Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 522
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 90
Който е рефил, е отбелязан като зареждаем, но в случая може би са пропуснали Thinking.

# 91
Зареждаем и рефил са различни неща. Зареждаем е рефилабъл,а рефила си е пълнител за зареждаемия.

# 92
  • София
Обадиха ми се и на мен от Прити Шоп и потвърдиха доставката  а L’interdit Rouge. Тръпна в очакване! Явно са го заредили отново.

# 93
  • Стара Загора
Въпрс към господата, които ползват Одеколони или имат наблюдения. Питат ме за такъв с аромат като от едно време. По остър и на спиртна основа.

# 94
Здравей, от къде е Armani code ?
[/quote]

@_ni, От Нотино е. В кошницата ми си го запазих преди известно време на хубава цена и ми хвана и кода някакси.
И добре, че го поръчах и вече получих преди да ми изтрият кошницата.

# 95
  • Чукарландия
Радика, прекрасна нова тема, а на теб - поклон за труда!🌹
Успешни покупки на всички, повече намаления и задължително безплатна доставка да си пожелаем! 😊

И в този ред на мисли да попитам има ли код за Елинор в момента или изчакват може би да пуснат нещо за ЧП?

# 96
Радика, прекрасна нова тема, а на теб - поклон за труда!🌹
Успешни покупки на всички, повече намаления и задължително безплатна доставка да си пожелаем! 😊

И в този ред на мисли да попитам има ли код за Елинор в момента или изчакват може би да пуснат нещо за ЧП?

Elinor - mid15, lovelinor. И с двата кода става.

# 97
Зареждаем и рефил са различни неща. Зареждаем е рефилабъл,а рефила си е пълнител за зареждаемия.

Да, съгласна Simple Smile. Но в случая няма значение, защото и пълнителите са описани и са в други шишенца.

# 98
  • Чукарландия
Благодаря, НУКИ! 🌹

# 99
  • на земята
Благодаря, НУКИ!
Парфюмите от ЕМАГ дали са оригинални?
Ако някой е купувал скоро ще се радвам да сподели.

# 100
Благодаря, НУКИ!
Парфюмите от ЕМАГ дали са оригинални?
Ако някой е купувал скоро ще се радвам да сподели.

Купувала съм само с доставчик Емаг и всичко е било точно винаги. Имам спомен и за други дами и господа споделяли същия опит.

10 BGN отстъпка за поръчки над 150 BGN с код: bg10onlinepromo - Parfimo.bg + 3 % кешбек.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 09:05 от НУКИ

# 101
iv4enceto_91, по-скоро обърни внимание на Dior Eau Sauvage Cologne или Acqua di Parma Essenza/Intensa.

Преди малко върнах Narciso Rodriguez Bleu Noir (с нарушена цялост) към Долче - увериха ме, че е в добро състояние, но получих течащ флакон с ръждиви петна отвътре. На всичко отгоре си платих 5 лв. за връщане на пратката, скоро няма да се сетя за поръчки при тях.

Наскоро купих Valentino Uomo Acqua от Скарлет и Paco Rabanne Invictus Victory от Прити шоп - без забележки.

# 102
  • Стара Загора
Ако някой търси тестер на Chanel Allure EDP 100ml (получих известие по имейла)
https://www.parfimo.bg/chanel-allure-eau-de-parfum-za-jeni-100-m … _campaign=product

# 103
# 104
Два пъти съм поръчвала от eMag парфюми и двата пъти всичко беше точно доволна съм и от сайта и от aроматите

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 11:39 от Mimeto74

Общи условия

Активация на акаунт