Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 547
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Днес куриерите всичките ги занимах със себе си Laughing

Освен всичко останало (което не е по темата), една поръчка от парфюми шоп (SL Une Bois Vanille и Laine de Verre (който ще нося по-скоро лятото, но цената беше много симпатична сега Wink ) и VCA Bois d'Iris за който наскоро ме подсетихте) и една от Скарлет (течни сенки на Ести, прахообразни на някаква нова за мен марка - Erredue - уникално добри, с холограмен ефект, и едно червило на Origins). Не мога да видя срок на годност на нищо от козметиката, но всичко изглежда и мирише добре, така че нямам притеснения. Аз доволен Simple Smile

# 526
Момичета и момчета, какво следите за Черния петък? Аз ще дебна основно Делириум за Джо Малоун. Искам да пробвам продуктите им за тяло (ще се радвам за отзиви) и след проба много харесах Скарлет Попи. Също така любов от първо помирисване ми е Олимпеа и нея също ще дебна. Ще хвърля око и на Емаг.

# 527
Тъкмо им се чудих на тези Erredue, натрупала съм неща в количката, но не познавам марката, мерси за информацията Heart

В парфимо има Bois Dore, който рядко е наличен, аз вече се възползвах. https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … um-za-jeni-75-ml/

# 528
Тъкмо им се чудих на тези Erredue, натрупала съм неща в количката, но не познавам марката, мерси за информацията Heart

В парфимо има Bois Dore, който рядко е наличен, аз вече се възползвах. https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … um-za-jeni-75-ml/
Да запитам - на какво според вас се дължи огромната разлика в цената на един и същ оригинален парфюм в двата сайта - показания от Жасмин и този - https://douglas.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-bo … re-041569#reviews

# 529
Най вече в това,че първия ще свърши много скоро,а другия ще си е все така наличен. Нямам въпросния парфюм,но  едва ли има друга разлика.

# 530
  • Балчик
Венера (fragrances.bg) са пуснали някои аромати с -30%  на 18-ти и 19-ти ноември.
Смешна работа. Тези, коити съм забелязала са си на същите цени. Пък то и един избор!

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 16:34 от Джемма

# 531
# 532
В V&A Moonlight and patchouli се влюбих тествайки го в Дъглас преди, мисля, пет години. Цената му (~250 лв), ми беше непосилна. Преди година си го взех за около 130 лв от Парфимо - нищо общо с трайността от Дъглас. Нищо не твърдя, само споделям.

# 533
elinor.bg  -22% на всички продукти - код black

Kодът важи за всички продукти - без намалените -  до 28.11.2021

# 534
  • София
Гледам, че в Parfimo цената за VCA Orchidee Vanille e най-добра. Дали има шанс още да я намалят около черния петък.
Така и не я придобих тази ванилия, защото през годините от няколко пъти тестване на китките в БЗ все ми се струва адски тиха, скромна и нетрайна, може би ако се напръскам добре ще е друго възприятието ми. Принципно не харесвам нахални парфюми, но и такива, които не можеш да усетиш също ...

# 535
Имаше Lira 30ml в Елинор, дано сте я хванали желаещите я

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 16:50 от Фръц!

# 536
От утре в продължение на цяла седмица в магазина на Elinor в Бизнес парк София ще има - 30% на абсолютно всичко. Simple Smile

# 537
Колко струваше?

# 538
Колко струваше?
189лв преди отстъпката

# 539
  • София
От утре в продължение на цяла седмица в магазина на Elinor в Бизнес парк София ще има - 30% на абсолютно всичко. Simple Smile
А там само нишови ли има?

Общи условия

Активация на акаунт