Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 428
  • 407
  •   1
Отговори
# 225

Ех , Майче , направо да ти завиди човек. Laughing Не стига с килограмите , ами и с почивката си едни гърди напред.

Подправката се казва канела.

Аз вече съм сит , доволен , щастлив и пия чай, горещ, миризлив  kaffeetrmker_2 Ядовете забравих , в сабахланта ги оставих. fiuuuuuu

# 226
Здравейте, красавици!
Чак сега сядам пред компютъра и все в движение бях (като Айя) и нито съм яла, нито пила и сега ще наваксвам Embarassed
Не ми се карайте - красива се правих - фризьор и маникюр - нали съм сватбарка утре!
Иначе ей толкова "." не ми достига да се похваля, че съм 88, все някакви си 100 гр ми пречат, но скоро ще ги преборя!
Обичам Ви много! newsm51

# 227
  • Бургас
Здравейте момичета опитвах се два дена да пиша но нещо не ме искаше форума,надявам се с вас да да не е така и да не ме забравяте.
Аз съм твърдо с вас,днес моята нова придобивка кантарът отчете 300гр надолу и съм много доволна.
При мен проблема не е че съм прегрешила някъде  напротив много съм стриктна .
Днес ми е 6 ударен ден и смятам от утре да започна смесен.
Сега въпрос към майчето,да те питам аз досега млечните съвсем ги бях изключила,смяташ ли че ако от утре включа около 150гр сирене,едно мляко и зеленчуците ще стане голямо покачване.смятам малко и повече спорта да увелича за да няма голяма разлика в калориите но знам ли ако кажеш само зеленчуците ще прибавя.
За Цептер аз романи мога да пиша,но единствено по високата цена е виновна всички да не се снабдят с това чудо.
Аз ако не е Цептер честно не знам как щях да успявам да спазвам режима само в него месото е толкова вкусно без никакви добавки.
Хайде спирам да не прекалявам с хвалбите

# 228
  • Sofiа
Честит Рожден Ден Пипи 59
Много щастие, любов и свалени килограми Wink

# 229
Мире, аз самата ям мноооого млечни продукти (повече от месото) и пак свалям, така че не мога да те посъветвам обратното. Само гледай да са ниско маслени и по възможност не много солени. А за Цептера си много права. Аз дори казах на тати, че когато човек го ползва и вижда какво е, едва тогава установява колко "евтино" е платил за такова гениално нещо. Аз днес си сварих пиле в него - ей така без нищо, е нямам думи просто.

# 230
  • Бургас
Благодаря ти майче,и аз така смятам да започвам да ги включвам малко по малко и възможно с най малко сол та да видим ако много взема да качвам ще ги изключвам едно по едно.
Лека нощ на всички

# 231
  • New Zealand
здравейте, дюканки и от мен Simple Smile нещо тези дни не можах да се добера до форума Twisted Evil иначе, не съм се демобилизирала, но и не свалям...пожелавам на всички никакво отпускане събота и неделя, за да се има с какво да се хвалим другата седмица! Crazy

# 232
Добро утро!

Само да ви пожелая приятни почивни дни, но без да давате на режима да почива  Crazy

# 233

Мръднала съм , момичета. newsm44 Ама не умствено , килограмово  newsm68
      Бъдете постоянни , не се отчайвайте .  love001

# 234
  • Бургас
Добро утро момичета,и аз да се похваля още 300гр ги няма от мен ,много съм си доволна ето няма начин да не действа, само воля се иска, дано всички постигат успехи и да им се радват.
Аз от днес мисля да мина на смесен режим за 5дни и после да редувам 5/5,но за мсесения смятам да вклкючвам по малко храните,че досега млечните ги пренебревах да не ми го върнат тъпкано
Хайде лек ден  и успех на всички

# 235
Добър ден и от мен.Браво за свалените килца на Айя и Мира.Аз от днес отново започвам смесени дни и сигурно ще задържа.Дано да задържа ,защото довечера ме чака един рожден ден ...та трябва да  newsm61стискам зъби.А снощи бях нещо страшно огладняла...от  тренировката ли от времето ли....Обаче много пилешко излапах и за десерт имаше място -кисело млекце,изварка и малко степче/това последното ми стана любим десерт./Стискам палци на всички в почивните дни да дюканстваме без издънки.Весел ден. newsm03 newsm10

# 236
  • Варна
Здравейте и от мен.
Гостито приключи.Признавам,че се поддадох на сладките изкушения/в разумни граници/.За щастие няма поражения.От вчера отново съм на протеини.Ще правя 5/5.

# 237
  • Бургас
Момичета, да се похваля, вчера най-накрая си намерих овесени трици !!! Открих ги в едно магазинче за диетични храни близо до Плиска. И вече ги хапвам!
 А иначе при мен режимът си върви, но вчера попрекалих малко с кока-кола. Други прегрешения май нямам, като изключим и няколко парченца натурален шоколад!
 Ами това е от мен!  Hug

# 238
Честито на всички свалили, нищо че са по 300гр - капка по капка  Laughing
Аз от днес след двуседмично прекъсване съм на линия по надъхана и озлобена срещу килата от когато и да било. Ще им светя маслото  #2gunfire Пък като имам и вашата подкрепа, както и вие мойта, няма начин да не стане.
Приятна почивка и нека силата бъде с вас  Heart Eyes

# 239
Гледам, че днес въпреки че е събота сте по-сериозни в писането от вчера Simple Smile
Я кажете вие когато сте на смесен хапвате ли си тиква newsm78 аз много обичам и си я правя печена в тавата без нищо и става супер   chef Тиквата нали е зеленчук  #Crazy да не съм прегрешила без да подозирам  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт