Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 545
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 975
Уважаеми момичета и момчета,
Може ли да питам... Понеже има -22 процента в Елинор, пък много искам Choco Violet на Mancera, тестера ще излезе 100 лв., виждам, че пише Choco Violette.
Идентични ли са двата или е някакъв търговски трик за продажба на скъпи фалшификати?
Не се притеснявайте, правилното изписване е точно Choco Violette, но в някои описания, като това във фрагрантика, е изписано по първия начин. И аз много се чудих на тази разлика, като си поръчах първия флакон от оторизиран магазин за ниш парфюмерия, но дойде точно с надпис Choco Violette. Любим парфюм! Елинор са сериозен търговец, имат и офлайн магазин, ако се притеснявате, идете на място да си го купите. Успех, цената е супер ниска за този страхотен парфюм! Ето така изглежда надписът
Скрит текст:

Благодаря!
Поръчвам го, цената наистина е добра.

# 976
lerbolario.bg - 20 % на всичко само онлайн от 19 до 21 ноември. Безплатната доставка е за поръчка над 80 лв.

Black Friday и във физическите магазини на L'Erbolario с - 20% отстъпката на всичко!
👉26 ноември 2021!

https://www.facebook.com/100246218593223/posts/315567743727735/

# 977
  • На черешатааа
Ох ши ревна, кое по- напред да гледам. *аси черния петък, айде  да идва и да се свършва. То на компа  живея, бъбреци мъбреци разпродадох, карти дрънчат на кухо. УжаасТ.
P.S получих от делируим днес скарлет пупи ( разкош, офъсках се и тъна в доволство), нооо  мостри кът като бонус. То като сме от прованса не ядем доматиту с колците сЕ пак. Как ще ме зарибят Thinking . Сега , т.е утре мисля да налазя https://www.sprayparfums.com/ , а междувременно ще Ви чета за идеи...........и оферти . И есенцата код, нещо промода се пуснат и те...

# 978

Следя този парфюм. Това е цената му от вчера в Делириум. Гласях се за допълнителните 10%, но днес цената е 405лв. А от магазина ми казаха в неделя, че намалението е до 28 или 29ти, не помня точно, защото питах дали за черен петък ще има друго намаление.
Какви са тия номера?! Явно от чужбина ще си поръчвам.

# 979
Скрит текст:
Следя този парфюм. Това е цената му от вчера в Делириум. Гласях се за допълнителните 10%, но днес цената е 405лв. А от магазина ми казаха в неделя, че намалението е до 28 или 29ти, не помня точно, защото питах дали за черен петък ще има друго намаление. Какви са тия номера?! Явно от чужбина ще си поръчвам.
Този парфюм не е наличен от няколко дена. А отстпката от -10 % изчезна мистериозно на всички пафюми.Simple Smile

# 980
Цената е 405 лева поне от половин година .....

# 981
Аз гледам Tobacco Vanille - той е наличен. Скрийншота ми е от вчера и се вижда, че полето за код за отстъпка е празно, т.е. не съм ползвала никакъв код и цената е 324 лв.

# 982
  • София
Поръчката ми от Скарлет от събота, 19.11 пристигна в офис на Спиди вчера -24.11, получена.
Поръчка направена с доставка до адрес, направена на следващият ден буквално- 20.11, стои със следният статус след изпращане на потвърждение от Скарлет (вчера на 24.11.), такова:
Благодарим Ви, че избрахте scarletbeauty.bg !

Вашата поръчка е изпълнена и е предадена на куриер.

Номерът на Вашата пратка е: 61583615632

С Спиди портала за проследяване нещата изглеждат обаче така: не знам дали в следващите 7 дни ще я получа

# 983
  • Пловдив
Seti Beti, Densi писа, че в бутика на ЕЛ на Витошка днес Том Форд ще е с 28%, може да пробваш оттам да го вземеш.

# 984
Преди това обаче да се обади по телефона, защото много не им вярвам аз. А и предполагам, че ще бъде лудница отвън, да не чака за да попита дамата.

# 985
Kopche, моята поръчка от 19-ти е със сходен на твоя статус, само че отлагането на доставката е с +3 дни. Ще я получиш на 03.12. От Скарлет ми казаха, че Спиди имат забавяне и са претоварени, затова са предупредили, че ще има забавяне на доставките.

# 986
Вие поне имате имейли и движение. Моята поръчка е платена и "виси" в неизвестно състояние...

# 987
  • Бургас
Момичета и на мен ми пишеше някакви такива небивалици /поръчката е от петък вечер/, но след като Скарлет я изпратиха във вторник я получих тази сутрин. Няма да се забавят толкова много, презастраховат са просто.

# 988
Имам четири поръчки от Скарлет. Винаги с имейл за потвърждение и доставени в рамките на 3-4 дена.

# 989
От събота имам 4 поръчки от Скарлет. Първата е тръгнала вчера, имам мейл от Спиди, че ще е при мен на 29. Втората е тръгнала също вчера, но няма нищо за нея. За другите съвсем нищо.

Общи условия

Активация на акаунт