Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 432
  • 407
  •   1
Отговори
# 240
Тиквата има  следната хранителна стойност-100гр-1,00Б;11,69В;0,10М.На мен ми се струва не особено подходяща с тезе въглехидрати.При всички случаи е по-добра от шоколада обаче/няма да издребняваме/ Wink

# 241
здравейте, момичета! отивам да пия вода

# 242
  • Бургас
E днес слабо участие,аз днес съм 1 ден на смесен режим ама май много ме е страх от новите храни та съм хапнала от зеленчуците 1 1/2 домат и 1/2 краставица заедно с рибата тон за вечеря,другите хранения си бяха само протеинови,за утре ще видим как ще я караме пък ако не ми понасят много смесените ще карам 7/3 и дано е по успешно а когато повече кг паднат тогава ще се върна 5/5,засега не съм имала нито едно прегрешение дано така да е и занапред,но аз съм си голям инат,засега мога само да кажа че без глад свалям кг е такова чудо не бях правила може много бавно да е но поне знам че това може да е последния режим който да правя и да имам толкова излишък по себе си.
Хайде лека вечер и без изкушения.

# 243

Момичета , тотално оплесках програмата вчера. Признавам си без бой.
    Свински мазни мръвки , солени трушии , люти чушки ..... луд , луд съм за връзване. Ама да им се чуди човек на акъла , какво са ги заколили тия прасета още сред лято  newsm78.
    Оплаках се. Cry Днеска съм наказан smile3538

# 244
  • Бургас
Добро утро момичета,
Днес съм+200гр но се чуствам много подута нещо овесените трици не помагат,затова сутринта ги изядох 2с.л с 3 с.л косело мляко.
За днес съм планирала и мако зеленчуци да хапна.Засега в смесения не ме интересува дали качвам някой грам защото дрехите определено започват , малко по малко да излизат от гардероба так, че + 200 ,300гр сега не е толкова страшно.
Само ми е чудно защо се подух така  ще видим тая работа.
Айя,не се тормози толкова сега като водиш кантара след прегрешенията ще се мотивираш повече,мисля че ден два в правия път и ще си върнеш формата.

# 245
Ехо момичета! Приятна неделя!

Аз вече си бачкам, но имах страхотни преживявания от последните петък и събота, та още ми държат настроението ей, там във висините. Чувствам се страхотно. Наистина не мога да ви предам колко съм убедена, че "лишенията" си плащат. Това, което имам днес не може да се равнява на никаква, ама никакава храна. Супер!

Приятен ден!

# 246
Добро утро и от мен!
След вчерашния ми първи ден на протеини кантара отчете минус, и вече е под 60кг  Laughing
За днес съм запланувала скариди, но още се чудя как да ги готвя.
Мира не се притеснявай и аз се бях подула на първия си смесен ден, а ако не ме лъже паметта май беше така и при други момичета. Сигурна съм че утре ще се оправиш.
Весела и приятна неделя мили момичета  bouquet

# 247
И аз снощи малко съгреших! EmbarassedЗнаех си ,че този рожден ден ще ме извади от строя.Като съм слабохарактерна -пада ми се.Не се сдържах при вида на синьо сирене. Хапнах си и три хапки от тортата.Сутринта както съм и на смесен режим кантарът веднага ме осъди с +1кг.  #Cussing outДнес продължавам по правилата  пък ще видим кой кого  #2gunfire

# 248
Забелязала съм, че събота и неделя винаги действат малко прегрешаващо на режима. Но затова са работните дни - да се стяга коланчето.  Grinning
Аз съм на задържане вече много време и ще облекча малко режима. Ще вкарам малко продукти от задържащата фаза за около 1-2 седмици, а след това се връщам пак на основната диета. Дано малко разнообразие в храната и после нова изненада с протеини повлияе добре на отслабването.  Praynig
Хайде утре на линия - и да не ми се "хвалите" с плюсове  Naughty

# 249
Вчера изядох освен протеиновите манджи 1/3 пакетче Зайо  Байо с лук, ама това щото детето го пръскаше наляво - надясно, та аз обирам  Embarassed

На туй се вика класика в жанра! Само, за да подсиля собстевните си думи, които непрекъснато ви редя тук те цитирам. Когато спрем да се отнасяме към себе си като към кошчета за отпадъци - тогава се променят нещата истински!

aseim2 нали ня ми се обиждаш, съвсем нищо лично, само използвах момента.
А, няма кво да ти си обиждам, права си...

Аз преди малко се връщам от прованса, от събота съм на смесен режим, маам зеленчуци Simple Smile
А, маслините заленчуци ли са? Simple Smile май са плодове, ама ядох сега, признавам си.
А какво устройство си докарах от зелевата туршия, не е истина...

Не съм се мерила, утре сутринта ще направя един кантар да видя Simple Smile

Яде ми се нещо сладко кат на дзвер  #Crazy

# 250
Ами аз маслините ги броя към зеленчуците, но хапвам най-много 3-4, защото повече ме притеснява солта в тях. А обезсолените са ми гадни.

# 251
  • Балчик-Сливен
Здравейте и от мен . LaughingМного добри новини на отслабващи момичета.
От днес пак 5 дни съм само на чисти протеини.Доволна съм от себе си .Килограмите се свалят и, както казва maikata , има толкова хубави преживявания,които никаква храна не може да замени.
Затова пожелавам на всички ви страхотни преживявания

# 252
Хайде добро утро и от мен!

Днес съм олекнала с още едно килце и съм доволен. От днес съм на смесения. Трябваше още вчера да го започна, но бях толкова въодушевена от емоциите в края на седмицата (свързани между всичко останало и с проби на дрехи), че продължих в пълна еофория протеините с още един ден. Дори днес чак ми беше жал да спра, но знам, че е необходимо - така задържането става факт.

Приятен ден ви желая!

# 253
Браво на теб! Ама вземи се спри, че ще изчезнеш  Joy

# 254
Ахааа, как така ще изчезнам - ами!  Naughty Света от таков дзрер кут мени нема са отърве туку тъй! Не бой се!  Crazy Ама наистина няма да прекалявам, искам само още кило-две-пет  hahaha Не, не, майтапя се, наистина кило-две, за да имам място за евентуални казчвания, че то нали знаеш, нашето пусто тегло не знае да закове и да си седи там. Все във висините го тегли.

Общи условия

Активация на акаунт