Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 433
  • 407
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро Simple Smile
След едноседмично изоставяне на режима, аз отново съм тук и ще правя 5 протеинови дни и дано го изненадам този организм и да започне да сваля  #2gunfire Като знам колко лесно ги свалих първите 4 кила, ми се искаше и последните 4 да са така лесни но ......

tanita_ko, ти ако знаеш аз колко прегрешения имах през изминалата седмица, но не съм качила  Peace

Желая ви хубав ден   bouquet

# 331
Кому добро, кому не толкоз  Cry

Аз съм такъв педант спрямо диетата, мърморя за умора, но не се давам и днес кантара ме награди щедро с +0.700 ! Много ми е чоглаво, най-вече защото не мога да намеря причината. Уффффффффффффф!

Е, хайде, не трябва да се вкисваме. Ша ми мини ......

LUZORO шо та гледа странно, дай му да опита - вкусничко си е. Аз понеже вчера ми беше първия ден от смесения си накупих един тон зеленчуци и направих мещо като гювеч. Така ми се ослади, че 3 пъти си сипвах (прасе), ама добавях и сол, може би това ми е направило лоша услуга.

vesi_n и аз започвам да се дразня от трудния край. Абе ще ги преборим ние, ама ... преди това ще ни извадят душата.
Къде ни потъна Десито, бе?  newsm78

Айче заедно сме, ако това успокоява ...

Приятен старт на седмицата!

# 332
Здравейте, красавици!
То, че няма отказване е ясно! Първият път , когата прегреших беше без последствия, ама втория ми го върна и за първия (за Дюки говоря)! Та вече ще знам, всичко вижда големия брат!
Както и да е, сама съм си виновна, утре ще спазвам луната и дано всичко се намести!
Благодаря Ви момичета за подкрепата! Hug
Лек ден на всички!

# 333
tanita_ko, злато си  Hug Чак сега ти видях предложението, че събота и неделя бах на работа. Страхотна идея! Още днес ще пробвам. Ама като се върна от работа, че да не стане гаф...  Joy Joy Joy Аз много обичам магданоз, а с отворени ръце приемам всичко, което ще ми помогне да отслабна.
Дори сега съм в нова еуфория. Една позната на сестра ми спомена за едни масажи само на краката. С 10 процедури станала на половина, пък била на лека диета, без особени ограничения.  newsm78 Само дето трябва да се направят 10 процедури, а едната е 20 лв.  #Crazy Ама нещо много съм се навила, та ще видим тая работа  Simple Smile

# 334
Пробвай, Деси!
Аз от сряда съм на смесен, така че млякото ще е с магданоз! А за процедурите - сигурно ще помогнат, ама залагам преди всичко на режима! Hug

# 335
Здравейте и от мен днес Simple Smile

Започвам пак ударно но смятам този път да не е 5 дни а 3 примерно, па после 7 смесен и така...

До сега ядох кисело мляко с овес, но си уварих овеса че ми е много неприятно така неварен да го ям Sad

Всички ми правят комплименти че съм отслабнала, аз не виждам пък как с тия 2 кила чак толкова да си личи  Rolling Eyes

# 336
    Ох , Майче , давай да си пострадаме. Друго си е в компания. И за хубаво и за лошо.Ама викам и Танитка да включим  Hug
    Десси , вярваш ли , че чак такава файда от тез масажи? Аз не толкова.Със сигурност ще има ползи големи , ама чак толкоз заслабващи  newsm78

Израелския въздух гачили ша й кат нашия и от него се качва  newsm78

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 11:56 от Айя

# 337
Здравейте момичета  Grinning
Аз съм изоставила напоследък режима, че нещо не се чувствах добре и имах ужасна липса на витамини и страхотна умора. Препрочитам ви обаче, отвреме-навреме и ви се възхищавам на волята, особено като задържате по толкова много време и намирате сили да продължите напред. Особено ако има задържане доста дни, а има много килограми за сваляне, според мен трябва да се направи някаква промяна, точно за стимул на метаболизма.
Успех на всички вас!

# 338
За масажите, една моя приятелка свали почти всичко след бременността точно с масажи и кожата и изглеждаше чудесно след това. Аз също искам да опитам, но при тези цени тук е просто абсурд, след Нова година като се върна в България, ако се случи да остана повече дни, смятам да направя една серия. А големите звезди, практикували точно това, като нямали време или желание за тренировка, се подлагали на масажи  Peace

# 339
aseim2, мерките напредват по-бързо, затова е готин режима!
Аз какво да кажа, като смъкнах 10 и още се правят някои, че не забелязват! Не, че ще ми накривят шапката, ама е много стимулиращо някой да те похвали! Hug
Така, Айче, тази седмица ще съм при мрънкащите! Ама ми беше вкусно като набивах луканка оня ден, и колко вино изпих, направо излагация! Embarassed

# 340
За масажите - те са си като тренировка, която раздвижва всички мускулчета, дори тези, които няма как да тренираш! За миналия Р.Д. на мъжа ми му подарих масаж (как реагира и колко майтапи отнесох после в офиса дали е бил с консумация или не, няма да говоря)! smile3521
След това ходи с мускулна треска около една седмица! Това е спорт за по-мързеливичките! Но диета си трябва! Туй е мойто скромно мнение!

# 341
Аааааа, без диета не става  Naughty То е ясно.
Просто ми обясниха нещо, което аз не знаех до сега. Където са ни прасците на краката имало мастни депа, които ако са ти запушени, не можеш да отслабваш, дори и да спазваш диета. С тези масажи, професионални разбира се, се отпушвали тези мазнини и това подпомагало отслабващия процес. дали наистина е така?  newsm78 Аз ще разпитам по-подробно и ще ви кажа, ако ви е интересно.

# 342
И аз искам луканкааааа и лютеница, и "златна есен", и банички, и вафличките от 6 ст. и и и и
Уфффф, спомени... А има още много - родопчета, чайки, цялото ми детство  Party

Айче той въздуха тук по-дебелеещ. Ела ги виж тукашните момичета, доста са трътливи. А аз преди 4 години попаднах случайно във Варна. Е, казвам ти, врата ми се изкриви да се залисвам по красиви жени. Наистина много красиви и елегантни. Удоволствие за окото.

# 343
Имаме си рожденничка - Майка зайка!
Бъди щастлива и богата с приятелите и семейството си!
Защо не се разписваш при нас вече? Изостави ли ни?

# 344
Деси, прости ми любопитството, ама ако искаш не отговаряй!
Като ти гледам лентичката (45 кг) ми идва питането за начало и цел, пък и колко си висока! Така де, аз се имам за бая дебела пък засега ми стига да стигна 60 кг! После сигурно ще се полакомя за още, но, божке, колко е далече това! Hug

Общи условия

Активация на акаунт