аз си имам своя теория придобита от много четене на различни статии разбира се.
Тя е че тъй като мазнините са много леки то всеки килограм свалени мазнини е много значим успех и много личи,а когато гладуваме сваляме и мускулна маса за това по бързо се отразява на кантара но е пагубно за организма.
Всъщност може и глупаво да ви звучи така както набързо го написах,но не искам да изпадам в дълги размисли да не ме бият за дълъг пост.
Та така се навивам аз и се радвам на всяко кг тъй като съм убедена че то е сланинки.
Лек ден на всички.
PP.Майче обещавам че днес повече ще ям пак ще пиша какво че да ми се скараш ако е малко.

# 170
Добро утро, момичета!
Аз съм на задържанка както знаете. Но не съм се отказала все още.  Simple Smile Смених малко активната дейност. Започнах да ходя повече пеша, не съм зарязала колелото. От вчера скачам и на въже. Някой да е пробвал въженцето за отслабване? Споделете?!  newsm78
Аз преди време започнах именно с него, но от многото кг си навехнах глезена и спрях. Сега като съм 18 кг по-малко, все още не съм се изпотрошила  Joy
Голяма съм мераклийка за обръч, обаче първо не знам дали има полза и второ - срам ме е да си купяяяяяяя.  #Cussing out

# 171
Здравейте, красавици!
Леко подутичка се събудих тази сутрин, ама си знам защо! Вчера хапнах малко маринована рибка, а тя беше доста соленка! Иначе вече се въртя около 88 и много ми се иска до понеделник да се похваля, само че в събота съм на сватба и нищо не е сигурно. Сигурно ще хапна повече, но и ще се раздвижа повече!
Valery, много ми е мъчно за теб! Хайде оздравявай, че да почнеш пак!
Успешен ден! Hug

# 172
  • да има едно лесно - на мотора
Здравей и от мен момичета ! дано ви е слънчев деня, както е при нас във Варна ! Да се отчета : от 01.09 съм на режима на Дюкан ( с прегрешения  Embarassed - бира ) , има резултат - 5 кг. и намалели обиколки ( не съм се мерила със сантиметър, но влизам в дрехи от преди 6 год - а тогава бях по-малко кг  newsm78 )
Деси - купи си обръч - има смисъл - талията и коремчето стават супер ! Аз ходя на гимнастика Пилатес и малко карам кростренажор
Valery - пожелавам ти скорошно оздравяване !  bouquet И отново в редичките на Дюкан  bowuu
Mira(vatan1919) и аз мисля като теб за сланинките ! А за яденето пак се повтарям - никога не съм си хапвала както сега  ( добре че майката, Асса, Тонимирка все това повтарят на такива новаци като мен )

Лек и спорен ден  ! Hug ( и много вода  Grinning )

# 173
Здравейте слабички мадами!

Аз до момента (трети ден започвам ударно) съм почти минус 2 кг, ама много стриктно спазвам диетата.
Само протеини дъня, чак ми призлява вече от мръвки Simple Smile

Снощи обаче бях на един купон, на кумовете ми им се роди девойка Ния, та таткото почерпи. Изпих един собиески с минерална вода, дали много съм си навредила на диетата...?

До петък съм на ударен, после ще помоля пак някой да ми каже следващите 5 дни освен протеините какво да ям?

Надявам се да ги смъкна тези 8 кила ама после 80!!! дни трети етап...дали ще удържа фронта  Rolling Eyes

Поздрави на всички които свалят!
Благодаря на  всички за съветите!

# 174
aseim2, третия етап си е песен в сравнение с другите, така че споко!
За алкохола, мисля че не е фатално (сложи го в течностите Laughing). На мен пък ми донесоха чесвено винце, домашно, и докато го изпием - доста ще си прегрешавам (това не съм го казала, никой не го е прочел) Е все пак не бива да се прекалява!

# 175

Майче , беше питала за пектина. Знам само , че на руски е пак  пектин яблочный . Никъде нищо не пише на латиница.

# 176
  • София
здравейте дюканки newsm51!!!аз още си задържам,но не се отказвам и си хапвам от разрешените храни току що обядвах   chef чувствам се засега супер продължавам и дано като мина само на протеини почне стрелката да слиза надолу  Praynig,че малко почвам да се съмнявам дали ще има ефект тази диетка за мен Cry

# 177
  • Sofiа
Здравейте момичета
Аз нес съм пак зле Sad Пих едно лекарство и поне не ми се гади вече, но на коремчето му е много зле. Освен препечени филийки и бейк ролс не смея да ям друго.
Дайте някакъв съвет какво да хапна, че хем да е по Дюкански, хем да не ми побърка коремчето newsm78
Голяма съм мераклийка за обръч, обаче първо не знам дали има полза и второ - срам ме е да си купяяяяяяя.  #Cussing out
От обръча определено има полза. Аз когато си купувах обръча продавачката много мило ми обясни как да го стесня, така че да му е удобно на детето Embarassed Естествено не и поясних, че е за мен Embarassed
Ей много ми е тъжно значи момичета - с тия препечени филийки дето ги хапвах имам чуството, че ще си върна от раз преборените килиграми Cry

# 178
Ох, момичета чета тук за някои мацки, които се канят да започнат диета с шоколад и ми се плаче  #2gunfire толкова ми се яде нещо сладичко  #Cussing out
Отивам да хапна Верейка 00000.00001% и да си дерзая  Crazy

# 179
  • Бургас
Ха здравейте отново,днес беше денят на истината най- накрая си купих електронен кантар и първата ми работа беше да се премеря та вместо познатите ми 74кг се оказа че тежа 76 на електрония естествено тесвах и на стария той милия показваше пак 74,едно е вярно че има свалени кг но сега ги започвам да броя пак от това което ще покаже утре сутринта и лентичката няма да мърдам скоро май.
Ама аз днес съм голяма калпазанка пак съм с много малко храна а обещах да не е така но си заслужих караницата нека ми сега още един ден загубен.

Общи условия

Активация на акаунт