Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 584
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 135
Кой е кестеновия парфюм от Скарлет? Flowers Tulip

# 136
# 137
Момичета, дайте идея от къде да си взема Knot Eau Absolue Bottega Veneta ! Навсякъде е изчерпан
Благодаря Ви и Хубав ден!

# 138
DKNY Women Fall но е изчерпан на сайта

# 139
# 140
DKNY Women Fall но е изчерпан на сайта

Дали е изчерпан? На мен ми го отказаха преди рестарта на сайта им, но гледам, че сега е наличен (уж са си оправили наличностите)...За мен Скарлет са затворена страница, както споделих и преди, само откази имам от тях.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 10:45 от лорелай

# 141
лорелай, може ли линк, защото аз не го виждам.

Аз също съм разочарована, така и нищо не успях да си купя, но може би е по-добре така Simple Smile

# 142
Ето линк, но е изчерпан сега:
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … ml-3-4floz-661047
Снощи даваше възможност да поръчам, ще видим дали няма да го откажат.

# 143
White silence, аз бих писала на pretty shop. Не е ок да обявят едно, а да получиш друго, било то и безплатен подарък. Нали затова правят тия промоции, да те стимулират да купиш. Ами, да си спазят обещанието! Аз имах такъв случай с Дъглас-не пратиха какъвто там подарък рекламираха с поръчка. Оплаках се и компенсираха с други подаръци, че даже бяха и по-хубави. Това е правилна реакция, въпросът е принципен, особено ако държат на редовни клиенти.

# 144
След 14 дни мълчание от страна на Скарлет - по повод две поръчки, направени още на 20 октомври, без обаждане от тяхна страна, днес получих смс от Спиди, че са доставени и двете в офис. По крайната сума на едната от тях разбрах, че не са изпратени всички продукти, като например сенки и червило на Том Форд. Повечето от поръчаните продукти си набавих от други сайтове. Все си мисля, че поне трябваше да ми се обадят, първо за забавянето, второ - за липсващите продукти. Чудя се изобщо дали да ходя да ги получавам.

# 145
  • by the sea
получих си пратката от Pretty shop на Gucci Guilty, всичко е наред, имам 3 мострички и подаръци както вас.
и от Дъглас мострената кутия на Clarins  и едно мини, доволна съм.

благодаря на споделилите са офертите !

# 146
  • Sofia
tuali, онази любезна дама ми обясни,  че биха ме компенсирали, но нямали нищичко друго . Joy Joy

# 147
Аз пък вчера получих странно обаждане от makeup, чак ми стана смешно. Ако някой ми донесе пратка от тях с наложен платеж, да не я приемам, да я откажа. Нямали връзка с техния куриер от десетина дни. Явно пратката ми наистина е била предадена в деня на поръчката - 22-ри октомври, но от там нататък какво е станало с куриера, не се знае. Значи поръчката е събрана и изпратена втори път, и куриерът е друг (очевидно, този е бил мъж). Естествено, че няма да платя втори път нещо, което вече съм получила. Та, ако дойдел все пак още веднъж техен куриер, който едва ли ще дойде, щом чак връзка нямат, да не съм приемала поръчката. Имайте го предвид и просто не поръчвайте от makeup с техен куриер за сега, ползвайте си Спиди - за София това.

# 148
tuali, онази любезна дама ми обясни,  че биха ме компенсирали, но нямали нищичко друго . Joy Joy
Ох, горките, живи да ги ожалиш 🤦🏻‍♀️

# 149
Азалия,поне похвално за тях е , че са се обадили.Явно имат проблем със служителя си, информацията е полезна определено.
На мен ми се е случвало от Емаг да ми пращат едно и също нещо с 6 месеца разлика и то без изобщо да очаквам,и без преглед.Поръчах за Коледа едни подаръци, и през Май абсолютно същите неща ми носят от Спиди.Зачудих се, не бях поръчвала нищо, добре че момчето ме познава и решихме въпреки всичко да я отворим тази пратка, като той се оправи после и им я върна 😀 Та всякакви неща се случват.

Напоследък ме дразни, че от Парфимо се бавят мейлите с наличностите и аз не мога да се доредя да си купя някакви неща.Получавам ги с 30-40 минути закъснение.Това вече втори месец. Някой има ли подобни проблеми?

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 11:54 от KristinaZ

Общи условия

Активация на акаунт