Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 437
  • 407
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Добро утро, и от мен момичета
Днес съм много щастлива цели 700 гр ги няма вече с 74,800 и то на електронния кантар сега само на него се меря че другия само излишно ме радва.
tanita_ko,останаха 4 год Joy Joy Joy
Айче давай менюта че аз само пилешки пържоли взех да ръбам и се блъскам какво да си сложа в устата.
Хайде и другите да пишат дано имат успехи.

# 316
Уф, така е Мире, като е чист протеин си е една голяма скука в менюто. На мен единствената радост в тези дни е палачинката с трици - иначе само пиле, яйце, пиле яйце, ку-ку-ри-ку ....
Ама и кантара като радва и всичко бъъързичко ми минава  hahaha

# 317
  • New Zealand
добро утро и от мен! не съм писала тези дни, защото при мен няма никаква промяна...продължавам да си задържам. обаче имам една радостна новина Simple Smile тази сутрин ми дойде, а кантарът не показва изменение в килограмите нагоре, което ме довежда на мисълта, 4е като ми свърши, може би ще мръдна надолу Praynig

# 318
  • Бургас
Майче аз да ти кажа съм на смесен ама само малко зеленчуци си позволявам пък и сега не са ми вкусни,от всичко на света мразя кисели плодове(не узрели) и безвкусни зеленчуци,та само краставицата ми понася добре и днес морковчета че хапвам.
Да попитам аз пък дано някой отговори кисели краставици може ли в смесения или имат нещо забранено.
 aventura,ще има мърдане и мен вчера ме изненада по рано с 5 дни,не го очаквах защото кантара не показваше покачване,а даже спадах с по малко,но днес вече имам резултат и то много добър

# 319
     Мире , на мен пилешкото е единственото месо , което не ми омръзва. Мога да го ям за закуска , обед и вечеря.

За сега съм хапнала:

8 ч. -  3 л кисело мляко , 3 л трици , канела и подсладител /много вкусно/
  10 ч.-  1 варено яйце
  12 ч.-  рибена чорба / сварена риба , зеленчуково бульонче, магданоз за красота и малко лимон/
  15 ч.-  пак рибена чорба
  19 ч.- предстои пилешка пържола

Другите неща ще ги допълвам тука по-късно. Кафетата няма да ги броя  smile3521

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 18:38 от Айя

# 320
  • Бургас
А пилешкото и аз много го тача,само рибата не ми е любима нищо че съм морско чадо само миди калмари скариди и такива дарове много ям ама сега им нямам вяра от къде са и ги пропускам.
Иначе и аз засега съм на три с.л мляко и трици,и ще си правя омлет а за работа ще си взимам пилешко месо.
Я да ви питам на работа правят едни пилешки пържолки ама са били в марината питах в нея нямало соев сос,до сега два пъти съм хапвала от тях и нямах проблем,ама като си ям напълно безсолно те бая соленки ми се виждат има и печени пилета те са по безсолни но и те с марината,
та как смятате дали ще е проблем ако хапвам от тях веднъж седмично
И за маринованите краставички пак да питам може или не.
Простете ми за въпросите ама тая пуста книга още не съм я взела и съм в чуденка,пък искам без грам прегрешения да действам,защото съм убеден,че това е ключа за свалянето,поне при мен.
Хайде засега ви оставям да правя коремни преси да хапна и на работа.

# 321

Ами тва с  маринатите , не вярвам да е кой знае какъв проблем. Все пак не ядеш такова месо на всяко ядене. А краставичките може само като овкусител.Аз още се съмнявам , дали Дюканчо е имал в предвид мариновани краставички, щото в тях има захар.

# 322
Здравейте момичета!
Аз продължавам със смесения режим, но този път въобще нямам никакви минусчета Twisted Evil
Мисля в понеделник да направя лунната че малко да го стресна този мой организъм ама ще си помисля.  Останаха последните 4 кг и май трудно ще ги преборя.

# 323
Трудно, Искре, трудно, накрая си е война, да му се невидяло и ... Я ний да заформим камара на "последните" - ще ги  #2gunfire тез последни килограми заедно, белким се стресират, щото за сега те нас стресират.

Мире, ти ква таз работа по неделите???  newsm78 Я малко почивка, де!

# 324
  • Бургас
Айя,мерси мила за маринатата и аз мисля че няма да е кой знае какво само че е по солено но то това не е кой знае какво, пък и аз сол приемам  само от продуктите които хапвам допълнително на нищо не слагам.
За краставиците и аз така мисля няма да ги ям знам че такива зимнини не са подходящи при сваляне на килца а напротив
Майче нема почивка хич не им пука на хората събота неделя искат да купуват,ама така е докато са малки моите не мога да работя по специалността си, че и тати е от тъмно до тъмно на работа и аз трябва да се жертвам,но за добро е пък и още малко.
IrkaMisirka,ще ги свалиш само инат и това е.
Момичета досега не съм го писала но в момента умирам да ви кажа,че благодаря на бог че ви има наистина много ми давате всеки ден,толкова мотивирана и жива отдавна не се бях чувствала.
Хайде да не ви отегчавам с моите сантиментални емоции
Лек и весел почивен ден

# 325
Здравейте, красавици!
Имам си сериозни прегрешения (много алкохол, салами) и нр ми до хвалби, даже се чувствам като предател, защото всички тук сте били стриктни!
Мисля следващите дни да се самонакажа и да поправя пораженията!
Лек ден!
Ирка, луната е във вторник - заедно ще се наливаме с вода !

# 326
Здравейте и от мен!

Бравос на Дюканчо и ОГРОМНО благодаря на момичетата тук!

Задържах тая седмица минус 2 кила, дето ги бях свалила с ударната диета по - миналата седмица 5 дни, от утре съм пак на протеинки само.

А да си призная и малко шИколад омаах  Embarassed ама сега, и аз съм хора и сгрешавам.

Обаче имам още 6 (само шест) кг да давам надолу. И ставам както бях преди да забременея! Направо не мога да повярвам че някога ще съм слабичка (е 64 кила не е много слабичка, ама спрямо сега е)

И после кой знае, може пък до 60 да докретам някак си. От 25 годишна не съм била 60 Simple Smile Simple Smile

Ех, умрях от кеф, а това че трябва сами да си се четкаме малко за да се чувстваме добре си е напълно в реда на нещата.
Иначе каквото и да си говорим хич не е лесно да караш само на протеини, ще се опитам още един два пъти да карам 5/5 но нищо не обещавам.

Айде чао за сега

# 327
      Добрутро , момичета.
      Много бях стриктна вчера и резултата е плюс полвин кило. Днес продължавам , няма да се отчайвам , обещавам.

# 328
Добро утро момичета.След еднодневно мълчание пак се включвам след грипа ,който ме мъчи.Нямах прегрешения.Сега съм на смесен и разбира се както се сещате задържам Close.Прави сте мацки ,че колкото по-малко кил. имаме за сваляне ,толкова по-бавно и мъчително става./а съблазните дебнат от всякъде,а и празници се задават/Ние обаче затова сме тук и  #2gunfireникакво предаване.Мире, аз кисели краставички не ям,защота има и захар в тях/Дюкан е писал в книгата за корнишони,но със сигурност не е имал предвид да са стерилизирани/.Има идруги краставички,които се продават от бидони-те са в солена саламура,но се сещай колко сол има в тях. Rolling EyesАз сутринта изядох 200гр кисело мляко+2с.л.овес.трици+1с.л.пшенични трици,кафе разбира се с малко прясно мляко.Уффф увлякох се в писане #Crazy

# 329
Танитке, Айка,на всеки се е случвало да кривне от пътя по една или друга причина-хора сме....Според мен важното е да знае  и да може навреме да се върне обратно и да се задържи там колкото може повече.  bouquetАз нали съм на смесен и снощи доста си хапнах задушени:броколи,карфиол,лук,малко морков и гъби,подплатени с 250гр риба.Не знам някой дали е пробвал следния сос:киселомляко+дижонска горчица +малко извара+чер.пипер и сол на вкус.Забърках го вчера и си овкусих зелевата салатка/а става и за други зеленчуци.maika жива и здрава да си с твоята рецепта за син патладжан и пилешки гърди.Получи се добро хапване.Само където мъжът ми ме гледа странно през цялото време. Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт