Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 538
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 105
Получих си пратката от Прити шоп, нямам подарък, мострите са сложили каквито има. Утре ще си пробвам новите придобивки, че днес съм с Ели Сааб и просто е невъзможно да се усети нищо друго, когато съм с него.

# 106
  • Пловдив
Имам мейл с линк за намаления от Брасти...Продуктите:
https://www.brasty.bg/razprodazhba-na-parfyumi
https://www.brasty.bg/black-friday?utm_source=newsletter&utm … tm_content=banner

# 107
Scarletbeauty работи Simple Smile.

# 108
  • Sofia
Снощи поръчано мини на "JIMMY CHOO I Want Choo"  и преди малко си го получих от магазина им на Витошка.
Доволна Satisfied!

# 109
  • Sofia
Разочарована съм от PrettyShop.  Първо чаках поръчката 5 дни, второ подаръка мини парфюм от 12 мл липсва и трето, но най-важно - отношението на служителката. На въпроса ми защо го няма и защо не са ме уведомили преди да пратят непълна окомплектовка небрежно ми отвърна " Ама то е подарък. "  Е, и? Това ги освобождава от ангажимент ли?   Ако знаех, щях да взема 35 мл или още тогава да я откажа, не да си губя времето из куриерски офиси. Отказах им поръчката с възпитателна цел. Естествено си платих транспорта,  нищо че е тяхна грешка. Не се прави така, аматьори. Повече няма да поръчвам от там. Нещо ако е на супер оферта - на място в магазина.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:15 от Karen

# 110
От Прити шоп ми се обадиха днес, че няма да си получа поръчката с Руж. Предлагат 50мл., отказах.

# 111
От Парфимо, поръчан 28.10 и пристигна 01.11. Тестер с добре прилягаща капачка, почти съм сигурна и с празен ход, утре ще пръскам( че днес се наслаждавам на Сатен мууд екстракта) Simple Smile  Цена 80.90лв +4,50 доставка. Доволна

# 112
Дами и моята пратка от Прити я няма  /28.10.21 - 9 часа/.... да се смея ли , да плача ли - идея нямам Simple Smile)))))) Ако ми я доставят евентуално навярно са я прекарали през Нагорни Карабах .....

# 113
Не бях преглеждала мейла днес, та има Oud wood TF 30мл в Парфимо, след код цената би станала към 195лв. Ако някой си го търси да атакува. Аз моя го взех преди повишаването на цените от Делириум с намаление+код за 160лв.
Дали ще вземете 30мл или 50мл от Парфимо, цената за 1мл ще ви е идентична Wink

# 114
Здравейте, да попитам, по спомени колко най-изгодно сте виждали Innocent - Mugler? Търся го за подарък и понеже няма да е само той, ми се иска да го взема на добра цена Blush

# 115
Някой знае ли през какъв период от време Сефора правят намаления от 20%? Наточила съм се за 2бр.Chanel, но искам да изчакам отстъпка.

# 116
Здравейте, да попитам, по спомени колко най-изгодно сте виждали Innocent - Mugler? Търся го за подарък и понеже няма да е само той, ми се иска да го взема на добра цена Blush

В момента тук е най-изгоден:
https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-innocent-eau-de-parfum-za-jeni/

# 117
Не бях преглеждала мейла днес, та има Oud wood TF 30мл в Парфимо, след код цената би станала към 195лв. Ако някой си го търси да атакува. Аз моя го взех преди повишаването на цените от Делириум с намаление+код за 160лв. Дали ще вземете 30мл или 50мл от Парфимо, цената за 1мл ще ви е идентична Wink
Скрит текст:

тук: а на едно забранено място го има и на 240лв. - 50 мл.  !

# 118
20% на всички парфюми на Al Haramain, като използвате промокод: alharamain - Това в Елинор.

# 119
Намалението е само за тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт