Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 671
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моят ме чака в Дъглас. Излезе ми без пари.

# 181
  • София
А ония подаръчета от Дъглас тръгнаха ли ви? Комплектите по 4лв?

Очаква ме в Спиди.

# 182
  • София
Да, Получих си двата комплетка от магазина им в Дъ Мол вчера. Изненадани бяха, че съм успяла да поръчам 2 комплекта. Ами имам две регистрация. Дъщеря и пр...

# 183
  • Пловдив
https://www.parfimo.bg/valentino-valentino-donna-born-in-roma-ea … ni-100-ml-tester/ Пак го заредиха и нищо, че е по-скъп от предния път го взех за Коледен подарък на дъщеря ми❣Mancera vanille exclusive също са заредили💓

# 184
Моята поръчка на кутията на Кларинс пък стои със статус Разглеждане, та не вярвам да я получа 🤣🤣

# 185
Не се отчайвайте, и моята стоя така от 1.11. днес я потвърдиха.

# 186
От 3 години не съм ползвала CHANEL COCO MADEMOISELLE EDP и ми се иска да си го припомня. Не съм го купувала досега от сайт. Има ли изгодни предложения?  На моменти ми идваше малко тежък преди, но ми действа пристрастяващо. Предимно предпочитам флорални парфюми. Този  CHANEL COCO MADEMOISELLE L´EAU PRIVÉE става ли за заместник? Или CHANEL Gabrielle EDP? Искам нещо на Шанел, но нямам опция за проба.

# 187
  • Бургас
Мариана, изчакай намаление в Сефора според мен и си купи Коко Мадмоазел едп или който ти искаш, идва на страхотна цена малко над 150 лв. за 50-ца.В сайтовете е много по- скъп от Сефора, когато има 20%.Габриел аз го харесвам много щом харесваш флорали мисля, че ще ти допадне.Върху мен е изключително траен и много елегантен Шанел.

# 188
Момичета,  коя търсеше Dior Star ? Пак го има.

# 189
Здравейте, може ли един въпрос? Малките бутилки на ИНТЕРДИ РУЖ, които четох, че ще получили( но сега не намирам в темата) по 10 мл или по 15 мл са?

# 190
Чудна цена (дори беше още по-ниска) на Sound of Donna Trussardi - https://www.parfimo.bg/trussardi-sound-of-donna-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

# 191
  • Бургас
Какви малки бутилки на Руж? За спрея ли питаш, 12,5мл е той.

# 192
Благодаря, Bright Crystal! В Пловдив си  нямаме Сефора. Вероятно трябва да следя страницата им във ФБ.
Момичета,  коя търсеше Dior Star ? Пак го има.
Много, много отдавна го имах, но още си го спомням. Синът ми беше малък и се скъсваше да киха. Отне ми време да разбера, че той го дразни. Къде може да се намери?
Благодаря, Рапунцел!

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 14:25 от Мари-ана

# 193
  • виртуално
Много, много отдавна го имах, но още си го спомням. Къде може да се намери?
тук го имаше, но е свършил
пусни си съобщение при наличност
https://makeup.bg/product/1469/#/option/762818/

# 194
  • София
При мен е със статус "Заявена за изтегляне от централен склад".
Получих имейл от Спиди, че утре ще ги получа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт