Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 556
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 540
The Catcher in the Rye, не, има много Tom Ford, Afnan, Al Haramain и доста други бюджетни брандове.

Благодаря на makeup, че сбъдна поредната ми мечта. Purple Heart Малко ми се позабави поръчката, но си заслужаваше чакането. Много съм доволен и оставам ваш клиент. Simple Smile

# 541
  • София
О, чудесно, мерси! Heart Eyes

# 542
# 543
  • Пловдив
Milen, кой е парфюмът на Xerjoff?
Честит! Simple Smile

# 544
Aз не разбирам защо в Германия в Парфимо (parfimo.de) няма парфюми на Van Cleef. Каква е логиката да дават изгодни цени на нас , а при тях да ги няма. И то се чака с дни идват уж от някъде и могат да дойдат в БГ, а в Герания не. В Нотино, примерно, стоката е една и съща и в Германия и в България. Винаги съм се чудила Парфимо някакво второ качество за източна Европа ли зареждат. И как винаги в България има Van Cleef, a в Германия - не - не че проверявам всеки ден, ама когато и да съм пробвала все точно това няма, другите неща ги има и при тях няма много разлика в цената там и тук, но Van Cleef и на мен ми е малко съмнителен от тях - на половин цена...

# 545
Може да става дума за изключителни права за продажба на определена марка на дадена територия от даден търговец, които да изключват възможността да се продава от други или условията да не са изгодни.

# 546
търся Leather Essence Ferrari, но го намерих само на едно място за неприятната цена от 106 лв.
дали пропускам някое по-човеколюбиво място?

едит: последна поръчка - adult от скарлет, 100 мл с код за 79 лв., доволна съм

# 547
Ами примерно защото за Германия Ван Клийф си имат ексклузивен представител, който не се е договорил с Парфимо ....

# 548
  • BG-DE
И други марки, като Монтал и Мансера не се предлагат в немското Парфимо.

# 549
търся Leather Essence Ferrari, но го намерих само на едно място за неприятната цена от 106 лв.
дали пропускам някое по-човеколюбиво място?
Намерих тук тестер, но дали ще е наличен действително.. А в Старкорп има 10 мл..

# 550
сиси, благодаря! Flowers Hibiscus
поръчах го, да видим дали ще дойде изобщо

# 551
Milen, кой е парфюмът на Xerjoff?
Честит! Simple Smile
lili_78, благодаря ти! В еуфорията съм пропуснал:  Xerjoff: Alexandria II

# 552
  • Пловдив
Надявам се ще споделиш впечатления в другата тема Simple Smile
Аз не познавам нищо от луксозните серии на Xerjoff и ще ми бъде интересно да прочета нещо за тях.

# 553
  • София
Взех си това спряно чудесниче от Долче. Ама вече няма пари за ЧП, та ще чакам само намалението на ЕЛ.

# 554
Надявам се ще споделиш впечатления в другата тема Simple Smile
Аз не познавам нищо от луксозните серии на Xerjoff и ще ми бъде интересно да прочета нещо за тях.
Може да попиташ във Висша козметика какви мостри имат налични и ако искаш да си поръчаш. Заслужават си личното запознаване,  особено Александрия 2

Общи условия

Активация на акаунт