Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 648
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 165
И моята пратка от Pretty shop дойде. Доволна съм. Лосионът мирише супер силно и е доста траен. Аз много харесвам парфюма и сега съм много доволна, че имам и лосион и душ гел.

# 166
Моят черен петък подрани доста - днес се сдобих с тези сини красавци на супер цени от parfumi biz и вече мисля да приключа с покупките за годината. Simple Smile

# 167
  • Стара Загора
За връщането в Нотино много добре е обяснено в сайта им. Разпечатва се тяхна бланка, попълва се и не си спомням дали се изпраща на е-мейл или пътува с пратката.  Избира се опция за връщане на парите по банкова сметка.

Phoenix_, един съвет - снимай парфюма преди да го върнеш. Ей така, да си имаш доказателство какво и в какъв вид си го върнала.

Благодаря, момичета! Flowers Tulip
lili_78, ooo, задължително! Винаги, когато връщам обратно, снимам пратката и си пазя товарителницата от куриера, докато не получа сумата.

# 168
Здравейте, а някой поръчва ли е от делириум. Чудя се ба чантата която е подарък дали си струва

# 169
Снощи по късни доби поръчах кестеновия от Скарлет; беше наличен все още, а си оползотворих и кода за 15% отстъпка за отказана поръчка. Утре ще си го получа, имам мейл от Спиди. На сляпо е, ще видим.
И от Нотино имам поръчка от вчера. И за нея имам мейл за утре.
И сякаш малко да се поспра.... Поне до Черния петък 😂

# 170
# 171
  • Пловдив
А ония подаръчета от Дъглас тръгнаха ли ви? Комплектите по 4лв?

# 172
  • by the sea
Цитат на: mystic woman link=topic=1381634.msg43746246#msg43746246 date3=1636007555
Да, моето дойде още на следващия ден

# 173
Вчера си взех лично кутията от БЗ Mall of Sofia, не съм плащал нищо.

# 174
  • Стара Загора

Моята кутия още не е изпратена. Най-вероятно са се изчерпали. Grinning

# 175
За почитателките на този вариант на Good girl. Цената ми се струва без аналог.

# 176
Моето почти се бях отказала че го поръчах в неделя вечерта още, но вчера видях че се подготвя и днес е вече в Спиди Simple Smile. Малко съжалявам че действах импулсивно и въобще не разгледах. Можеше да накупя подаръци за предстоящи празници и да достигна БД но и така съм доволна. Пък и предстои ЧП.
Междудругото все забравям да кажа че в parfium.bg видях заредени доста Тициани, понеже си дебна една определена от месеци. Та има някои на добри цени.

# 177
Едното ми подаръче, което е комплект с мини на Джими чу идва днес, а другото, което е само подаръче е със статус "разглежда се". До различни адреси и имена са.

# 178
  • София
При мен е със статус "Заявена за изтегляне от централен склад".

# 179
  • Пловдив
Нищо нямам аз още...това стои в профила - ЗАЯВЕНА ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ОТ ЦЕНТРАЛЕН СКЛАД.

Общи условия

Активация на акаунт