Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 705
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 855
Влизам да похваля сайта със спиртните ментета - Нотино. Laughing Няма по-бързи от тях. Миналия вторник поръчах онлайн (не парфюми, дрехи) - още нищо! В петък вечер - парфюм от Делириум, и него го няма! В събота от Нотино, след подсказката от Ellinor (пак мерси) и воаля, изпревари всички. Към маската си взех acqua di Gioia, туй си исках и туй получих. Абсолютно оригинален, дори опакован го усещах и не на спирт Laughing Другото което поръчах е за подарък, избрах го заради БД, е . Мисля че ще зарадвам за Коледа любим човек, комплекта изглежда страхотно, всеки от продуктите е в кутийка, а всички заедно са прибрани в стилен несесер. Надявам се да са в срок че от гримове не разбирам грам, само Ви чета и черпя от извора . Много съм доволна от Еко опаковката, струва си двата лева  Laughing

Би ли споделила какъв цвят е червилото? Червен като на снимката ли?
Всъщност даже не го бях отворила и вероятно нямаше, но тъй като е добре да сме си полезни го отворих и ми изглежда по-тъмно червено от на снимката (по-хубав цвят от на снимката). На кутийката пише 21 ROUGE PARADOXE.

# 856
Mini Rebel, на каква цена ти излезна VCA Orchidee Vanille??
Elits@, комплектът е прекрасен!!!

# 857
  • Стара Загора

# 858
  • Пловдив
Milen™ амиии...мисля на Живанши Боисе /май заради пачули/, но не ми се рискува на сляпо за толкова пари Simple Smile та, ако има изгодна цена ще помисля, ако не...когато мога да тествам.

# 859
  • София
Вчера ми пристигна VCA Orchidee Vanille от парфюми шоп - доволна съм, макар че ми се иска да е по-траен ароматът, дълго време не го поръчвах , точно  защото нма моята кожа не е траен.
На каква цена го купи от Парфюми-шоп? И тестер ли беше?
Не е тестер, 127 лв. излезе с код welkome.

# 860
  • Пловдив
Все пак рискувах и си поръчах този серум за лице, въпреки че цената му е горе-долу три пъти по-евтина от същата разфасовка в Дъглас. Свързах се по телефона със сайта и разбира ме увериха, че е оригинален и сега чакам да видим
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grisa-za-kosata-za-litse-seroomi … ml-1-7floz-662383

# 861
  • Горна Оряховица
Срещали ли сте изгодно Armani Code EDP мъжки скоро?
Най-добра цена май в нотино виждам.
110мл на 145лв е намален.

# 862
Много добра цена в notino - 118,48лв. с код black :

# 863
Срещали ли сте изгодно Armani Code EDP мъжки скоро?
Най-добра цена май в нотино виждам.
110мл на 145лв е намален.
Дебна и аз за оферта, от толкова мъжки парфюми, само него го усещам хубав, другите са ми едни мухливи, горчиляци...( това от обонянието) 😟
Имам ваучер от декември мин.годинс, който до края на тази година трябва да го оползотворя. А нищо не си харесвам...само Ла Бел Ле Парфюм искам, но цената не ми допада 😁

# 864
  • На черешатааа
Хелп ако може- как да определяте цвета на ФДТ онлайн Laughing . Искам да отнеса 1 ФДТ на ТФ и няколко червила, но как да го определя, моля за съдействие. И някой поръчал ли е и получил ли е- ако може мнение Heart Exl ?  Ползвала съм само и единствено на Шанел- Vitalumière Aqua (много лек, незабележим ) и веднъж смених с  Герлен - L’Essentiel  (никога повече).  И има ли  код за скарлет Innocent

# 865
Напиши името и номера на фдт, който те интересува в гугъл + swatches. Така ще се ориентираш дали е подходящ за теб, особено ако цвета на човека е същия или подобен. Много често има и паралелни суочове с други марки - още по-полезно за сравнение.

# 866
В Скарлет PROMO15 или promo15 работи. Поне при мен намаля и парфюм, и козметика. Пробвах току-що, даже няколко пъти.

# 867
Да сте срещали някъде Instant Crush - Mancera? Намирам го само на едно специално място,но за съжаление не съм от София.
Страшно много го искам,  проверявам ежедневно,но без успех.

# 868
  • На черешатааа
Скрит текст:
Да сте срещали някъде Instant Crush - Mancera? Намирам го само на едно специално място,но за съжаление не съм от София.
Страшно много го искам,  проверявам ежедневно,но без успех.
Тук, но не знам цената дали ще ви устройва https://www.perfume.bg/uniseks-parfyum-mancera-instant-crush
Никой като Някой , tuali Благодаря Ви Flowers Hibiscus

# 869
  • София
Изчерпан е. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт