Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 738
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 720
В петък сутринта поръчах от Скарлет и ползвах кода за 20%. Присетих се на другият ден нещо още да поръчам, вече беше невалиден, както писахте и вие тук. ОК. Взех този за 15%. Поръчах на сляпо фдт стик на Том Форд и червилото Лош лейтинант, което Брайт похвали тука! Hug
Отделно вчера бях с приятелка на кафе и обиколки из магазините, та ходих да видя Делириум в Сердика. 'Ми то половината неща ги няма там, няма какво да тествам от тези червила на ТФ, нито стика фдт го имаха в този цвят точно, който съм поръчала, но успях да се ориентирам поне за цветовете им. Stuck Out Tongue Winking Eye

Стик фдт на ТФ, който поръчах от скарлет толкова ми хареса, че веднага исках да поръчам втори. Стои невероятно естествено и glow - y. 😍 Минимален трансфер наистина. Но вече нямаше моя цвят. Само един странен цвят беше останал от него.
Но пък поръчах още червила и още един молив за очи Fougere- жесток е!
Скрит текст:
Този път поръчах Insinuate и London Suede

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 14:03 от tuali

# 721
  • София
И аз съм много доволна от bad lieutenant, поръчах го като пуснаха сайта.
Ако някой иска четката за лице на MAC, пак е налична 2 бр в скарлет

# 722
  • София
В петък сутринта поръчах от Скарлет и ползвах кода за 20%. Присетих се на другият ден нещо още да поръчам, вече беше невалиден, както писахте и вие тук. ОК. Взех този за 15%. Поръчах на сляпо фдт стик на Том Форд и червилото Лош лейтинант, което Брайт похвали тука! Hug
Отделно вчера бях с приятелка на кафе и обиколки из магазините, та ходих да видя Делириум в Сердика. 'Ми то половината неща ги няма там, няма какво да тествам от тези червила на ТФ, нито стика фдт го имаха в този цвят точно, който съм поръчала, но успях да се ориентирам поне за цветовете им. Stuck Out Tongue Winking Eye

Стик фдт на ТФ, който поръчах от скарлет толкова ми хареса, че веднага исках да поръчам втори. Стои невероятно естествено и glow - y. 😍 Минимален трансфер наистина. Но вече нямаше моя цвят. Само един странен цвят беше останал от него.
Ами аз попитах в темата за Козметичните похождения за цвят и препоръка, но не си видяла въпросът ми! Кой цвят си взе ти?
Копче, дано ти хареса този цвят червило, аз съм влюбена в него.Blue Heart
Имам ти доверие! Рядко съм се подвеждала от твоите препоръки и насоки! Hug

# 723
Моят цвят е Buff 2.0. Точно ми пасна. Но и миналата седмица като го взимах пак нямаше много избор, 3-4 цвята бяха само. Сигурно по-натам пак ще заредят...

# 724
  • София
И аз се подхлъзнах и пуснах скромна поръчка от Скарлет за червило Tom Ford - Paul от серията Boys and Girls, и едни моно сенки на Estee Lauder. Дано всичко е в срок Simple Smile

А как е срокът на стик фдт-а на ТФ?

# 725
За колко време пристигат поръчкитв от Скарлет? Поръчах в петък, надявам се до другия петък да дойде, дадох адреса на работа, забравих, че съм на почивка.

# 726
И аз се подхлъзнах и пуснах скромна поръчка от Скарлет за червило Tom Ford - Paul от серията Boys and Girls, и едни моно сенки на Estee Lauder. Дано всичко е в срок Simple Smile

А как е срокът на стик фдт-а на ТФ?
10 месеца оставащ срок беше моя

# 727
Какви са впечатленията ви от azo.bg? Дали са коректни и дали парфюмите са оригинални?

# 728
Здравейте, поръчах от Елинор комплект минита на Guerlain с код за 15% излезнаха около 74 лева, а днес куриера ми праща съобщение, че дължа 92 лева. Нямам мейл от тях за самата поръчка, нито номер, нищо. Писах им да видим какво ще кажат, но исках да попитам и вас дали някой е имал подобен казус и дали им е практика да не пращат мейли, когато съм поръчала без регистрация?

# 729
  • Пловдив
Аз съм поръчвала от Елинор като гост два пъти и съм получавала на пощата потвърждение за поръчката .

# 730
Аз поръчвам само като гост, този ЧП имам 2 поръчки и винаги получавам имейл. Вижте в спам евентуално

# 731
И в спам нямам нищо, много странно наистина. На следващия ден след поръчката една дама ми се обади за потвърждение и толкова. И на мен ми се стори странно, но... късмет. Ако не се разберем в крайна сметка ще я откажа.

# 732
Даже по-добрият код е black, говорете утре с тях по тел, ако проявят разбиране не е проблем да променят стойността на НП

# 733
Така ще направя, да. Благодаря!

# 734
Валиден за поръчки на стойност над 99 лв.
Безплатна доставка!

ПРОМО КОД:

BF10

Кодът е валиден при покупка над 99лв., и важи само до полунощ.

Parfium.bg

Ако е полезен за някого.Допълнително намалява вече намалени артикули.

Общи условия

Активация на акаунт