Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 404
  • 407
  •   1
Отговори
# 180
Ох Мире, туй с другия кантар си е гадорийка и аз ги изпитах. Ама не му се ядосвай, отслабването си е факт.

Как сте мили дами днес? Аз от утре пак съм на протеини само, дано да има малко по-голямо мръдване, защото последните 2 пъти не бяха по килце, а по 0.800 гр и не преминах границата на още едно килце, та се надявам тоз път да се случи.  Praynig А имам и едно признание - колкото повече се доближавам до целта, толкова по-често мисля за прегрешения - яде ми се хляб та ми се вие... шшшш вие нали не разбрахте  Crazy

# 181
Привет  и от мен.Аз много късно се включвам ,ама късно сеприбрах от спорт.Така съм озверала от глад ,че докато чакам да ми се изпече рибата ометох 150гр рулца от  раци/сурими/.Някой хапва ли си от тях Четох ,че въпреки ,съдаржащата се в тях малко количество захар Дюкан ги препоръчва. Rolling EyesА аз толкова ги обичам та реших да рискувам.За сега този режим в комбинация с ъс спорт на мен ми влияе страхотно на килограмите.Днес съм 3 ден отново на протеини и килаграмите отново са надолу.Просто не е за вярване. JoyТака ,че мила DessiJ не се замисляй за обръча ,а го купувай бързо.Що се отнася за скачането на въже-ефекта от него ще е по-силен, но ще се изморяваш много ,защото поради липсата на захари в организма от ниската кръвна захар ще ти прималява.Така става и при мен по време на тренировка,но няма как ,стискам зъби, пия много вода ,витамини и количка лайт като преритам за сладко. #Crazy

# 182
Момичетааа,издържах newsm44.Днес имаше много изкушения,но издържах геройски,преди малко се върнахме от партито  на племенникът ми Ангел.Е, ометох всички мръвки от масата и  хапнах малко ядки,но те са  отишли в кърмата и не се броят Naughty (така се успокоявам,като прегреша)Важното е,че не се изкуших от еклерчетата.Може да  видите една 75 килограмова лоена топка Mr. Green(в подписа),сега съм с 12кг по-малко.Като сваля и останалите 8кг ще пусна снимки в цял ръст.Обещавам!
 Лека нощ!

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 08:20 от desi7674

# 183

Добрутро, сладуранчета.
     Нищо ново килограмово, ама не съм много стриктен. Пак добре , че не качвам.

По повод кантара и мен новичкия електронен ме претегли с две кила повече , ама какво от туй , те свалените са си свалени.

Майче , и мен едни хлебни мисли ме преследват. През лятото три пъти съм си правила хлебни дни. Тука има един пълнозърнест хляб , който аз много харесвам , а и моите в къщи само такъв ядат. Пише , че има 70 кал на филийка , ако може да им се вярва на писанията. Та си правех печени филийки намазани с чаена лъжичка извара и цял ден ям само това. Стигала съм до 10 филии за деня. Откакто съм на Дюкан не съм го правила , ама съм на крачка.

# 184
Леле...10 филийки...много гот звучи,въпреки,че аз ги знам тия филийки,можеш и 10 те да си ги хапнеш една след друга...лапаш нещо-гълташ-нищо...но си права хлебчетата им са страхотни,и аз си взимам от тези,но сега съм се поспряла малко...И сваляше ли с така намазаните филиийки?Интересно зву4и,въпреки,че като се замислиш,човек си има нужда от всички витамини,от всички храни...ама пусти килорами..А аз ползвам едно масло.. Embarassed..приготвено е от кисело мляко,леко  солено е,и е толкова вкусно,че направо сме луди по него в нас.Мога да си го ям направо с лъжии4ката от кутииката защото е мнгоо леко.Ама я стига съм ви разправяла вредни навици разни..то тоя г...з от какво дойдоха,а?От леки4ки и вкусни4ки неща,къде с лъжи4ката,къде без...

# 185
Здравейте, мацки! Държите фронта, а? Аз няма да се хваля, че то няма с какво. Обаче още повече ме запалихте за обръча. А от къде си купихте хубав обръч и колко струва, че не ми се купуват от тези по магазините за деца?

# 186
Ей алоуууууууууууууу, веднага да спирате с тез развратни мислички!!! Човек да не му мине нещо през ум, ама ха де  #2gunfire Шт, да не съм ви чула. Айче - направи от хлебчето с трици да ти мине мерака. Аз утре и други ден ще се почерпя с палачинката и ще трайкам. да ти призная 70 калории ми се вижда адски много. Тук има хлябове и с 30-35. А до нас има едно малко руско магазинче, тип вашите в мазетата  Flutter , та чичкото там носи някакъв пресен хляб от руска пекарня в много ограничено количество, защото е без консерванти, ама е точно като ръжения хляб едно време ако си го спомняш, дето като тухличка изглеждаше. Леко накиселява - нямам думи. Тия руснаци, друго знаят не знаят, на хляб и риба са царе.

Айде спираме до тук! Никакви криввания, че работа ни чака - нови хора ще ставаме. А хляба не заслужава нашето настроение, повярвайте ми!

Лек, воден и протеинов ден, милички. (много ми е приятно да започвам деня си с вас)   bouquet

# 187
Аз до колкото знам "Бонус" има 40 ккал на филийка. Доста диетично.

# 188
  • New Zealand
здравейте и от мен Simple Smile при мен няма нищо за хвалба все още...продължавам да си карам на протеини и не ми минават порочни мисли Mr. Green

# 189
Браво на теб. Че като гледам май порочните мисли са ни най-големия проблем.  #Cussing out

# 190
Ох, гледам, че всички са обзети от порочни мисли  #Cussing out
И аз съм на път да прегреша, но за сега се стискам  #2gunfire

Имам един въпрос към дълго диетуващите майчета  Hug вече ми се повдига от месо  Confused не ям само защото пак трябва да ям месо и много съм се замислила дали за 14 дена да не премина на - примерно "страхотна диета" Praynig Моля, ви кажете, вие редували ли сте така диетите за да си починете малко от този режим  newsm78
Искам съвет, моляяяя ви  #Crazy

# 191
Порочни мисли бол Simple Smile

Аз нали си бачкам от нас, ама ТВ-то ми е като фон, и като почнат ония мити реклами за ШОКОЛАДИ, ШОКОЛОДИВИ БОНБОНИ; СЛАДКИШИ; СЛАДКИ; МИНИШОКОЛАДЧЕТА; ТУИКС; МАРС; ВАФЛИ МИНИ КРЕДО НЕ ЗНАМ КВО СИ....

Оооох, а аз както обичам шоколад и сладкиши.
Вчера изядох освен протеиновите манджи 1/3 пакетче Зайо  Байо с лук, ама това щото детето го пръскаше наляво - надясно, та аз обирам  Embarassed
Сигурно съвсем съм прецакала диетката Sad
Днеска не съм се мерила, утре като завърша ударния период, ще премеря телесата Wink

Много цунки на всички фини мадами дето сме тука Simple Smile

vesi_n

и аз не обичам мИсо Sad

# 192
Здравейте и  от мен!Аз да се включа към порочните мисли,само че понеже не обичам хляб,имам влечение към шоколад.... Embarassed.ама нали се сещате как се лепка на д..то./а и не само там,защото аз като го почна ,не спирам с едно парченце/.Сега се настройвам за предстоящ рожден ден след 2дни, на мой племеник.Познайте каво ли ще има на масата Cry.Като се сетя само ми се ще вече да е минал Sunglasses.

# 193
  • София
Момичета направо ми се плаче... Всеки ден удържам фронта и вечер като тръгна да готвя на половинкада едни пържени картофи... От всичко мога да се откажа, но те са ми слабост, а аз самата си зная, че от тях напълнях... Направо не знам какво да правя... Стискайте ми палци, че днес ми е 4-ти ударен и за сега не съм свалила почти нищо...  ooooh!

# 194

Аааааа, за пържени картофи , не искам да чувам. Не съм правила от месеци. Казала съм на мойте , който иска такова чудо , да ходи на ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт