Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 427
  • 407
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofiа
Момичета да ви се похваля с новата диета, която току що ми назначиха: ориз, картофи, пилешко и препечени филийки Sad
В крайна сметка се оказа, че е нещо вирусно на стомашно чревния тракт и освех лекарствата ми назначиха тази диета Cry

# 211
Момичета, снощи готвих "адвокатска"дроб сърма - майка ми навремето така я кръсти, щото докато я готвиш изглежда като голяма каша, обаче е много лесна и бърза. Стана супер, аз обрах мръвката и соса, а навалицатя яде ориз!! Хак да им е, ако искате ще я метна в рецептурника, направо си е Дюканска, ако не се яде ориза.

# 212
  • да има едно лесно - на мотора
 В реда на порочните мисли - аз само печени картофи сънувам - ей такива едни "надупени"... с маргаринче  Embarassed
 А моят милият снощи ме изненадА с натурален Сушарт  #Crazy
направо паднах от изненада ( само едно парченце си взех   Rolling Eyes,другото го скрих и от себе си -... Това било за награда за усилията, които съм полагала за себе си и каза че тоя Дюкан е пич - при режима не ми спада гръдната обиколка   Blush

# 213
Здравейте, красавици!
Пък аз скоро ще мръдна пак лентичката, обаче са мръднали тези обиколки, които не трябва! Sad
Всичко ми е широка, пък като си премеря задника - не е мръднал. Явно ми се е искало в началото да е по-малко и съм се постегнала със сантиметъра!
Другото, което ми скапа настроението - нали ще ходя на сватба в събота, отидох да си купя нов сутиен. Имам си любим модел, ама поизносен и отивам в магазина, намирам същия, но вместо чашка "С" си взех "В". newsm45. Дано се застопорят , че иначе ще си менкаме със сестра ми, която е "-В" smile3511

# 214
  • София, в полите на Витоша
Здравейте красавици!

Не се вясвам, защото нямам с какво да се похваля   Embarassed, ама не съм и много стриктна... все пак се храня по по- правилният начин, основно месо и редувам със зеленчуци, имам успех с пиенето на вода, вече успявам до обяд почти 2 л. да изпия, но имам голям проблем- не мога да излеза от къщи без да тичам за тоалетна да пишкам.... Обаче като чели има резултат в сантиметрите, не съм се мерила, но дънките са по- хлабави....Иначе кг. не мърдат, ама съм и с месечно щастие....  Mr. Green

А сега- черпя всички Дюканки с няколко големи пилешки пържоли и един голям айран, защото днес ставам на 39!!!

Гордея се с вас!

А в този ред на мисли- забелязвате ли, че пилешкото вече е на цената на свинското  newsm78 Кг. пилешка пържола от филе е 7.70лв., а кг. свинска плешка без кост- 8.90- това са цени във Фантастико.... Не че нещо ме бърка, ама ми прави впечатление.... Дали е защото не говоирм много вече за птичи грип?

# 215
  • да има едно лесно - на мотора
 pipi67   smile3525 Two Hearts newsm59

Бъди много обичана ! И нека те прегръщат винаги ръце и ръчички !

И догодина - на юбилея - с юбилейно свалени кг и см  smile3521

# 216
оооооооооооооооо, pipi67 , мнооого вкусна почерпка! Честит рожден ден, мила! Да си жива и здрава!

# 217
Pipi честит рожден ден   bouquet
Бъди много, ама много щастлива, обичана и нека се сбъднат всички те ти мечти!
А за килограмите не се притеснявай, по-важно според мен е човек да живее в мир със себе си.
Много прегръдки и незабравим празник  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
добро утро!

# 219
Добро утро и от мен!    nbirthday На Pipi67 -Честит рожден ден на патерица.Бъди здрава и много обичана жена и майка.Чувствувай се добре в своята кожа. Two Hearts.
Снощи ми се отвори един купон-то не беше и точно купон ,но беше свързано с дълго "пребиваване "около една маса с пържени картофки свински пържоли и доста алкохол. CryДобре ,че имаше и пиле на грил и риба домашно консервирана,та можах и аз блажено да си хапна...иначе представяте ли си как щях да изглеждам отстрани?  smile3516.
Къде се изгубихте бе хора слабеещи?

# 220
И аз това се чудя  newsm78 Къде са хората?
Аз отивам на работа. Приятен ден от мен.
 Hug

# 221
Здравейте и от мен Simple Smile
Честит рожден ден на Пипи на патерици и от мен  newsm59 newsm67 !
Аз също нямам с какво да се похваля Sad застопорила съм се на 55 килца и няма минуси, а остават още 4-5 да се свалят. Знам си аз че те са най-трудни но понякога се депредирам  Sick
Май започнах да излизма от дупката, в която бях и вече порочните мисли да мина на плодове започват все по-рядко да ме спохождат  Crazy имаме за пример такива рицарки стояли на диета 1 година, а ние тук за 1 месец и обърнахме очите  Mr. Green
Никой не ми отговори за ЦЕПТЕР  newsm78 кажете какво готвите в него и как  newsm78

Лек ден   bouquet

# 222
Ей Дюканки днес сте супер несериозни  #Crazy

# 223

Аз съм за бой smile3538 . Още нито съм ял, нито съм пил , само нерви съм трошил. Сега ша наваксвам .

# 224
Ееей, човек да не ви остави за малко. Аз започнах да отдъхвам (нали знаете, че с един ден ви водя и в работната седмица и в weekend-a)и вий така да зарежете темичката. Ша са караме  Hug Как сте днес сладурани? Нали няма порочни мисли и дела най-вече.

Пипи-то - най-по-хубави пожелания. Здрава да си да се радваш на щерките.

Айче, отчитай поправките на поведението от къде вода и кой ти троши нервите, да му строшим ребрата.

vesi_n права си за Цептера. Аз лично имам една малка тенжерка и за сега само 2-3 неща правя :
1. режа все що има зеленчук у дома, малко пилешко или пуешко, слагам и разни листа на орегано или базил, малко супа на прах и за 20 мун. - чудо!

2. режа си тиква с малко (ох, все забравям как ена бг тази подправка, за щрудел дето е) к...к...не кимьон, уф и после като е готова си слагам малко, заливам я с кисело подсладено мляко и става чудесен десерт.

3. варената царевица и яйца в Цептера нямат равни на себе си.

Хайде приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт