Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 545
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Някой знае ли през какъв период от време Сефора правят намаления от 20%? Наточила съм се за 2бр.Chanel, но искам да изчакам отстъпка.
Не правят промоции толкова често, колкото другите търговци, но все пак има отстъпки отвреме навреме. Изчакай, през ноември започват големите намаления и Черни петъци и със сигурност ще участва и Сефора. Дори понякога има 25%.

# 121
Впечатлена съм от Парфимо. Обединили са ми две поръчки без изрични указания от моя страна и преговори.
И разбира се, благодарности към момичето, създало тази тема:hibiscus:

# 122
Аз очаквам да получа тези дни за подаръци:

Coach Dreams Sunset
Скрит текст:

Matin a Mogador Botanicae
Скрит текст:
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal
Скрит текст:

А за мен това:
Скрит текст:

# 123
Големи сладури са от Нотино! Пристигнал при тях изтеклият парфюм още вчера, писаха, че като разгледат казуса и вземат решение, ще ми пишат пак. Казус... Решение...
Е, взели са - правят ми подарък - ваучер... с моите пари! 😂 Леко е нагъл тоя текст.

# 124
Българска му работа...

И аз поръчах нещичко от Скарлет - днес сутринта , и ще ме чака в офиса утре.Доволно бързички са.

# 125
# 126
Аз също съм разочарована от Pretty Shop. От четвъртък сутринта е поръчката, всичко се повтаря както при Karen. Не съдържа обявения "подарък" 12 мл. спрей. Реших да не отказвам поръчката, защото много искам парфюма. Имаше и фактура, в която не прочетох подробно, точно какви три безплатни мостри са записали. Погледнах я - сумата съвпада, взех си нещата от куриера и се прибрах. По-късно, в къщи, преди да прибера фактурата, прочетох и се изумих, защото пише, че поръчката съдържа парфюм, една мостра 1 мл. и 2 бр. от обсъждания "подарък" спрей 12 мл. Не съм мнителна, но в случая има какво да се запита човек: 1. Когато приключвах поръчката ми изписваше друго съдържание. 2. Не ми звъннаха да кажат, че има промяна. 3. Това бъг в системата ли е, или някой от системата злоупотребява...
Ядосах се много - ако бях прочела в офиса на куриера всичко от фактурата, щях да откажа поръчката, въпреки, че искам парфюма, защото въпросът е принципен. Сега не мога да им го върна, нищо, че е още запечатан, понеже нямам гаранция, дали няма да си приспаднат от сумата двата спрея по 12 мл, които не съм виждала. Повече от този сайт няма да поръчам.

# 127
Това звучи разочароващо и то от този сайт. Аз бих се обадила и бих потърсила отговори...
Поръчах от Скарлет кестеновия парфюм DKNY, ще видим дали ще дойде.

# 128
  • Sofia
И при мен спрея фигурираше в стоковата разписка. Някъде в системата им излиза,  че са ни ги дали. Grinning
И мострите се разминаваха от поръчаните като вид и брой .

# 129
  • BG-DE
Много неприятно наистина, вероятно така е станало заради това, че са пратили погрешка мостри на хора поръчали по-малка разфасовка, а сигурно нямат неограничено количество от 12 мл шишенца, но все пак като грешката е в тях трябваше някак да ви компенсират, поне с повече други мостри.

# 130
  • София
Благодаря за труда и за прекрасната тема, Радика! Flowers Tulip
Нищо не чакам и нищо не търся на черен петък. Продължавам да си правя оглушки за оферти, до момента общо взето ми се получава нелошо. Помага ми до голяма степен и това, че заглавията, радващи се на всеобщ хайп, не ме вълнуват. Дадох си сметка, че вече имам всичко, което ми харесва и отдавна купувам само подобни, така че ми е излишно да трупам.

# 131
  • при морето
Благодаря за труда и за прекрасната тема, Радика! Flowers Tulip
Нищо не чакам и нищо не търся на черен петък. Продължавам да си правя оглушки за оферти, до момента общо взето ми се получава нелошо. Помага ми до голяма степен и това, че заглавията, радващи се на всеобщ хайп, не ме вълнуват. Дадох си сметка, че вече имам всичко, което ми харесва и отдавна купувам само подобни, така че ми е излишно да трупам.
Поздравления,Атти!
Този пост все едно аз съм го писала,защото се чувствам по идентичен на твоя начин.Определено ми се подредиха приоритетите,сондирах и изчистих доста неща,но като гледам има още доста  за махане/трупала съм като катеричка рунтавелка/.Да си призная-и пред вас,и пред себе си-не очаквах,че такъв момент ще настъпи.Все исках още и все не ми стигаше.Е,дочаках.И определено се чувствам доволна от себе си.Скоро мисля и  develfen сподели подобна такава радост да я нарека.Множим се значи.

# 132
  • виртуално
Все някога трябваше да стигнем до този момент, от колко години ги трупаме Simple Smile
И аз се чувствам презаситена .

# 133
Много малко парфюми имам. До преди месец-два не се впечятлявах особено, носех каквото имам подарено от близки хора, но след посещението ми в Салон Офлактив нещо изтрещях, регистрирах се тук (и все още имам същата бройка парфюми Grinning но още не съм стигнала до Дъглас, за да тествам двете парфюмни препоръки

# 134
Моята едната мостра-подарък от прити шоп е празна, ще видим другите 2 как са.

Общи условия

Активация на акаунт