Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за подсилване на растенията, споменати в публикацията?
Какви са симптомите на преполиване при растенията?
Какви са методите за биологична защита срещу брашнеста мана и листни въшки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за подсилване на растенията, споменати в публикацията?
Някои от методите за подсилване на растенията включват използването на обелки от банани, черупки от яйца, дървесна пепел, утайка от кафе, вода, в която са варени яйца, минерална вода, мляко и чай. Освен това рецепта за ефектно подхранване включва разтваряне на мая във вода и поливане на растенията с нея.
-
Какви са симптомите на преполиване при растенията?
-
Какви са методите за биологична защита срещу брашнеста мана и листни въшки?
Методите за биологична защита срещу брашнеста мана включват отстраняване на заразени области и пръскане с чеснов извлек. За листни въшки се препоръчва поставяне на клечки кибрит в почвата с барутчето, обърнато надолу, сушене, поливане с разтвор на калиев перманганат, пръскане с чеснов извлек и разрохкване на горния почвен слой.
-
Какви са причините за пожълтяване на листата на растенията и как може да се реши този проблем?
-
Как можем да се справим с паяци и акари по растенията?
Твоята е различен вид от моята ми се струва.
, а тия са скъпи цели растения - ми евтина съм ко да направя:satisfied:. Отделно, че ме радва да правя от нищо-нещо. 
То бая форми има, коя е тази, която чакам нямам идея, не пише в обявата. Ако се справя, може да помисля за голямо растение, но за момента не смея да хвърля толкова пари за едно цвете. Иначе наистина са страхотно красиви. Надявам се цените им да паднат още - както намерих розовата принцеса. До скоро са стрували по два бъбрека парчето
- за сега неуспешно.